Vetenskap & Medicin – Fixeringen vid antal döda med covid-19 är vilseledande

Johnny Ludvigsson, professor i pediatrik vid Linköpings universitet, skriver i Läkartidningen att ”fixeringen vid antal döda med covid-19 är vilseledande”. Det är en intressant artikel, men ännu mer intressant blir den givetvis p.g.a. kommentarerna från fler kompetenta individer med erfarenhet. Det är människors vars åsikter besvarar en hel del frågor som jag har haft.

Det finns fler frågor som jag har, men inte finner svaren på, ex. så kan man enkelt finna antalet döda med Covid-19, vilket jag tidigare har uppmärksammat, vilket naturligtvis inte betyder att de dog av Covid-19 eller kanske hade dött även utan Covid-19, ex. p.g.a av cancer, hjärtattack eller diabetes etc. Men var är statistiken över antalet döda per år totalt?

Vi får ständigt höra hur många som har dött i Covid-19 totalt, förmodligen i skrämselsyfte, men vi får aldrig höra något om den totala dödligheten i Sverige och den jämförs heller aldrig år från år med kurvor. Varför inte då?

Jag har även försökt finna data om 2020, men på diverse statistik-sidor finner jag enbart siffror från 2019. Enda undantaget är alltså Covid-19. Där presenteras siffrorna med ca 2 veckors eftersläpning. Varför gör man skillnad på rapporteringen? Då får man ju ingen bra hum om hur stor överdödligheten/underdödligheten är. Det kan ju i själva verket vara så att det dör färre än normalt, även om media hetsar till panik repetitivt med dödssiffror.

Och varför är det sådant pådrag just med Covid-19 om andra influensor har dödat fler, men ändå inte resulterade i något pådrag? Den som inte söker efter en rimlig konspirationsteori, är då mycket naiv, anser jag. Jag tror att fåtalet monopolkapitalister använder Covid-19, i maskopi med korrupta/utpressande politiker, för att skapa en förändring av vårt samhälle som inte har något egentligt folkligt stöd.

Mer intressant:

https://emanuelkarlsten.se/darfor-dog-fler-svenskar-under-en-manad-1993-och-2000-jamfort-med-april-2020/

https://pharos.stiftelsen-pharos.org/covid-19-ar-en-del-av-agenda-2030/

https://pharos.stiftelsen-pharos.org/the-global-reset-tyrannernas-plan-for-varlden/

Lögner som är speciellt intressanta i samband med Covid-19 är:

Olika former av lögn – Del 3 – Kontroll genom dödshot och det viktiga mentala skyddet mot dödshot

Olika former av lögn – Del 9 – Godtrogenhet inför manipulerande psykopater

Olika former av lögn – Del 10 – Självmotsägelser (oxymoroner)

Olika former av lögn – Del 11 – Distraktion/avledningsmanöver (vilseledning)

Olika former av lögn – Del 12 – Problem-Reaktion-Lösning

Olika former av lögn – Del 14 – Naiv kommunikation

Kommentera enligt kommentarsreglerna