Israel strax invaderat och utraderat? – Är det början på världsfred? – Det är mycket möjligt.

Det militärindustriella komplexet kommer strax med stor sannolikhet påbörja fullskaligt konventionellt krig mot Syrien via Israel. Det kommer sannolikt bli ett hårt krig. Ryska vapensystem finns nämligen numera i händerna på Syriens demokratiska trupper. Syrien, Iran och Ryssland skulle kunna utplåna den nazi-lika Rotschild-sionistiska staten Israel helt, eftersom just detta nämligen brukar ske rent historiskt efter en stunds fascism, med de flesta olagligt invaderande imperialiststater som Israel.


Överättning av text i bilden:
Autentiska Rabbiner har alltid varit emot Sionismen och emot staten Israel. www.nkusa.org

Hitlers regims terror föll, IS-regimens terror föll och Israels regims invasioner, ockupationer och terror mot civilbefolkningen, vilket betecknats som värre än apartheid av Noam Chomsky som f.ö. har judisk bakgrund, kommer säkerligen också falla. Gandhi var en vis man och det är därför jag tror att Gandhi kan ha rätt även vad gäller Israels regim och kanske hela det folk som, märkligt nog, stödjer den i ”demokratiska” val om man nu kan kalla fascismen de stödjer för ”demokratisk”.

mahatma_gandhi_80x80

”När allt känns hopplöst, minns jag att igenom hela historien har alltid sanningens och kärlekens väg vunnit. Det har funnits tyranner och mördare och för en tid har de verkat omöjliga att besegra, men till slut har de alltid fallit — tänk på det ALLTID.”
/ Mahatma Gandhi

Om USA lägger sig i, vilket vi kan förmoda att de vill då USA till stor del styrs genom korruption genom Israel-lobbyn, kan det bli ett ännu större nederlag för den Rotschild-sionistiska monopolkapitalismen, eftersom den amerikanska krigsmaskinen förmodligen inte är kapabel att motstå den ryska i konventionellt krig, samt inte ens klarade av vietnameserna trots luftherravälde i Vietnam. Det visade sig dessutom ganska nyligen att ryssarna enkelt kunde störa ut den extremt överdigitaliserade amerikanska utrustningen i Svarta havet.

Men förmodligen kan en utplånad Israel-regim och en utplånad Israel-lobby skapa fred i världen, även för judarna själva. Rotschild-sionismen kan nämligen liknas vid en ond tand med karies som måste dras ut. Den måste attackeras, men när det väl är över så får patienten, världen, sannolikt frid och stort behag.

Ett dyrt krig och krigströtta soldater kan även vara den droppe som får den monopolkapitalistiska bägaren att rinna över i USA och där skapa en amerikansk demokratisk evolution som gör att lögnerna och korruptionen upphör, samt att USA:s krigsbudget minimeras och USA:s folk plötsligt kan skaffa sig en bättre demokrati och ett folkhem, kanske rentutav en direktdemokrati som i Schweiz?

Mer om de förmodade invasionsplanerna kan du läsa via Global Research. Eftersom Israel verkar ha ett enormt modernt värnpliktsförsvar och en hårt fascistiskt indoktrinerad befolkning, är förmodligen är en kombination av tunnelsystem, som i Vietnam-kriget, samt moderna vapen effektivt mot Israels regim, tror jag, men så är jag är alls ingen militärstrateg.

Och som ett vetenskapligt parti hoppas vi givetvis sedan att alla semiter, araber och alla andra av alla jordens alla folkgrupper lägger ner sina religiösa fantasier och börjar använda förståndet, känslan och nationellt demokratiskt fattade lagar som utgångspunkt för sin moral, inte de vidriga religiösa texter som hittats på av psykopater för att påstå att det klandervärda beteendet ärar den sista i raden av mänskligt påhittade gudar, nämligen gamla testamentets definition av gud:


”Gamla testamentets Gud är förmodligen den mest obehagliga karaktären i all fiktion: avundsjuk och stolt över det; ett småsint, orättvist, oförsonligt kontrollfreak; en hämndlysten, blodtörstig etnisk rensare; en misogynistisk, homofobisk, rasistisk, barnamördande, folkmördande, hedersmördande, plågande, storhetsvansinnig, sadomasochistisk, oberäknelig ond mobbare.”
/ Richard Dawkins

Helt tydligt har gamla testamentets gud inte det minsta med Jesus medmänskliga filosofi att göra.

Mer om världsfred:
Världsfred inom fem år

 

Kommentera enligt kommentarsreglerna