Demokrati – Folket har fått EXAKT vad de röstat på – Vad vill du ha?

Folket röstade direktdemokratiskt för EU, visserligen grundlurade av fulmedia och korrumperad politikeradel men ändå. Demokrati. De har fått EU och den nedmonterade välfärden, den allt sämre skolan, den alltmer svårtillgängliga vården och den alltmer privatiserade omsorgen. Vad har de mer röstat för och vad har de fått?

Folket sket sedan i politikeradelns uppmaningar och röstade sedan ett rungande NEJ till EMU. Vi fick inte EMU. Kronan finns kvar. Majoriteten har fortsatt rösta för partier som INTE tänker driva fram en ny folkomröstning om EU-medlemskapet och vi har heller INTE fått en ny folkomröstning om EU-medlemskapet. Viola! (som man säger i Frankrike)

Folket har röstat för Nato-krigspartierna och vi har sett fler Nato-krig som skapat hundratusentals döda och flyktingkaos. Som på beställning. Demokrati är fantastiskt. Folket har röstat för invandringspositiva partier och vi har också fått massvis med flyktingar från Nato-krigen, åtta gånger fler än Tyskland per capita. Hurra!

Folket röstade INTE för att hjälpa människorna effektivare lokalt och folket fick se hur dessa olika folk drunknade i horder i Medelhavet. Folket röstade för politikerna som genomdrev eländet och folket fick det. Vi snyftade så vackert tillsammans och vi ville få tycka synd om och snyfta och det fick vi. Offren levererades i våra medier och orsakerna doldes. Vi skapade eländet tillsammans demokratiskt.

Folket har röstat för den konstanta nedmonteringen av välfärden genom Socialdemokraternas, Miljöpartiets och Alliansens EU-positivitet. Folket har röstat för den påföljande höjda arbetslösheten och samtida massinvandring från MENA-länder. De har fått den.

Folket har röstat för ryss-hetsande partier. De har fått ryss-hetsen levererad och … trumvirvel … kärnvapenkriget har kommit närmare. Folket villa ha det så och de har fått det. De har röstat för det fascistiska kvinnoförtryckande extrema islamist-kramandet. Folket har fått fler islamister att krama och fler konflikter mellan olika religioner. Beställt och levererat.

Folket har i många fall ofta röstat för sin egen eller sitt barns eller sitt barnbarns våldtäkt dessutom. Man skulle naturligtvis kunna påstå att folket och barnen förtjänar exakt vad de fått, någon kanske håller med, men ingen förtjänar att födas mindre mentalt bemedlad och ingen kan heller inte rå för detta tillstånd.

Barnen som våldtagits, de barn som INTE röstat in eländet, har förmodligen heller inte riktigt förtjänat det som föräldrarna åsamkat dem. Barnen när de är 18 år i september 2018 kan, om de har intelligens, också rösta mot sina egna föräldrar om de vill det. Vi har valhemlighet i Sverige. Ingen myndig individ måste underkasta sig i Sverige … än.

Folket kommer nu i många fall rösta på ett parti som socialpolitisk ligger mellan S&M, enligt ledaren själv. Partiet heter Sverigedemokraterna, ett parti som är för ett utträde ur EU och som är för fred, ett parti som har ”nolltolerans mot rasism”, fastän rasismen växer i samhället, både mot ”n:er”, ”sand-n:er” och mot s.k. ”svenneho#or”. Folket röstade för de ökade klasskillnaderna, arbetslösheten och mångkulturen, vilket lett till mer rasism. De har fått rasismen. Smack! Likt en lavett mot kinden efter en medveten provokation i en sadomasochistisk lek.

Inget är perfekt, men frågan är väl ändå om inte demokratin är nästan fullkomligt perfekt. Majoriteten har fått nästan exakt vad de röstat för, förhoppningsvis exakt vad de oftast önskat sig, och de kommer fortsätta få exakt vad de fortsatt röstar för och önskar sig, genom att rösta på exakt de partier och politiker de förtjänar. Nya partier kan skapas i Sverige. De kan valsamverka sig över 4%. Vi har demokrati och yttrandefrihet. Grattis! Använd den … medan vi ännu har den! Islamismen kan växa eller minska beroende på politik… Allt är politik.

Det gäller således att ställa sig i spegeln och fråga sig själv EXAKT vad det är man vill ha, sedan driva på det varje dag och sedan rösta på exakt det man vill ha som har chans att ta sig över 4%. Då finns det potential att också få exakt det man vill ha. Jag känner mig själv något mindre sadistisk och vill rösta på Valsamverkanspartiet och kryssa för mig själv. Vad vill du ha? Berätta gärna i kommentarsfältet!

3 reaktioner till “Demokrati – Folket har fått EXAKT vad de röstat på – Vad vill du ha?

Kommentera enligt kommentarsreglerna