Viktor Orbán håller folkomröstning om pedofili, gromning och könsdysfori

Ungerns premiärminister Viktor Orbán har meddelat att han kommer att hålla en folkomröstning om anti-pedofili-lagen i sitt land, meddelar den tyska nättidningen Junge Freihet. Orbán leder Fidesz, som är ett nationalkonservativt och kristdemokratiskt parti, som har dominerat Ungerns politik sedan senare delen av 1990-talet.

Kommentar: Ett tecken på att ungrarna är nöjda med Fidesz, något som även krympande partier i Sverige bör fundera på, anser jag.

De röstberättigade ungrarna kommer att besluta om fem frågor angående den lag, som har kritiseras skarpt av Bryssel. Det sade Orbán i en video på Facebook till alla ungrare.

Kommentar: I alla fall sade han det till alla ungrare som efter Snowdens avslöjanden fortfarande använder Facebook. Vetenskapliga partiet föredrar Archive.org. Kul att ungrarna ska få folkomrösta. Det ÄR ju faktiskt ”demokrati” i ordets verkliga mening, vilket är ytterst intressant eftersom Orbán har anklagats för att vara ”odemokratisk”. EU:s pedofil-politiker motsäger sig själva.

Kommentar: Direktdemokrati ignoreras nästan helt av Sveriges politiker i Riksdag, region och kommun, utom vid valet av sig själva vart 4:e år i de olika icke-evidensbaserade ovetenskapliga odemokratiska paket, vilka mest framstår som olika svåra könssjukdomar, paket som sedan bildar majoritets- eller minoritetsregeringar för att styra Sverige i blindo käpprätt åt helvete, till min egen förtvivlan.

Frågorna i den ungerska folkomröstningen blir följande:

1. Håller du med om att statliga utbildningsinstitutioner bör få visa minderåriga innehåll om sexuella läggningar utan föräldrarnas samtycke?

Kommentar: Ja. Själv tycker jag att det är lämpligt att visa i skolorna, när nu Internet och samhället faktiskt ser ut som det gör. Kanske det är i barnens eget intresse att visa videos godkända av psykologer och psykiatriker i samband med sexualundervisning, så att barnen inte luras att tro att extrema beteenden tillhör det normala?

2. Stödjer du främjandet av könsförvandlingar hos minderåriga barn?

Kommentar: Nej. Jag tror att könsförvirring är vanlig i tonåren och ofta kan gå över. Att göra oåterkalleliga könsförvandlingar kan i min mening leda til livslång olycka.

3. Håller du med om kravet att sådana oåterkalleliga behandlingar också ska vara tillgängliga för minderåriga barn?

Kommentar: Återigen Nej av samma anledning.

4. Håller du med om att minderåriga barn ska ha full tillgång till innehåll som kan påverka deras sexuella utveckling?

Kommentar: Nej, det tycker jag inte. Å andra sidan, hur kan man stoppa detta idag, med Internet?

5. Håller du med om att minderåriga barn ska ha tillgång till medieinnehåll som tematiserar könsförvandlingar?

Kommentar: Nej, det tycker jag inte. Å andra sidan hur kan man stoppa detta idag, med Internet? 

EU har upprepade gånger attackerat Ungern för lagen under de senaste veckorna eftersom landet inte tolererar ”sexuell propaganda” i sina dagis, skolor, tv-program och reklam, förklarade regeringschefen Orbán.

Det irriterar tydligen majoriteten av Bryssel-politikerna att Ungern motsätter sig det som ganska länge har varit standard i pedofilins Västeuropa. EU har vidtagit åtgärder mot anti-pedofili-lagen i Ungern. EU anser nämligen, bisarrt nog, att HBTQ-individer, där även pedofiler är vanliga inslag, bör få sexualisera barn.

När det ekonomiska trycket på Ungern är så stort från EU kan ungrarna bara försvara landets intressen genom en enad majoritet. Det är nu därför Orbán uppmanar alla medborgare att visa sitt demokratiska engagemang i frågan. Det är förståeligt, eftersom om ungrarna ”tycker fel” enligt EU, i frågan om pedofilers gromning av deras barn, så kan det få ekonomiska konsekvenser för Ungern, skapade av EU:s Bryssel-pedofiler.

Anti-pedofili-lagen antogs i juni. Kommissionens ordförande Ursula von der Leyen (CDU), som tydligen förespråkar pedofil gromning av barn samt skärandet i könsdysforiska barns genitalier, tillsammans med majoriteten av EU-politikerna, lär ha kallat anti-pedofili-lagen för en ”skam”. EU inledde därefter överträdelseförfaranden mot Ungern mot den nationella lagen.

EU-parlamentets biträdande ordförande, Katarina Barley (SPD) lär ha krävt att inga fler EU-medel ska betalas ut till Ungern tills vidare, eftersom hon anser att landet har stora underskott när det gäller demokrati. Som ett exempel citerade hon ovannämnda anti-pedofili-lag, som påstås diskriminera sexuella minoriteter.

Kommentar: Jag anser inte att anti-pedofili-lagen eller skyddet för barn med tillfällig könsdysfori ”diskriminerar sexuella minoriteter” eftersom den inte förbjuder vuxna HBTQ-människor från eget bekostade operationer, egna liv, egna fantasier, eller eget arbete inom lagens ramar. Det här handlar om en lag som  vill skydda barn från operationer som de ångrar, eller gromning utförd av pedofiler, även om majoriteten i Sverige fortfarande röstar för detta varje val, bisarrt nog, eller har jag missat något?


Mer intressant:

Sven Román, överläkare i psykiatri har kommenterat könsdysfori och jag tror att han ev. kan ha en annan åsikt än EU i den här frågan. Jag misstänker att folk i allmänhet kan ha det också. Det enda sättet att veta vad folket tycker är naturligtvis att folkomrösta direktdemokratiskt om samma sak i varje nation i  hela EU.

Vetenskapliga partiets politik angående:
demokrati, vetenskaplighet, deliberativitet och direktdemokrati, diskriminering, ursprung, religiös bakgrund, hudfärg, kön, sexuell läggning, funktionshinder, HBTQ, jämställdhet, mångfald, migration, religionsfrihet och respekt

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s