Psykiatrikern Thomas Jackson avslöjar – Tortyr utförd av medie-personligheter, föräldrar och barnläkare mot apatiska barn

Psykiatrikern Thomas Jackson, expert på apatiska flyktingbarn, anmäler nu flera svenska institutioner, barnläkare och medier, eftersom de som inte lyssnat till hans medicinska bedömningar, motarbetat honom, eller raljerat mot honom, samt enligt Jackson, därför antas ha medverkat till tortyr av barn, eller med andra ord tillfogat barnen kroppsskada, eller varit medansvariga för ringa eller grov ”barnmisshandel” i syfte att få ekonomiska fördelar.

Bild på Thomas-Jackson
Thomas Jackson

Citat ur 3:e kapitlet i brottsbalken ”Om brott mot liv och hälsa”:

5 § Den som tillfogar en annan person kroppsskada, sjukdom eller smärta eller försätter honom eller henne i vanmakt eller något annat sådant tillstånd, döms för misshandel till fängelse i högst två år eller, om brottet är ringa, till böter eller fängelse i högst sex månader. Lag (1998:393).
Kommentar

6 § Är brott som avses i 5 § att anse som grovt, döms för grov misshandel till fängelse i lägst ett år och sex månader och högst sex år. Vid bedömningen av om brottet är grovt ska det särskilt beaktas om gärningen var livsfarlig eller om gärningsmannen har tillfogat en svår kroppsskada eller allvarlig sjukdom eller annars visat särskild hänsynslöshet eller råhet.

Lagen är tydlig, men Jackson efterfrågar speciallagstifting, sannolikt för att rädda de barnläkare som varit omedvetna om den svåra uppgiften att hjälpa barnen ut ur situationen, samtidigt som inte mer barnmisshandel ska behöva skapas mot fler barn på sikt.

Enligt Nya Tider har Jackson fått en artikel publicerad i den mycket populära och väl ansedda tidskriften Scientific American. Vi får hoppas att rätt val av lagar och domar kommer skapa ett bättre beteende från föräldrar, medier och barnläkare, vilket kan minska antalet fall av tortyr av barn i framtiden.

Gellert Tamas beskrivs via Youtube av Jackson som en ohederlig journalist och psykopat som struntar i vetenskapliga fakta. Jackson tror att Tamas egenintresse styr honom till att vilja skapa ett scoop i politiskt intesse snarare än att vilja vara vetenskapligt korrekt och att göra rätt mot både Jackson och barnen.

Tamas gjorde 2006 ett reportage för SVT:s Uppdrag Granskning som då granskade statliga utredningar om apatiska flyktingbarn. Reportaget hävdade att bevis för manipulation saknades, tvärtemot vad vetenskapliga rapporter visat. (Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Gellert_Tamas)

Även Läkartidningen kritiseras för att den beter sig ovetenskapligt, samt att det inte är läkare som kontrollerar redaktionen, men journalister som saknar relevant vetenskaplig utbildning för uppgiften.

Mer om saken via:
Nya Tider – Doktor Thomas Jackson om apatiska barn: ”Amerikanska forskare ger mig rätt i sak”.

Youtube – Ingrid och Conrad om Thomas Jackson och apatiska barn (Mycket intressant och lärorikt)

Några vetenskapliga texter på engelska om simulerad sjukdom:
https://link.springer.com/article/10.1007/s13752-012-0057-z
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1079304/
https://www.researchgate.net/publication/12659750_Child_and_Adolescent_Illness_Falsification

2 reaktioner till “Psykiatrikern Thomas Jackson avslöjar – Tortyr utförd av medie-personligheter, föräldrar och barnläkare mot apatiska barn

  1. Jag noterar samtidigt att fulmedia försätter hela samhället i en slags ”vanmakt” genom sina osanningar, men att få fulmedia dömda för denna misshandel eller för folkförräderi, enligt brottsbalken i dagens medlöpande domstolar är nog utsiktslöst. För detta kommer vi behöva verklig folkmakt och folktribunaler, tror jag. Då kommer vi kanske kunna rätta till problemet snabbt. Chop-chopp-chopp, ungefär lika snabbt som man skär korv med machete.

Kommentera enligt kommentarsreglerna