Viktig upplysning till socialister, kommunister och nationalister!

Kommunister, socialister och nationalister framstår ofta som intelligenta, oftast mer behjärtansvärda och långsiktigt intelligentare än de flesta, i min mening, även om det finns många hemska undantag som förstör för dem.

Jag skulle t.o.m. vilja påstå att de ofta har mer mod och bättre karaktär än de flesta. De står ofta för åsikter som fulmedierna och deras ägare gör allt för att raljera mot på olika vis. Det är beundransvärt, men de det finns saker som de alla bör förbättra, ex. en sådan enkel sak att man bör svara på tilltal i en demokrati, om så bara med ett ping eller en kommentar.

Vad deras ignorans beror på är jag inte helt säker på. Om någon vet, så tala ur skägget, om så anonymt! Jag vill förstå, inte fördöma!

Här är några glasklara exempel på hittills oförklarlig ignorans:

Norrmannen och kommunisten Pål Steigan har bloggen Steigan.no. Väldigt få medier i världen har en så omfattande och kritisk täckning av det olagliga imperialistiska terror-kriget mot Syrien som Steigan.no. En fantastisk blogg om man vill få en annan version av verkligheten än den imperialistiska och är villig att lära sig ett vackert, muntert och exotiskt nordiskt språk. Norska.

Steigan.no drar naturligtvis massvis med läsare som förstår att fulmedier, ägda av de banker som lever på konflikter och krigsförbrytelser, ljuger.

Bild på förvånad katt
Va? – Är det sant?

Steigan kritiserar att samma bankers giganter i sociala medier trappar upp censuren, men nere till höger ber han samtidigt att  folk skall ”följa med” via exakt de gigantiska censurerade sociala medier som t.o.m. har shadowbannat Steigan och alltså är problemet.

Varför inte be folk skapa sina egna öppna, fria WordPress-bloggar, som rekommenderas av FSF.org, samt att folk ska ”följa med” via dem och lägga upp Steigan.no’s RSS-feed på dem, såsom jag har gjort istället?

Vidare. Jag presenterar den uppenbara lösningen på Kommunisternas interna problem i Sverige, d.v.s. hållbar fraktionering och valsamverkan. Jag är t.o.m. ute och intervjuar dem, tar in deras förslag, visar kompromissvilja, öppnar upp för att Valsamverkanspartiet ska kunna bli rödgrönt, såsom det norska Rødt har blivit helrött, eftersom högern är alltför ”dryg” för de flesta till vänster.

Bild på förvånad katt
Va? – Är det sant?

Kommentarsfältet är bokstavligen vidöppet här, men jag får ändå inga svar. Ingen diskussion alls. Inga hållbara argument alls. Noll. Inte ens på Flashback, där högertrollen raljerar om att Kommunismen håller på att falla samman, får jag några rimliga svar, men huvudsakligen inkompetens.

Vad händer istället?Framåt Sverige” gör en utbrytning ur Kommunistiska partiet, lägger sig på monopolkapitalets sociala media och påbörjar en debatt mellan Jeff Ahl (AfS) och Joe Nilsson (Framåt Sverige), vilket läggs upp på …trumvirvel… en välkänd censurerande social media, som kräver att man kör okända ofria icke-triviala skripts på sin dator, istället för att lägga debatten på ex. Archive.org, Bitchute eller VideoPress.

Och nationalisterna AfS tycker att det är ”framåt” för 90% av Sveriges medborgare med ännu mer plattskatte-högerpolitik än vi redan har råkat ut för i tre decennier … Även de vill vill bli följda på monopolkapitalets utländska sociala media? Hur ger detta makten till svenska medborgare eller arbetarklass, vare sig över ekonomin eller över de egna digitala plattformarna? Vad med medborgarnas integritet och skydd mot repressalier?

Bild på förvånad katt
Va? – Är det sant?

Så har vi Knut Lindelöf, redaktör i FiB/k som talar sig varm för folk, kultur och yttrandefrihet, mot överheten, men samtidigt länkar till överhetens Bonnier AB:s ljugande fulmedier, som har skaffat sig monopolställning i tidningshyllorna, samt vilseleder ljuger och bedrar dygnet runt, vilket hotar folk, kultur, yttrandefrihet och demokrati. Det är istället kritiken mot DN och kritiken mot länkningen till DN och länkar till detta parti och min partitillhörighet som mörkas och censureras av Lindelöf och FiB/k.

Socialisterna – Välfärdspartiet, hade också intressanta idéer:

Bild på Johannes Regell
”Våra pionjärer fängslades för de drev med präster och gud och dagens vänster bugar för präster som är minst lika reaktionära. Bara att de kommer från en annan del av världen.”
/ Johannes Regell (Källa: https://nyheteridag.se/plus/socialisterna-i-vastervik-om-vansterns-installning-till-boneutrop-man-sviker-sin-rorelses-historia/)

Men vart tog Socialisterna – Välfärdspartiet vägen? – Jo, in på ett hemsida baserad på kod från ett New York-baserat företag. Även de hänvisar till… trumvirvel … Zucker-boken. Jacob Hoffsten på Socialisterna – Välfärdspartiet frågar sig ”Hur långt ska det behöva gå innan vi gör motstånd?”

Gör motstånd då! Skaffa en Worpress-blogg med kommentarsfält! Logga ut från Zucker-boken! Låta Zuckerberg spionera eller manipulera innehållet med ofria dolda skripts, hemliga algoritmer, fejkade bots och shadowbanning, men stödj det INTE! Bojkotta! Det ÄR motstånd. Kommer ens denna pingning fram? Det bestämmer koden från New York…

Det slår mig att det hela kan vara en psykologisk operation för att locka in fler offer in i Zucker-nätet och där kollra bort dem från sanningen? – Don’t be a Zucker!

Ursäkta mig om jag gör ”motstånd” när jag ser att sådana länkningar  visas upp. – Uppryckning! Skaffa WordPress-bloggar för era partier, bojkotta monopolkapitalisternas plattformar och gå med i Valsamverkanspartiet! Det är enkelt. Jag hjälper er om ni behöver hjälp. Donationer i tacksamhet för min kritik, eller hjälp med att komma till rätta, är frivilliga.

Annons

2 reaktioner till “Viktig upplysning till socialister, kommunister och nationalister!

  1. WordPress stänger ibland ner bloggar utan förklaring. Jon Rapoport och Burning blogger of Bedlam i maj ifjol och flera andra bra usa-bloggar tidigare.
    ‘This website has been suspended for violation of our terms of service’ står det på såna greyscreens.
    Och någon förklaring på vad som utlöste detta kommer aldrig.

    Jon har ju ganska nyligt kommit tillbaka men på annat vis än den gamla tror jag.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s