Beröm och kritik – Kungens Jultal 2018 – Julen är tillfälle till reflektion och eftertanke

Kära Kungen!

Jag har liksom smått majestätiskt läst och lyssnat på ditt jultal genom SR. Du har rätt i mycket, Kungen. Julen är tillfälle till reflektion och eftertanke. Julen i vårt land ser numera ut på många olika sätt. För vissa medborgare är det numera en stor synd att önska någon God Jul med en egen-stånkad fläskkötts-krov, eller att ära Jesus som den allsmäktige Demiurgens son.

Julen firas numera olika, genom att 90% av folket förlorat förmögenhet de senaste decennierna, medan 10% har ökat sin förmögenhet, p.g.a. EU och globaliseringen, vilket folket ständigt röstar för, p.g.a. den fulmedia som de tar del av. Jag vet inte om Konungens rikedomar ökat, eller hur det känns så här i Juletider? Mitt innehav minskar i vart fall i storlek, men jag önskar att det känns bra, helt oavsett hur det står till på det privata kontot eller i aktieportföljen.

Vi har även fått ett nytt fenomen i Sverige, d.v.s. tiggande barn och människor som befinner sig illegalt i Sverige. Drottninggatan i Stockholm känns väl inte heller riktigt som den brukade kännas. Nyår kommer väl snart att bli utan fyrverkerier, av liknande anledning, och 82% folket är för den här utvecklingen, tycks det.

Ca en miljon svenskar tycker nog att endast de själva tagit sitt ansvar, men personligen tycker jag enbart att 7 människor i Sverige tagit sitt ansvar på riktigt om de vill minska antalet ”extraordinära lägen”, som invandring av kriminella, våldtäktsmän, extrema sekter, krigsförbrytare, samt ojämlikhet faktiskt medfört, men jag är naturligtvis partisk, även om jag gör allt för att vara objektiv och se verkligheten som den är.

Tyvärr såg jag inga röster från Stockholmsområdet på Valsamverkanspartiet, Kungen, och det gör mig faktiskt lite besviken på dig och alla Stockholmare, eftersom jag känner att du som Kung, men även Stockholmarna, verkligen har en möjlighet att föregå som goda rollmodeller för hela Sverige, särskilt i den här svåra tiden för alla offer i Sverige och i världen.

För mig vore detta ett evidens för kungligt ”mod, omtanke och handlingskraft”, som skulle kunna anses vara både humanitärt, men även allmänt samhällsgagnande, kanske t.o.m. värt självaste serafimermedaljen? I vart fall skulle både du och hela Stockholm kunna få Vetenskapliga partiets hedersmedalj för något sådant.

För hur ska vi ex. kunna ge barn och unga tillgång till en ”god utbildning och en positiv gemenskap” utan att vi ökar jämlikheten i samhället? Och hur ska vi kunna öka enheten människor emellan i vårt samhälle, om vi inte röstar på ett parti som både ökar jämlikheten och tar tag i de inforslade problemen? Och hur ska vi egentligen kunna få en ”hållbar utveckling”, på riktigt utan osanningar, så att vi ”tar bättre vara på jordens begränsade resurser”, om vi inte röstar på ett parti som säger ekologisk hållbarhet och faktiskt menar det på riktigt?

Och hur ska vi kunna återskapa Sveriges höga beredskap om vi fortsätter att rösta på de partier som faktiskt är ansvariga för nedmonteringen av beredskapen, vilket de gjorde för att ge pengarna till Sveriges monopolkapitalister, ljugande medier genom presstöd, EU-byråkrater, rysshets-propaganda och en massa andra meningslösa ovetenskapliga fjollerier?

Jo. Det var många i vårt land som gjorde stora uppoffringar för att bekämpa bränderna och minimera dess skadeverkningar åt skogsägarna, försäkringsbolagen och egnahemsägarna. Fick de rimliga ersättningar för sina enanstående instaser och för sitt risktagande, när de räddade skogsägarnas skog och människors hem, med livet som insats?

Ingen aning. Mycket finns att läsa om tacksamheten, men väldigt lite finns att läsa om hur de belönats, men jag gissar att det inte direkt handlade om konungens eller politikeradelns statligt finansierade lönenivå? Tar du och politikeradeln verkligen motsvarande ansvar i nivå med era löner? Hur då? Stoppar ni verkligen de politiska och sekteristiska bränder som startats i vårt land och i världen?

Är det verkligen viktigt vem och vilka partier som ska få bära hundhuvudet för den frortsatta DÖ-politik som folket valt, p.g.a. fulmediers masspsykotiska vilseledning? Det konfliktskapande käbblet pågick innan valet och vi visste alla att det skulle pågå efter valet. Fulmedias ägare tycks nämligen leva på att underblåsa konflikt i vårt samhälle.

Är det ex. ”ansvarsfullt” att försöka mobba ut ett växande svenskt missnöje, som nu vuxit till en nivå av över en miljon svenska medborgare? Här, Kungen, kan du kanske hjälpa till att få slut på käbblandet? Jag tror att väldigt många skulle välkomna det. Vi behöver inte mer konfliktskapande i Sverige, men en politik som kan ena oss alla att göra det bästa för landet.

Kanske är det passande att Kungen tar upp den f.d. militären Jean Baptiste Bernadotte, välkänd för att med våld slå ned folkliga uppror åt politikeradeln, för jag tror verkligen att det kan bli ganska svåra upplopp snart i Sverige, p.g.a. den fulmedia som Soldathandboken varnat oss för, samt den politik som den lett till. På vilken sida kommer du stå, Kungen? På fulmedias sida, allierat med EU, Nato och extrem islamism, eller på demokratins, yttrandefrihetens och folkets sida?

Vissa tycker att du, Kungen, släpat den svenska flaggan i rännstenen i vissa avseenden, men för mig personligen så anser jag att du, Kungen, har visat en hel del folkliga och mänskliga drag, så jag har god förhoppning att du väljer rätt sida när det väl gäller, nämligen folkets sida.

Kanske är det just denna folklighet som gör dig så speciell och större än du kanske känner dig? Ja, rentutav en folkung, vald av folket, när väl folkviljans ställs mot politikeradelns växande centralmaktssträvanden och Bryssel-karriärer, vilka undergräver demokratin till förmån för oönskade monopolkapitalistiska girigbuks-troll och korrumperade medlöpare som dränerar Sverige?

Det är så sant som Kungen säger: ”Vi är alla länkar i en kedja”. Alla är viktiga. Alla har potential att bli en del av vår svenska kultur. Alla kan påverka varandra. Och vi har alla ett ansvar gentemot dem som kommer efter oss. Du har ett ansvar för dina barn, deras barnbarn och deras barnbarnsbarn också. Detta är också den moralfilosofiska grunden i Vetenskapliga partiet, Kungen.

Det är också som Kungen säger att Noblepristagarna har ”bidragit till att göra vår värld något litet bättre”. Särskilt kanske om man jämför med ex. fredspristagaren Obama och andra bombliberala politikers och bombliberala mediers ansvar för krigen, i vilka kvinnor gruppvåldtagits. Årets fredspristagare är ex. helt tydligt tusenfalt mer värdiga än Obama, eftersom fredspristagarna Denis Mukwege och Nadia Murad istället reparerat skadorna på krigsoffren och fördömt åtminstone några av de ansvariga för situationen, om än att kanske EU-, Nato- och bank-maffian, som ligger bakom  det hela, kanske gått fria från uttalat ansvar.

Jag vill avsluta denna julhälsning till dig, Kungen, med att önska dig och hela din familj en fortsatt God Jul och ett Gott Nytt År och hoppas samtidigt att ni alla överlever en demokratisk revolution där många individer i fulmedia, i fulpolitiker-kåren, prästerskapet och i styrelser för olika medskyldiga storföretag kan bli huvudet kortare. Jag tror att mycket hänger på dig och att du försöker vara en riktigt bra Kung för HELA folket.

MVH
Martin Gustavsson
Organisatör och talesperson för
Vetenskapliga partiet & Valsamverkanspartiet

PS. Ett rent samvete är den bästa huvudkudden! Gör därför ofta om och försök att göra rätt!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s