Pressfrihet – Roger Waters från Pink Floyd – Kortfattat via Fox News om Julian Assange

Vad är egentligen mer rättvist än långsam tortyr till döds, av alla lögnaktiga maktmissbrukare?

Kommunisten Pål Steigan länkar till ett Youtube-klipp från den amerikanska konservativa kanalen Fox News, i vilket Roger Waters, som är medgrundare till bandet Pink Floyd, kortfattat förklarar det absurda med medias och rättssystemets hantering av fallet Julian Assange.

Klippet är väl värt att se, eftersom det är tydlig och lättfattlig engelska. Det är också intressant att människor i hela det politiska spektrumet tycks vara enigt i att vi ska skydda journalisters pressfrihet och bekämpa krigsförbrytelser, men att finanskapitalets lydiga journalister/medier/politikeradel/jurister INTE tycks vara eniga i att Julian Assange ska friges och skyddas, med få undantag.

Det är också intressant att det enbart är Julian Assange som får utgöra de här maktmissbrukarnas syndabock, när även andra journalister/medier har publicerat exakt det som Julian Assange har publicerat och ännu mer.

Det hela är faktiskt så absurt att jag starkt ifrågasätter om vi faktiskt har demokrati, pressfrihet eller ett rättssystem i något västland. Journalismens presstituerade är igång ständigt om hur illa det är med Kina och Ryssland, men hur skamlig är inte media-drevet mot Julian Assange?

Är det verkligen ”pressfrihet” att folket ska pressas på dessa media-lögner så här? Ska folket inte ha friheten från sådan presstitution? Är det inte folkförräderi, enligt brottsbalken, att ljuga, vilseleda och bedra svenska folket dygnet runt? Har vi inte en rätt till frihet från sådan presstitution åt främmande makt? Kan man ens anse sig ha ”demokrati” när medierna och regeringen ljuger dygnet runt?

Bild på Paul Craig Roberts
”När ett lands regering och media inte gör något annat än ljuger dygnet runt, hur kan då demokrati existera? Klart att den inte kan det.”
/Paul Craig Roberts (Källa: OpEdNews 12/5/2017)

”When a country’s government and media do nothing but lie 24/7, how can democracy exist? Clearly, it cannot.”
/Paul Craig Roberts (Source: OpEdNews 12/5/2017)

Kan vi ens anse oss ha ett rättssystem, när ett skandalöst rättssystem fabricerar lögn och jagar och utlämnar Assange som inte har begått några brott, samt har verkligt asylskäl, men låter krigsförbrytare som har mördat miljontals människor, med sina lögner och skönmålade ”missioner” och ”insatser” samt har gett bidrag och vapen till kända terrororganisationer, gå fria?

Lik förbannat röstar 99% på den fascistiska politikeradel som är problemet och läser de fascistiska medier som är problemet p.g.a. ägarförhållandena. När ska folket vakna och vad kommer hända när folket vaknar?

Bild på Che Guevara
”Där en regering har kommit till makten genom någon form av folkomröstning, falsk eller inte, och åtminstone bevarar ett intryck av rättsstatens principer, kan gerillans utbrott kan inte främjas, eftersom möjligheterna till en fredlig kamp ännu inte har uttömts.”
/ Che Guevara

”Where a government has come into power through some form of popular vote, fraudulent or not, and maintains at least an appearance of constitutional legality, the guerrilla outbreak cannot be promoted, since the possibilities of peaceful struggle have not yet been exhausted.”
/ Che Guevara

Bevarar de ens ett ”intryck av rättsstatens principer”? Vill folk verkligen ha ett gerillautbrott? Fattar inte folk hur blodigt det kan bli? När både Steigan och Fox News tar upp problemet så kan man undra om det här är en höger-vänsterfråga, men jag skulle vilja påstå att så är det.

Det är bara det att fascismen nu har gått så långt åt extremt gynnande av fåtalet extremt rika biljonärer, att t.o.m. rika människor, som normalt sett sig som nationalkapitalister, inser hur djävla sjukt det har blivit och i förhållande till denna extrema fascism, helt enkelt blir vänster.

Att Fox News tar upp saken kan naturligtvis vara ett sätt att kunna ge andra medier en känga i deras konkurrens, eller ev. att en australisk ägare kan känna medlidande med en landsman, men det kan naturligtvis även vara så att hela Fox News-redaktionen är 100% enig. Det handlar nämligen om deras egen yttrandefrihet och fysiska frihet som journalister. Det sista skälet framstår som ett huvudskäl som kan förena både höger och vänster, i vilken demokrati som helst.

Men finanskapitalets militärindustriella komplex, som kontrollerar största delen av journalismens presstituerade, står i grunden emot detta demokratiska intresse, eftersom de helt tydligt mörkar Tulsi Gabbard som har ställt sig emot den öppna terroristiska fascism som de genomdriver, likt några slags mini-Goebbels, underställda stor-Goebbels, men alla mediemoguler ingår kanske inte i denna okristliga nazi-lika allians som tycks kontrolleras av propaganda-troll?

Efter en revolution kommer naturligtvis de medier och de journalister som protesterade och uppmärksammade de andra sidan, i alla fall i någon form av balans, att slippa stå till svars i folktribunaler. De andra journalisterna kommer förmodligen jagas till världens ände och torteras till döds, sannolikt under ledarskapet av de som har torterats av dem och de kommer sannolikt få stöd av det vilseledda folk som vill se sanning och rättvisa.

Vad är egentligen mer rättvist än att folktribunaler utdömer långsam tortyr till döds av korruptionen, för att avskräcka framtidens potentiella maktmissbrukare från liknade bravader? Jag kan själv INTE föreställa mig en bättre rättvisa. Någon som kan?

Rösta på Vetenskapliga partiet så kommer kanske folket få utdöma straffen och få friheten från presstitutionen! Friheten blir då inte bara verklighet för oss alla, men även verklighet för framtidens generationer, som istället kan få sanningen! Sanning är givetvis en utmärkt bas för sann demokrati.


DELA I HEMLIGHET MED VÄNNER VIA ÖPPEN FRI HÅRDVARA, OPERATIVSYSTEM & KRYPTERAD PROGRAMVARA:
h-node GNU/Linux ProtonMail Signal MessengerThunderbird
Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s