Saudiarabien har kärnvapen – Rösta rätt oavsett vilken gud du i praktiken tillber!

Anders Romelsjö – Krigiska Saudiarabien har kärnvapen – Vad säger FN och ”Världssamfundet”?

Personligen anser jag inte att det egentligen är något märkvärdigt eller oväntat. Monopolkapitalisterna har bestyckat terrorister och diktaturer allt sedan slutet på andra världskriget. Orsaken är enkel, det välkända ”militärindustriella komplexet” som ägs av de giriga monopolkapitalisterna, men varför är det på något vis ändå perfekt?

Jo. ”In God we trust!” står det nämligen på monopolkapitalisternas dollarsedlar och i Saudiarabien säger man sig vara särskilt extremt sekteristiskt fascistiskt religiösa även om mammon-guden tycks vara varmt välkommen också.

Monopolkapitalisterna bestyckar apartheidstater, terrorister, ayatollor och oljeshejker med kärnvapen och de har även fyllt sin egen bakgård och Europa med dem. ”In God we trust!”, menar de, när de medvetet skapar kärnvapen, konflikt, lidande och en massiv flyktingindustri fylld med galna extremister. ”In God we trust!” Vilken gud menar de egentligen?

Monopolkapitalisterna använder den lögnaktiga median som de äger och hyr sedan in lögnaktiga PR-konsuter, presstituerade och politiska mutkolvar som är till salu för att sprida ”godhetens” floskler och självmotsägelser i syfte att genomföra spektaklet! ”In God we trust!” Är den ”guden” röd, har horn och kommer från ett varmt ställe?

Monopolkapitalisterna pungslår sedan Sveriges eller andra länders välfärd genom kaos. Girgbukarna smörjer kråset. Folket betalar. Till råga på allt har folket röstat för EXAKT detta. Allting är perfekt! ”In God we trust!” Folket litar på psykopaterna som arbetar åt den s.k. ”guden”.

”Allt sedan begynnelsen har människan använt Gud för att rättfärdiga det orättfärdiga”
/ Salman Rushdie (Källa: https://www.goodreads.com/author/quotes/3299.Salman_Rushdie)

Jag noterar förresten att oljan sannolikt är på väg att ta slut i Saudiarabien. Inget konstigt alls. Olja är en ändlig resurs. Saudierna förbereder sig nu på ett liv efter oljan fram till 2030, enligt den brittiska fulmedia jag råkar ta del av hos en vän.

Nåväl. De har i alla fall gott om solstrålar där nere i värmen (kanske en försmak på en helt annan djävligt strålande värme?) och numera finns ju avsaltningsanläggningar att skapa sötvatten med. Kanske kan det förskjuta den totala katastrofen några generationer till, så att ännu fler får dö i masslakten? Deras välfärd sjunker nu i spåren av den extrema islamismens ”tillväxt” och områdets betesmarker är redan överbetade. Öken?

isaac_asimov_80x80
”Demokrati kan inte överleva överbefolkning. Människovärdet kan inte överleva den. Bekvämlighet och anständighet kan inte överleva den. När man sätter fler och fler människor till världen, minskar inte enbart värdet av liv, det försvinner.”
/Isaac Asimov (Källa: Citat om population)

Jodå. För den som inte är äckelmagad så kan kanske ett besök i Indien (där man också litar på gudar) sätta känslor på Isaac Asimovs helt riktiga och logiska slutsats? Det är egentligen ganska enkel matematisk kunskap om exponentialfunktion som kan beskriva ungefär det som sker, d.v.s. att allt som tillväxer efter en tidsperiod fördubblas och att allt som fortsätter fördubblas leder till kaos-artade siffror.

albert_bartlett_80x80
”Den mänskliga rasens största tillkortakommande är vår oförmåga att förstå den exponentiella funktionen.”
/ Albert Bartlett

Jag skulle vilja korrigera Albert Bartlett och anser numera att det alls INTE är hela mänsklighetens fel, men enbart de blint religiösa/ekonomiskt sekteristiska människornas oförmåga att förstå den exponentiella funktionen som leder till totalt kaos.

Människor som är vetenskapligt lagda, således inte envisas med sekterism, och därför ofta slår en normalintelligent tolvåring i schack, d.v.s. kan tänka logiskt i några steg, brukar faktiskt ganska snabbt kunna förstå vad som krävs när de räknar på saken, även om de ofta helt felaktigt skaffar för lite barn själva, röstar på tillväxtpartier, inte engagerar sig i politik och inte förstår apostaters religionskritik, och således inte tar konsekvensen av att ha förstått den exponentiella funktionen.

plato_80x80

”De som är för smarta att engagera sig i politik blir straffade genom att bli styrda av de som är dummare.”
/Platon (Källa: Citat om Population)

Eller så har de förstått den exponentiella funktionen och menar faktiskt tillväxt-ekonomism, tömda resurser, fler utrotade arter, svält, religiösa krig och massmord. I så fall anser jag att de är vulgära. Just det. De som förstått men inte röstar rätt är synnerligen vulgära och moraliskt tvivelaktiga.

Anser du själv att man bör göra så mot sina egna barn, mot andras barn, mot sitt eget folk, mot andra folk eller mot framtidens generationer? Skäms du inte? Hur känns det att vara medansvarig för framtida kärnvapenkrig? Är det dags att sluta upp med det? Är det dags att vakna på riktigt? Vad ska du med aktier eller guld efter ett totalt kärnvapenkrig?

In ”God we trust!”… Rösta åtminstone rätt oavsett vilken ”gud” du i praktiken tillber!

4 reaktioner till “Saudiarabien har kärnvapen – Rösta rätt oavsett vilken gud du i praktiken tillber!

  1. Myten om att du ska arbeta dig till framgång och lycka genom att offra din hälsa för smulor åt Kung Frode (Kapitalet), att draga stången helst (med en helvetisk fart), upprätthålls med ständig pedagogik från skola, arbetsliv, näringsliv, medierna samt Statsförvaltningen och lagarna (med nödvändighet). Annars rasar allt som ett korthus.
    Problemet är, att Kung Frode stuntar i om du stupar eller blir invalid på kuppen. Som tack för ditt offer blir det moderna fattighuset ( svältpension resten av livet).

Kommentera enligt kommentarsreglerna