Svensk översättning av Pat Condells video om hur Europa begår självmord – Halva problemet

Thomaz Wiberg har översatt ett intressant video-klipp av Pat Condell, som är en brittisk skribent, politisk kommentator, ateist (eller kanske nyateist) och internetdebattör. Condell har sedan 2007 laddat upp kortare videoklipp på Youtube där han kritiserar religion och politiska system.

Condell menar, precis som många andra ateister, att religion är ett av mänsklighetens största problem, precis som Vetenskapliga partiet är inne på.

I sina videoklipp argumenterar han ex. emot hur föråldrade kristna, muslimska kulturer och seder behandlar bl.a. kvinnor. Vid valet visade Pat Condell ett stöd för det EU-kritiska partiet United Kingdom Independence Party. (UKIP)

Till följd av sina åsikter har Condell erhållit hundratals mordhot och trakasserier. Han är också uttalat vän av Israel och har uttryckt ett starkt stöd för landet och undviker helt klart flera stora problem med Israel.

Jag antar att Condells Israel-vurm ger klirr i kassan från Rothchild-sionismen, eller att han eventuellt läst för mycket medier ägda av liknande girigbukar som är eniga med Rotchild-sionismen, ex. om att fördrivningen av palestinier från deras land är helt ok.

Här Condell om Israel. Jag noterar att Condell dels inte tar upp faktumet att FN bett Israel att återgå till de gränser som gäller enligt FN och att detta faktum plus den misär som palestinierna genomlider, något som t.o.m. israeler själva vill likna vid nazismen, faktiskt kan medverka till deras hat mot Rotchild-sionismen.

Condell borde rimligen kunna föreställa sig vad som hade skett om man hade förlagt Israel i London och sedan börjat fördriva engelsmännen.

Condell verkar också undvika judendomens fascistiska akilleshäl, nämligen den om att de tror att är utvalda av Demiurgen att dominera andra folk genom att göra dem till låneslavar.

Condell anser följaktligen säkert också att alla illegala terror-krig och massmord som startats i Mellanöstern av Israel, USA, EU, Saudiarabien, Qatar och Turkiet har varit utmärkt, även om han alltså inte håller med Rothchild-sionismen om den muslimska massmigrationen från eländet in till Europa:

”Tydligen har vi inte tillräckligt med brottslingar, terrorister och våldtäktsmän här i Europa. Vi har en hel del, men tyvärr är det inte tillräckligt för våra politikers smak, så vi måste importera dem i mega lass från den muslimska tredje världen, som ju är vad de är så de har massor att avvara.

Naturligtvis, tillsammans med brottsligheten, terrorismen och våldtäkterna, importerar vi också religionen Islam, som följs i huvudsak av miljontals människor från en redan våldsam auktoritär kultur som har lärt från födseln att deras religion ska styra världen (med våld om det är nödvändigt), att icke-muslimer är sämre än dem, att kvinnor existerar för att användas av män, att små flickor kan vara gifta med och våldtagna av vuxna män, att judar är den eviga fiende, och att alla homosexuella ska dödas.

Så ja, låt oss översvämma vårt emanciperade liberala samhälle med miljontals av dessa människor, och se vad som händer. Låt oss hålla ett öppet sinne.

Låt oss öppna oss upp till den mest brutala, våldsamma kultur på jorden, och släppa in horder av o-anställbara mestadels manliga i vapenför ålder, välfärds parasiter som hatar oss och har inte för avsikt att integrera.

Vad är det värsta som kan hända?”

Jag håller med Condell vad gäller migrationsproblemet, men man bör, enligt min mening se grundorsaken till eländet också och det är inte enbart införseln av extrem islamism till EU, men även den monopolkapitalistiska terror-imperialismen som valts in varje val av folken i väst.

Men ok, Condell beskriver i alla fall halva problemet. Nämligen resultatet av den tokiga migrationspolitiken. Läs gärna mer av den svenska texten eller se den engelska videon här: Europa begår självmord!

Mer intressant:
Abby Martin Exposes Zionism & Israel on Joe Rogan Podcast (Strong Language)

Kommentera enligt kommentarsreglerna