Konspirationsteori – Är Jill Stein censurerad av Hillary Clinton och hennes medbrottslingar både via Facebook och PBS?

Enligt denna video har PBS censurerat bort viktiga kommentarer från presidentkandidat Jill Steins uttalande om TTIP. Att fulmedia censurerar och refuserar extremt mycket vet alla som försökt publicera något av vikt i den. Det vet de journalister som hamnat i frysboxar såväl som den mörkade Bernie Sanders, samt även de som valt att hellre bedriva medborgarjournalism.

Men det är dubbelt anmärkningsvärt att vetskapen om denna censurering är så pass känslig att även den mörkas, yttermera att människor inte tillåts sprida vetskapen om den via Facebook till varann. Vad är nästa steg? Att censurera folks e-mail-konversation?

Det är ett angrep på yttrandefriheten i nivå med vilken öststat som helst under Sovjetunionen eller vilken fatwa som helst mot de i arabvärlden som vågar kritisera Koranen, satansverserna, profeten Muhammed eller ens existensen av demiurgen.

Det är verkligen en stor varningssignal mot både fulmedia självt, men även mot sociala filter. Hur länge detta klipp kommer få ligga kvar på det sociala filtret Youtube kan vi bara sia om så ladda gärna ner klippet med http://www.youtubeinmp4.com/ innan det är för sent!

Jill Stein varnar det amerikanska folket för det TTIP-avtal som Hillary Clinton med medbrottslingar förmodligen kommer införa, vilket i princip kommer omöjliggöra TTIP-länders egna demokratiska beslut i ännu större utsträckning än vad EU redan gjort.

Skulle då inte detta faktum som Jill tar upp kunna leda till att Hillary och demokraterna sänks? Jovisst. Men är inte demokraterna ändå en dålig kopia av republikanerna som går Wall streets ärenden? Hur motsägelsefullt det än kan verka kan det visa sig att Donald Trumps protektionism kan rädda USA både från statsskuld, rättsvidriga krig och Wall streets korruption av politiken och genom att stärka Jill, stärker man Bernie Sanders och framtida demokratisk socialism.

Konspirationsteorin är att Hillary Clinton och fulmedia genom ägarförhållandena medvetet konspirerar enligt korrupta avtal för att mörka Jill Stein.

eugene_v_debs_80x80

”Jag röstar hellre på något jag vill ha även om jag inte får det än att rösta på något jag inte vill ha och få det.”
/ Eugene V Debs

”I’d rather vote for something I want and not get it than vote for something I don’t want, and get it.”
/ Eugene V Debs

Bild av Matt Orfaleas inlägg om censuren på PBS via den spionprogramvara som han fortfarande, lustigt nog, använder.

http://attac.se/blogg/3968/vad-tycker-vara-eu-kandidater-om-ttip
https://kampanj.skiftet.org/page/s/ttip
http://schlaug.blogspot.se/2014/05/ttip-sa-kan-det-sagas.html
http://newsvoice.se/2016/01/05/pr-kuppen-mot-arets-forvillare-2015-wolodarski-ansoka-om-benadning/
http://www.journalisten.se/nyheter/en-frysbox-30-miljoner
http://jinge.se/allmant/rosta-pa-jill-stein-som-usas-president-ett-av-minst-5-alternativ.htm
http://steigan.no/2016/08/28/facebook-sensurerer-jill-steins-kritikk-av-hillary-clinton/
http://www.newsbusters.org/blogs/nb/tom-blumer/2016/08/27/pbs-newshour-cuts-key-portions-jill-stein-interview
http://jinge.se/allmant/facebook-censurerar-jill-steins-kritik-av-hillary-clinton.htm

2 reaktioner till “Konspirationsteori – Är Jill Stein censurerad av Hillary Clinton och hennes medbrottslingar både via Facebook och PBS?

Kommentera enligt kommentarsreglerna