Kritik – Miljöpartiets charlataner far med osanning på stadens gator

Som f.d. miljöpartist vill jag härmed varna alla för Miljöpartiets charlataner i gröna västar på stadens gator. Det är inte enbart jag som varnar för dem, eller förfäras över deras politik. Folk är nästan skogstokiga på dem ibland när jag talar med dem om miljöpolitiken och migrationspolitiken. Snart åker de väl på stryk, eller ännu värre? Jag skulle inte bli alls förvånad. Folk har ju blivit bokstavligen gruppvåldtagna av deras politik.

Även andra f.d. miljöpartister är besvikna på miljöpolitiken, ex. Birger Schlaug och andra idealister som skrev i fulmedia om saken för inte så länge sedan. Schlaug varnade även för ett SD på 25%. Vid årsskiftet 2019/2020 var SD uppe och nosade på den nivån enligt flera oberoende opinionsinstitut. – Kuckeliku!

På pappret som charlatanerna stack i handen på mig står det ”Tänk om vi bygger ett rättvist Sverige”, men det är ju faktiskt INTE det som den EU-vurmande falska godhets-JÖK:en håller på med, i vilken MP ingår. De höjde ex. nyligen sina egna arvoden och sänkte sina egna skatter i maskopi med de andra charlatanerna i Riksdagen. Inte blev Sverige ”rättvisare” av det. Tvärt om. SD:s karriärister stod naturligtvis i teatralisk opposition, men jag tror inte SD gav halva lönen till sitt parti likt Sjöstedt, eller ens gav det till romer med lyxvillor i hemlandet för att känna falsk godhet.

”Vi lever i ett av världens rikaste länder” står det sedan. Verkligen? Nä inte riktigt. Här har vi dem: https://www.listor.se/varlden/varldens-10-rikaste-lander/. Jag letar vidare och finner Sverige på plats 16 här: https://samuelssonsrapport.se/varldens-20-rikaste-lander/ …men det är något som inte stämmer. Jag har inte blivit rikare, arbetslösheten är hög, det är svårt att få tag på ett anständigt arbete och folk klagar på en raserad välfärd och en dålig beredskap som massmördade multisjuka och gamla medborgare genom långsam kvävning till döds i Covid-19, eller aktiv dödshjälp. Hur går detta ihop?

En rimligare förklaring kommer från libertarianen Lars Bern och Credit Suisse: https://anthropocene.live/2018/03/16/globalismens-konsekvenser-for-demokratin/ 10% har blivit rikare, medan 90% har blivit fattigare. ”Vi” har således INTE blivit rikare. Charlatanernas lögn är härmed falsifierad, så vida de inte avsåg 10% med ”vi” och de själva tillhör dessa 10% förstås, men kommentarsfältet är ju öppet. Hur menade ni charlataner egentligen?

Charlatanerna påstår att ”de som har minst har kommit efter”, att de vill bygga ett ”jämlikt samhälle”och att de det är en utveckling som MP vill bryta. Dubbel lögn. Inte bara de som har minst och är arbetslösa har kommit efter, men hela 90% har kommit efter i realiteten, enligt uppgifterna från Credit Suisse. Döden slår mot både rik och fattig. MP-charlatanerna själva står faktiskt inte i opposition till det här, men sitter faktiskt i regeringsställning.

Charlatanerna från Miljöpartiet har regerat vårt land in i ökad arbetslöshet, ökade klyftor, fattigdom, segregering och en växande otrygghet, INTE stått i opposition till denna extremhögerpolitik. Tvärt om. Sverige är ett land där fördomar, efterdomar och rasistiska känslor nu växer hos de invandrare och svenskar som har drabbats, eftersom de inte förstår grundorsaken till det som sker. Vi har ett land som allt mer dras isär och de här MP-charlatanerna bär ett mycket stort ansvar för detta. De har öppnat dörren för extremhögern och extrema sekter på vid gavel.

Att MP-drottningen fladdrar runt i världen i business class för skattebetalarnas pengar är likt en mikroskopisk fladdermus-skit i kostnadsjämförelse. Det är bara spiken i kistan hos Thunberg som säger sanningen om tillväxt, och resten av hennes gäng, d.v.s. de som man försökte lura förra valet med en stor planet på plakaten och ett stort ”Nu!” samtidigt som boendeindustrin byggde bostäder åt barnavlande IS-resenärer så det knakade, så att utsläppen ökade, INTE minskade.

För att stödja detta charlatan-parti så måste man antingen ha misslyckats fullständigt med sin meditation, sakna rimlig nivå av intelligens eller vara en charlatan. Det finns inga alternativ vad jag kan se. Är det otrevligt av mig att kritisera MP och säga den evidenta sanningen, när det parti jag representerar faktiskt utgör ett tydligt alternativ? Varför då? Det skulle ju faktiskt kunna leda till något trevligt för framtidens generationer om fler skulle lyssnar på evident sanning och vill ställa upp på rätt sida.

En reaktion till “Kritik – Miljöpartiets charlataner far med osanning på stadens gator

  1. De ljugande charlatanerna som meddelades i samband med denna bloggpost vägrar fegt att gå i svaromål på anklagelserna, förmodligen för att det jag påstår är pinsamt evident sant. Ska vi ha lögnare och fegisar i beslutande församling? Jag frågar alla som anser sig vara för en ekologisk hållbarhet. Kommentarsfältet är vidöppet.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s