Varför måste USA:s och västs politikeradel och fulmedier undanhålla sanningen om sina folkmord?

Lögner om Syrien, sanktionerna mot Syriens folk, samt folkrättsvidrig bombning av Syriens inhemska läkemedelsindustri tycks vara en upprepad strategi för utdraget folkmord och migration. Det är nämligen inte första gången massmördare använder lögner. Här en lista på andra lögner som genom fulmedierna motiverat liknande större folkmord:

* Nordvietnamesiska patrullbåtar angriper amerikansk jagare i Tonkinbukten (Vietnamkriget 1964)
* Saddam har massförstörelsevapen (Irakkriget 2003)
* Gadaffi bombar sitt eget folk (Libyenkriget 2011).
* Till de lögnerna hör nu också: Al Assad dödar spädbarn med giftgas (Syrienkriget 2018).

Källa: http://jinge.se/allmant/usa-bombade-lakemedelsfabrik-i-syrien.htm

Varför måste USA:s regim, västs regimer och fulmedierna upprätthålla de terroristiska imperialistiska lögnerna? Jo. För vi har fortfarande någorlunda demokratiska val i väst och i USA och folket måste luras genom denna s.k. ”demokrati”, även om Noam Chomsky kallar det för plutokrati (”de rikas välde”):

Bild på Noam Chomsky
”Båda partierna har växlat ordentligt åt höger, Republikanerna är nästan utanför spektrumet. Den respekterade konservative kommentatorn Norman Ornstein beskrev dem, trovärdigt, som ett ”radikalt uppror” som i stor utsträckning har övergivit parlamentarisk politik. Demokrater är nu mestadels vad som brukade kallas för ”återhållsamma republikaner”. Det finns gott om bevis för att de flesta i befolkningen, i den nedre delen av inkomstspektrumet, effektivt berövas sin rösträtt – deras representanter uppmärksammar inte deras åsikter. Går man uppför inkomststegen ökar inflytandet långsamt, men det är endast vid den verkliga toppen som det har verklig inverkan. Plutokrati maskerad som demokrati.”
/ Noam Chomsky (Källa: Salon.com)

För att upprätthålla den plutokratiska terroristiska imperialismen måste således psykopaterna, som profiterar på folkmorden, dölja sanningen om verkligheten, även om det blivit något svårare nu för dem, vilket lett till att psykopaterna försöker tysta motståndet mot de lögner och den politik som de vill driva.

Det är inte enbart vanligt folk i våra stater som vilseleds. Även medlemmarna i de politiska partierna som röstar för denna politik vilseleds givetvis, både genom fulmedierna, men även internt av de korrumperade psykopater som vilseleder medlemmarna i dessa partier.

Psykopater och vilseledda medverkar sedan tillsammans till massmord på människor, i utbyte mot höga arvoden som säkerligen ofta kryddats med mutor från det monopolkapital som profiterar. Sannolikt sker de stora transaktionerna på Bilderberggruppens egna små möten, men även sannolikt när monopolkapitalister oblygt frotterar sig med de politiker som folken valt.

Bild på Anna Lindh
”… världen har fler demokratier än någonsin, och mänskliga rättigheter befinner sig högt på nästan alla länders dagordning. Ändå, är korruption och förtryck alldeles för vanliga hot mot det demokratiska samhället. Och vi har sett en dramatisk ökning, de senaste 10 -15 åren, av etniska konflikter och humanitära kriser med brott mot mänskliga rättigheter som viktiga delar., men också mer av korruption. Mänskliga rättigheter prisas mer än någonsin – och kränks mer än någonsin.”
/Anna Lindh (Läs gärna fler Citat om demokrati)

Och hur ska man egentligen få de egna soldaterna att gå med på folkrättsvidrigt folkmord om man inte ljuger för dem? Hur ska soldaterna leva med skammen inför sina familjer, fruar och barn om de inte ges en lögn som de godtroget kan lura sig själva och sina familjer med?

Bild på Bertrand Russell
”En av de främsta hindren för intelligens är godtrogenhet, och godtrogenhet kan minskas enormt genom instruktioner i de vanligaste formerna av osanning. Godtrogenhet är ett större ont i nutid än det var tidigare, eftersom, tack vare tillväxten av utbildning, är det mycket lättare än vad det brukade vara att sprida felaktig information, och tack vare demokratin, är spridningen av desinformation viktigare än förr för de som håller i makten.”
/ Bertrand Russell (Läs gärna fler Citat om demokrati)

(Här lite mer om olika former av osanning.)

Hur ska de s.k. ”patrioterna” kunna vara stolta över sin flagga utan en lögn som de kan vilseleda sig själva och andra med, när de går den terroristiska imperialismens ärenden mot ett annat folk, allt medan de berikar det militärindustriella komplexet och själva riskerar liv och lem för småsmulor?

Det är exakt därför som USA och västs fulpolitiker och fulmedier, till varje pris, vill undanhålla sanningen, vilseleda och bedra på ett mycket klandervärt och bisarrt sätt, om de folkmord de gör sig skyldiga till. De här elaka clownerna lever på konflikt.

Bild på Bechir Rabani
”Till Expo, Researchgruppen, kaviarvänstern och alla ni clowner som tror att ni besitter någon makt. Det gör ni inte, den sitter hos folket. Jag är här för att få folket att inse detta. För när folket har insett detta så kommer ni inte ha några jobb kvar. Ni lever på konflikt.”
/Bechir Rabani (Källa: Nya Dagbladet)

Det är enbart du som medborgare, med karaktär och moral, som kan bekämpa kaviarvänster och kaviarhöger och ställa upp själv som ett alternativ, eller stödja bättre politiker och bättre partier. Det är enbart du med karaktär och moral som kan skapa valsamverkan förbi 4%-spärren.

Gör det redan idag, här och nu! Skriv en stödjande kommentar eller klicka på gilla-knappen nedan. Det är ett första steg för dig. Känn sedan hur det kändes och fundera på om du vill göra mer och hur du vill stödja, för vad är egentligen motsatsen till att göra det du anser är det rätta och det goda?

4 reaktioner till “Varför måste USA:s och västs politikeradel och fulmedier undanhålla sanningen om sina folkmord?

  1. Mänsklighetens eviga dilemma: Makten korrumperar, kapitalet demoraliserar.

    Det är föresten märkligt vad det plötsligt blivit tyst om ”kemvapen” i MSM media nu när OPCW tagit prover för analys. Det kanske inte fanns ”någon substans alls” i anklagelserna som de spridit ut i hela västvärlden, om den ”Syriska (regimen)” märk väl ordvalet inom parentes, i EU, Storbritanien och Sverige, Frankrike, och USA mfl länder. Tänk om Assad (det hemska odjuret) är så fräck att han inte ens vill ta del av Västvärdens MSM-medier?

  2. Ja, Lögnen är till skillna från sanningen oerhört fördelaktig politiskt och kommersiell i flera avseenden. Särskilt för de som har ”makten”. Medierna blir således ”lögnfabriker” åt den politiska och ekonomiska eliten. Pressen och stasimedia blir dess informationsbärare. Ungefär som i USA där majoritetens medieaktörer blivit etabisemangets horor till finansiärernas nöje och önskan.
    Mediakonsumenterna har förvandlats till bollplank för den politik etablisemanget bedriver.

Kommentera enligt kommentarsreglerna