Militärövning Aurora 17 – Trumps kärnvapen tuffar in i Sverige på riktigt

Om jag förstått saken rätt finns det enligt Anders Romelsjö inga garantier för att INTE kärnvapen tuffar in i Sverige under Donald Trumps och de amerikanska republikanernas ledning.

”Vi har länge försökt bringa klarhet i en inte oväsentlig fråga – den amerikanska krigsmaktens eventuella kärnvapen. I ett samtal med övningsledaren i höstas fick vi veta att inga garantier begärts från Försvarsmaktens sida. I samtal med den nytillsatta kommunikationsofficeren Rickard Wissmann i våras förklarades att det var ett rent tullärande. Hos Tullverket säger man att några inspektioner i praktiken inte görs och påpekar att de utländska styrkorna sedan förra året är upptagna i samma lag om tullfrihet som diplomater.”

Jag tror INTE att svenska folket är med på den saken. Aurora är således en odemokratisk övning. Förhoppningsvis kommer folket nu överväga att byta partier i september 2018. Kanske är de visserligen redan då utplånade, eftersom virrpannor i Washington verkar ha en hybris-plan på att attackera först. Himla strålande!

Denna hybris-plan tycks även vara orsaken till att bestycka Sydkorea med fler missiler. De är tydligen inte avsedda för Nordkorea, men för att stoppa Kinas vedergällning efter hybrisattacken. USA ringar helt tydligt in Ryssland och Kina inför anfallet. Hitler och västs avlidna bankirer, om de mot förmodan kan se vad som sker, applåderar nog från ett varmt ställe i hopp om att strax få påhälsning, även av svenska politiker och deras lakejer som jobbar på i samma anda.

Jag kommer se till att jag vid tidpunkten för ”övningen” inte befinner mig i närheten av den eller i några svenska storstäder. Någon som vill ge mig tillgång till en välförsedd bunker så att jag kan leda resterna av Sverige efter kärnvapenkriget? Om du kan tolerera det som sker, vilket kräver god självkontroll och vi har tur och överlever, kanske genom prepping, så är det ändå mitt tips att du siktar på att välja fredliga politiker nästa val!

SD vurmar för Nato tyvärr. Miljöpartister har röstat både för krig och framställningen av plutonium genom kärnkraften, tyvärr. Vänsterpartiet är sannolikt därför det minst dåliga i Sveriges riksdag du kan rösta på i detta avseende, men tyvärr inte vad gäller införseln av extrem wahhabism och salafister. Kommunistiska partiet som börjat vakna upp är både litet och valsamverkar inte ännu, tyvärr.

Men du kan alltid rösta så här på Vetenskapliga partiet som faktiskt valsamverkar!

5 reaktioner till “Militärövning Aurora 17 – Trumps kärnvapen tuffar in i Sverige på riktigt

    1. https://sd.se/var-politik/

      ”Genom att stärka vårt eget försvar, genom att fullt ut verka för ett nordiskt försvarssamarbete och genom partnerskapet för fred med NATO tar Sverige sitt säkerhetspolitiska ansvar.”

      Svar: – I princip ja. Skillnaden är hårfin. Detta är i princip en smyganslutning till Nato för att gå under radarn. SD är ett tyvärr ett borgerligt sionistiskt höger/mitten-parti och Israel är beroende av USA, därför sannolikt denna Nato-vurm.

Kommentera enligt kommentarsreglerna