Censurerad finmedia om Covid-19 – Två läkare diskuterar vad som verkligen sker

Fulmedia har piskat upp en stämning av panik i Sverige, utan någon synbart god anledning. Men varför gör fulmedia detta? I detta Bitchute-klipp (som även kan laddas ned med youtube-dl i Linux för den som inte vill köra Javaskript) så får vi lyssna på den engelsk-svenske läkaren Sebastian Rushworth som diskuterar tillsammans med den svenske läkaren Nils Littorin, som även är partiledare för Malmölistan!

Bild på läkarna Sebastian Rushworth och Nils Littorin

Jenny Piper påpekar att dessa båda läkare har blivit censurerade av Youtube. Så, gott folk, censurera och bojkotta gärna Youtube och andra klandervärda plattformar om ni har lust med det! (Richard Stallman sätter förresten blåslampan på några till plattformar som ni ev. vill bojkotta, till förmån till öppna fria system som rekommenderas av FSF.org)

De båda läkarna framför olika vetenskapliga evidens och argument, vilka leder mig att tro att att olika former av restriktioner och nedstängningar förmodligen saknar rimlig grund, samt snarare verkar vara ett sätt för medier att sälja lösnummer och för politiker att visa handlingskraft, eller som jag spekulerar i är ett sjukt sätt för fåtalet psykopater att ta marknadsandelar, samt skapa gradvisa försämringar för de godtrogna offren, rakt in i ett allt mer totalitärt samhälle.

Jag vill även uppmana de båda hedervärda läkarna att engagera sig i rikspolitiken via Vetenskapliga partiet, eller åtminstone via Valsamverkanspartiet, eftersom jag har funnit så många hållbara skäl för valsamverkan, men tro inte på vad jag säger, utan undersök det med öppenhet och skepticism!

Carl-Sagan-80x80”Skeptisk undersökning är det medel, i både vetenskap och religion, genom vilket djupa tankar kan skiljas från djup sanslöshet.”
/Carl Sagan

Carl-Sagan-80x80”Skeptical scrutiny is the means, in both science and religion, by which deep thoughts can be winnowed from deep nonsense.”
/Carl Sagan

Denna blogg tål att kritiseras och kommenteras. Vi har ingen rädsla för välgrundade evidens och åsikter, men ser dem som en tillgång.

5 reaktioner till “Censurerad finmedia om Covid-19 – Två läkare diskuterar vad som verkligen sker

  1. [Delar av svar utanför ämnet har raderats]

   Eftersom ämnet är Covid-19 så vill jag även nämna att några tyskar har skapat en öppen fri app för smittspårning som respekterar användarnas integritet: https://fsfe.org/news/2020/news-20201208-01.en.html

   …även om smittspårning för just Covid-19 verkar ha varit ganska onödigt, så kan det kanske vara bra vid ett mer samhällsfarligt virus som ex. spanska sjukan.

   Fortsätt ställa frågor i rätt trådar, hjälp andra och var fantastiska!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s