Totalförsvaret mot statsterrorism – Varning för Nato-övningen på Svenskt territorium

Varken Allah, Gud eller Det Flygande Spaghettimonstret var på de extrema jihadisternas sida. De av Saudiarabien betalda och av Turkiet insmugglade extrema jihadist-soldaterna och Nato-soldaterna förlorar nu kriget i Syrien. Syriens folk, av olika tro och härkomst, stod enat mot både Nato och Jihadismen även om mycket nu ligger i ruiner. Ryssland hjälpte den nationella demokratin i Syrien, enligt FN:s reglemente.

Sveriges regering har förutom att stötta dessa jihadistgrupper samtidigt importerat både terrorister och extrema islamister som ett resultat av kriget och asylbaron-verksamheten, samt ofta segregerat dem i förorterna där det byggts moskéer med statliga bidrag, där nu en extrem form av islam ofta propageras, s.k. Wahhabism, d.v.s. bokstavstroende islam, vilket resulterar i förtryck av kvinnan, vilket den kristna somalisvenskan Mona Walter uppmärksammat.

Även myndigheten för samhällsskydd som sitter på mycket relevant kompetens har varnat oss för det i Sverige växande Muslimska brödraskapet. Kritiken av Alice Bah Kuhnke och regeringens politik handlar således inte om ”afrofobi”. Det handlar heller inte om s.k. ”Islamofobi” men om att trygga Sverige för alla människor av olika religioner och härkomst från salafister och Wahhabism och förmodligen från Natos monopolkapitalister som skor sig på krig och konflikt.

Medan en ung man, Abdirahman Mohammed Ahmed, som är för jämställdhet, har noterat att feminister ofta helt verkar fokusera på fel saker ser vi det dock som ganska motsägelsefullt att han samtidigt stödjer Trump, om han nu är för jämställdhet, eftersom Trumps politik sannolikt kommer drabba ensamstående kvinnor hårt, men det går väl kanske snart upp ett ljus även på den punkten får vi hoppas. Välfärden och tryggheten för kvinnor har fått betala notan för den bedrivna politiken även i Sverige allt medan regeringen försöker dölja statistiken, på alla upptänkliga vis.

Nato var emot Syriens folkvalda regering och stöttade IS och andra jihadistgrupper för att splittra och förstöra landet. Jihadisterna är motståndare till både yttrandefrihet och demokrati, såväl som till jämställdhet och andra rimliga mänskliga friheter och rättigheter. USA och Trump går nu olagligt in i Syrien med marktrupper och Syrien protesterar till FN enligt de regler som finns.

USA och Trump bryr sig föga. De har vetorätt i FN.
Att tillåta USA att nu öva på svensk mark är inte enbart moraliskt tvivelaktigt. Det är besynnerligt och riktigt farligt. Skulle USA:s militärindustriella komplex vilja ha krig i Sverige behöver de bara rigga ett nytt krig i Sverige mellan USA:s trupper och importerade jihadister, eller rentutav inleda en LIC-krigsföring mot Sverige.

Jag är rädd för att Sveriges folk kommer få precis vad de röstat för och att den demonstration av människor för fred som kommer i september, även om den blir riktigt stor, har lagts något sent för att kunna förhindra den totala katastrofen. “Heligt krig börjar snart i Europa” enligt turkisk minister. Att folk i kaviarvänstern och monopolhögern fortfarande dillar om ”islamofobi” är helt djävla ofattbart.

Mer intressant:

http://newsvoice.se/2017/03/15/tim-pool-framtidens-nyhetsrapportering/
http://jinge.se/allmant/hur-borjade-kriget-i-syrien-i-mars-2011.htm
https://corneliadahlberg.wordpress.com/2017/03/15/mota-fienden/
https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/03/16/vem-nathatar/
https://parnassen.wordpress.com/2017/03/16/aftonbladet-kor-med-fake-news-sossarna-forlorade-75-procent-av-sina-valjare/
https://nyatider.nu/trump-beordrar-markoffensiv-mot-is/

Kommentera enligt kommentarsreglerna