Homosexuellt beteende skapat av GMO-gift

Jag läser Democracy Now och de intervjuar en amerikansk Vetenskapsman som dragit i nödbromsen i USA. Grodor som testats har blivit homosexuella etc. etc. Utmärkt journalism.

Det är inte varje dag en vetenskapsman vågar gå mot ett girigt storföretag styrt av psykopater och riskera både karriär och sin hälsa, men denne man är vad jag kallar en riktig vetenskapsman, sådana vetenskapsmän som samhället och vår demokrati behöver.

Han nämner hur storföretagen köper forskare för att skapa motstridiga rapporter i stor mängd för att politikerna ska kunna luras att godkänna gifterna.

Nu behöver USA också riktiga jurister och riktiga politiker så kommer nog allt bli bra till slut.

Jag är för att människor ska få vara sig sjäva, men homo- bi-och transbeteende samt cancer kan tänkas öka till onaturliga proportioner om dessa gifter inte tas ur bruk. HBTQ-personer är för övrigt, precis som alla andra vetenskapligt lagda, dessutom varmt välkomna i partiet.

Det här handlar om kapitalismens dåliga sida, den där kortsiktig girighet slår ut naturen och där vi alla får lida långsiktigt om vi inte rättar till det nu på momangen.

Det är därför jag återigen föreslår är att riktiga vetenskapsmän engagerar sig i politiken så att det blir någon djävla ordning på världen och att sedan folk har vett nog att rösta in oss i riksdagen. Välkomna!

MVH

Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

4 reaktioner till “Homosexuellt beteende skapat av GMO-gift

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s