Alliansen och Socialdemokraterna frotterar sig med invasionslystet NATO mot svensk folkvilja

Den svenska regeringen hävdar att Sverige är ett alliansfritt land, men nu ska tydligen Sverige utbilda ukrainska soldater genom UNIFIER, vilket strider mot svensk alliansfrihet. Detta är särskilt anmärkningsvärt då Ukraina tydligen övertagits av nazist-sympatiserande människor genom en Israel-lobby-stödd och USA-stödd odemokratisk kupp.

Bild på Davidsstjärna kombinerad med ett hakkors

Namnet ”UNIFIER” betyder ungefär ”FÖRENARE”, sannolikt med hänsyftning på att vilja stöveltrampa in och invadera östra Ukraina, som historiskt tillhört Ryssland, som talar ryska, som ser sig som ryssar, som folkomröstat om att tillhöra Ryssland och som idag tillhör Ryssland. Öst-Ukrainas frivilliga anslutning till Ryssland skedde, helt uppenbart, till en stor majoritet av öst-ukrainarnas stora glädje.

Den Svenska regeringens verkliga anledning att låta svensk militär delta i angreppskrig mot Ryssland kan visserligen antas vara mer oskyldigt, ex. att de vill låta svensk militär befinna sig på första parkett i konflikten, eftersom det kan leda till en djupare förståelse av rysk militär strategi, något som visserligen är viktigt för ett alliansfritt land som Sverige att känna till. Vi får hoppas att Vladimir Putin och ryssarna har förståelse för svenska ledares beteende även om det skulle se illa ut.

Bild på John Lennon i stridshjälm med fredsduva på

Men svensk alliansfrihet betyder faktiskt att Sverige INTE ska binda sig till andra länder och INTE ska stödja en sida i en konflikt mellan två länder, som den mellan USA/Ukraina och Ryssland. Detta åsidosätts härmed. För att få erfarenhet av ryskt beteende i en ev. konflikt vore i så fall annan typ av underrättelseverksamhet att föredra om svensk alliansfrihet, neutralitet och demokrati ska ha kvar sin legitimitet, eller att svenskar deltar på båda sidor.

Beslutet är dessutom att betrakta som odemokratiskt. Enligt en Sifo-undersökning om värdlandsavtalet så vill en majoritet av det svenska folket att Sverige ska vara alliansfritt och neutralt. Folkets vilja är därför ETT KRAFTIGT NEJ till utökat samarbete med Nato.

Bild på diagram över svenska folkets åsikter om värdlandavtal med NATO.

Yttermera anmärkningsvärt är att en majoritet av väljare, även borgerliga, är negativa till värdlandavtalet med NATO:

  • Av de tillfrågade var 56 procent negativa till värdlandsavtalet och 27 procent positiva, 16 procent var osäkra.
  • Av röd-gröna väljare säger 70 procent nej till värdlandsavtalet medan 14 procent är positiva.
  • Av de borgerliga väljarna säger 45 procent nej till värdlandsavtal medan 39 procent är positiva.
  • Av SD-väljarna säger säger 51 procent nej till värdlandsavtal medan 33 procent är positiva.

Slutsats: Den svenska regeringen lyder INTE svenska folkets vilja!!!

”´Majoriteten av den svenska opinionen är emot värdlandsavtalet med NATO´
Ja, det där är en rubrik vi aldrig fick se i etablerade medier, trots att det speglar sanningen.”
/Hans Wåhlberg Källa: https://hanslillagrona.blogspot.com/2017/05/sifo-undersokningen-som-forsvann-och.html

Kanske vi inte kan förvänta oss av utlandsägd fulmedia i Sverige att de tar upp saken, eftersom ägarna bor i NATO-land, och att svenska journalister måste lyda dem eller hamna i frysbox, men varför tar inte publik service upp det här i valdebatten? Publik service är väl fortfarande svensk? ELLER är den också komprometterad?

Det här handlar om om liv och död för Sverige om NATO får för sig att attackera Ryssland. Migrationsfrågan, valfläsk, utspel och floskler och invandrares överrepresentation i andelen våldtäkter kommer framstå som en fis i rymden i sammanhanget, även om en hel del människors liv kan ha slagits i spillror av detta. Men hur många människors liv skulle slås i spillror i ett krig med Ryssland?

Eftersom frågan INTE tas upp i valdebatten vilseleder man dessutom folket rakt in i en mycket farlig och otrygg situation efter valet. Detta otrygga beteende, från politikeradelns och mediernas sida, är mycket klandervärt, eftersom många riksdagspartier tyvärr visat i sina partiprogram att de är för värdlandavtal med NATO och t.o.m. är för medlemskap i NATO, även om det kan vara svårt att tro, med tanke på väljarnas åsikter och potentiella konsekvenser för Sverige.

Efter frotterandet med Ukrainas försvarsminister verkar dock försvarsminister Peter Hultqvist ha blivit lite mer försiktig:

”Innan Sverige kan ta ställning till ett eventuellt deltagande i en FN-ledd insats krävs en klar bild av förutsättningarna”, lär han ha meddelat i ett skriftligt uttalande.

Kommer SD sälja sig till Alliansens bomb-höger i den här frågan i utbyte mot stopp på asylbaronsindustrin och stopp på signalpolitiken som lett till massdöden i Medelhavet? Du och folket styr en gång var fjärde år direktdemokratiskt vilka som ska leda Sverige, så rösta rätt i valet om du vill Sverige väl! En röst på ett litet parti som växer kan få de stora partierna att tänka om, istället för att käbbla, särskilt om du meddelar politikerna, och alla andra du känner, om vad du gjort och varför.

jesse_jackson_80x80

”I politiken är en organiserad minoritet en politisk majoritet.”
/ Jesse Jackson

”In politics, an organized minority is a political majority.”
/ Jesse Jackson

”Med deliberativ demokrati och debatt sätter man igång demokratins själ”
/ Jesse Jacksson

Deliberation and debate is the way you stir the soul of our democracy.”
/ Jesse Jackson

Mer intressant:
https://www.europaportalen.se/2018/03/sverige-okar-forsvarssamarbete-med-ukraina
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2018/01/21/oliver-stone-dokumentarfilm-ukraina-brinner/
http://hanslillagrona.blogspot.com/2018/05/ukraina-hur-kunde-ni.html

Ny SIFO-undersökning: Majoritet av väljarna emot smyganslutning till NATO


http://fib.se/utrikes/item/4699-forr-eller-senare-blir-det-slagsmal%20

En reaktion till “Alliansen och Socialdemokraterna frotterar sig med invasionslystet NATO mot svensk folkvilja

Kommentera enligt kommentarsreglerna