Kritik av Henrik Sundboms konspirationsteori & Anders Romelsjö blir blockerad på Facebook

Anders Romelsjö spekulerar i att hans sanningssökande kan ha skapat en motreaktion från media. Han skriver:

Bild på Anders Romelsjö
”Om det finns samband med detta och att jag nyss för första gången har nekats tillträde till alla siter på Facebook utan min egen vet jag inte.”
/Anders Romelsjö

Att inte medverka till främmande makts spioneri på Sverige genom okänd hårdvara eller okänd mjukvara, körandet av okända skripts/program på folks datorer, är i min mening ingen förlust. Det betraktas sannolikt inte heller som en förlust av GNU:s skapare, Richard Stallman, så blockeringen på fejsboken är sannolikt en fördel för hela vänstern, för Sverige, för Romeljö själv, ja, en fördel kanske även för den mindre extrema delen av högern, som inte sålt sig till imperialismen, och för hela världen, tror jag. Grattis allihop! Fejsboken, samt annan social media, hårdvara och mjukvara, som i hemlighet övervakar och kör ful-program på folks datorer, minskar nu sannolikt i omfattning.

Henrik Sundbom från den Bonnier-ägda högertidningen DN har, enligt Romelsjö, angripit Romelsjö och Newsvoice, enligt följande:

Bild på Henrik Sundbom
”De mest framträdande är vänsterbloggen Jinge.se och online-tidningen Newsvoice, två av Sveriges vanligaste siter för ryska berättelser. Båda bygger broar mellan dem längst ut till höger och dem längst ur till vänster.”
/Henrik Sundbom

(Romelsjö publicerar idag via globalpolitics.se)

Henrik Sundbom (som givetvis finns på främmande makts fejsbok) kritiserar även att Anders Romelsjö är vice ordförande för Svenska Läkare för Mänskliga Rättigheter (Swedish Doctors for Human Rights), med ”Guilt by association”-argumentationsfelet att de är skyldiga bara för att de fått presentera sina expertutlåtanden om kemisk krigföring i ”rysk statsmedia”.

För en riktig dumbom som inte förstår det, så vill jag nämna att Romelsjö ÄR pursvensk, INTE rysk, samt att han evidensbaserar det han säger och således snarare kommer med evidens-baserade ”berättelser”. Personligen tror jag att ”berättelserna” mestadels hamnar i rysk media, eftersom DN och annan agenda-media, inkl. sk. ”public service” som desinformerar svenskarna, såsom det beskrivs i Soldathandboken, helt enkelt INTE tar in Romelsjös evidensbaserade ”berättelser”, samt heller INTE vederlägger dem med hållbara evidens.

Hade DN (eller annan media) gjort det hade ”berättelsen”, enligt den haltande nationella logiken, faktiskt blivit ”svensk”, eller möjligtvis ”semitisk” eller ”judisk”, beroende på hur Bonnier-familjen (eller annan media) vill beteckna sig själva?

Det är ju faktiskt INTE Romelsjös fel att han inte blir publicerad och ev. falsifierad i desinforamtions-medierna, MED hållbara evidens, men snarare DN:s och resten av desinformations-mediarnas egen avsaknad av undersökande journalistik, samt avsaknad av hållbara evidens, vilken ersatts med storvulet tyckande, samt envetna repetitioner av psykologiska trix och osanningar, till synes dragna rakt ur rektum.

Eftersom DN:s bomb-liberala agenda, helt tydligt är att skapa konflikt i vårt samhälle och att vilseleda folket (både mentalt frisk höger och riktig vänster) bort från den deliberativa demokratin, som bygger på jämkning och rationalitet, så är det givetvis INTE förvånande att Sundbom försöker kritisera brobyggandet mellan vänster och höger i Sverige, eftersom det kan innebära en stark nationell demokrati, där både välfärd och ekologisk hållbarhet blir full möjlig, vilket står i motsats till monopolkapitalets och DN:s ägares kortsiktigt giriga fastlagda agenda om frihandel, tillväxt och massmigration som trycker ned löner, överbelastar välfärden, belastar miljön, minskar viljan att betala skatt, samt innebär bomb-liberal imperialism.

Sundbom påstår att Newsvoice och Romelsjö skulle förklara:

Bild på Henrik Sundbom
”Ryssland fri från skuld”

Det tycks vara osanning, eftersom Romelsjö, samt flera vänster-kommentatorer i hans kommentarsfält, framför kritik mot både Ryssland och Putin, m.a.p. att det är en slags folkvald oligarki, d.v.s. högerpolitik som i USA och EU, vilket undergräver demokrati. Putin och oligarkerna vill(eller ville) ingå i EU, medan vänstern generellt är emot frihandeln, eftersom den skapar ett ”race mot bottnen” i sänkta löner för arbetarna, samt sänkt välfärd. Men visst är vi alla Putinister i den meningen att vi är så pass mentalt friska att vi verkar för frihet, fred och demokrati i Syrien, annars vore man väl en dumbom?

Sundbom påstår att Newsvoice och Romelsjö:

Bild på Henrik Sundbom
”skriver ned de Vita hjälmarna i Syrien”

Det är 100% sant, men man bör då kanske fråga sig, varför DN vill skriva upp de vita hjälmarna? De vita hjälmarna lär ha fått en Oscar för sitt skådespeleri, även om det tycks vara en satirisk björntjänst. Andra evidens pekar på deras enorma samverkan med IS och andra s.k. ”moderata rebeller” som är klassade som terrorister.

Det hela är såpass makabert att representanter i USA lägger förslag som ska förbjuda amerikansk samverkan med terrororganistationer. Bör vi lägga förslag på special-lagar som förbjuder svenska desinformations-medier och svenska representanter att samverka med dessa terror-organisationer också? Är det inte redan förbjudet? Är det inte landsförräderi eller folkförräderi enligt brottsbalken?

Är inte ett detta ett brott mot rikets säkerhet och folkrättsbrott? Befinner sig inte Sverige i krig, enligt definitionen, ”Ett krig är en organiserad våldsam konflikt mellan stater och eller mellan folk”, även om krigen numera kallas för ”fredsbevarande” s.k. ”insatser” eller ”missioner” på svenskt nyspråk? Befinner vi oss inte i krig med människor som Akilov, IKEA-mördaren eller andra krigsförbrytare som tagit sig in i Sverige och vill mörda s.k. ”otrogna”?

22 kap. Om landsförräderi m. m.

1 § Den som, då riket är i krig,

  1. hindrar, missleder eller förråder dem som är verksamma för rikets försvar eller förleder dem till myteri, trolöshet eller modlöshet,
  2. förråder, förstör eller skadar egendom som är av betydelse för totalförsvaret,
  3. åt fienden anskaffar krigsfolk, egendom eller tjänster, eller
  4. begår annan liknande förrädisk gärning,skall, om gärningen är ägnad att medföra avsevärt men för totalförsvaret eller innefattar avsevärt bistånd åt fienden, dömas för landsförräderi till fängelse på viss tid, lägst fyra och högst tio år, eller på livstid. Lag (1986:645).

2 § Begår någon en gärning som avses i 1 § och är den endast i mindre mån ägnad att medföra men för totalförsvaret eller innefattar den ringare bistånd åt fienden än som där sägs, skall dömas för landssvek till fängelse i högst sex år. Lag (1986:645).
Lagrumshänvisningar hit1

3 § Den som av oaktsamhet begår en gärning som avses i 1 eller 2 § skall dömas för landsskadlig vårdslöshet till fängelse i högst fyra år. Lag (1986:645).

4 § Innefattar en gärning som avses i 1–3 §§ anskaffande av egendom eller tjänster åt fienden inom ett område som är besatt av denne och kan gärningen med hänsyn till befolkningens behov, gärningsmannens försörjning eller andra särskilda förhållanden ej anses otillbörlig, skall ej dömas till ansvar. Lag (1986:645).

5 § Om någon, då riket är i krig, bland allmänheten sprider eller till främmande makt framför eller låter framkomma falska rykten eller andra osanna påståenden som är ägnade att framkalla fara för rikets säkerhet, skall han dömas för ryktesspridning till fara för rikets säkerhet till böter eller fängelse i högst två år.

Detsamma skall gälla om någon då riket är i krig bland krigsmän sprider falska rykten eller andra osanna påståenden som är ägnade att framkalla trolöshet eller modlöshet. Lag (1986:645).

Det är min uppfattning att de som ställer sig på terrorismens sida, genom sin gärning, missleder, förråder, indirekt förstör, samt skadar svensk egendom, som är av betydelse för totalförsvaret, eftersom deras propaganda bl.a. lett till nedmontering av totalförsvaret.

Det är min uppfattning att desinformationen åt terrorister anskaffar krigsfolk, egendom och tjänster som innebör avsevärt men för totalförsvaret, samt innefattar avsevärt bistånd åt terrorismen. Jag anser yttermera INTE att det rör sig om något ”tillbörligt” eller något ”ringare bistånd” åt terrorismen. Tvärtom.

Det är, enligt min mening, mycket allvarligt att media, till allmänheten, i uppenbar maskopi med främmande makt, sprider falska rykten och andra osanna påståenden som, helt uppenbart, framkallar fara för rikets säkerhet.

Vad som är ”moderat” med att vara en sekteristisk terrorist, som följer en extrem doktrin, och vill störta en demokrati, samt skapa krig och kaos, i vilket oskyldiga sekulära muslimer, semiter, ateister, kristna etc. dör, till synes åt Israel, förklaras INTE av DN, men jag kan kanske förklara det?

Det tycks som om DN:s ägare, Israel, USA och Saudiarabien är allierade med internationell terrorism, vilket faktiskt gör DN till en terror-organisation, vilket möjligtvis skulle kunna få SÄPO eller svensk underrättelsetjänst, eller annan underrättelsetjänst i demokratins tjänst, att lyfta på ögonbrynen?

Bild på Anders RomelsjöBild på Henrik Sundbom
Vem liknar mest en elak terrorist och dumbom? Sundbom eller läkaren Romelsjö? Avgör själva!

För övrigt så tror jag INTE att den desinformation som pågår via DN, på minsta vis, är i Bonnier-familjens bästa intresse, på något långsiktigt vis. Jag tror att de är vilseledda av psykopater genom sekterism och s.k. ”visa protokoll”. Jag kan ha fel. Det händer ganska ofta, men jag brukar inte ha det.

2 reaktioner till “Kritik av Henrik Sundboms konspirationsteori & Anders Romelsjö blir blockerad på Facebook

Kommentera enligt kommentarsreglerna