Politisk satir? – Birgitta von Otter – Varför får Jimmie Åkesson inte gå på festen?

Kom inte här å tjafsa i Aftonbladet, Birgitta von Otter! Det kan uppfattas som politisk satir för bövelen, eller en rasistiskt Norgehistoria som hetsar mot folkgruppen norrmän, eller ska vi säga norrpersoner? Är det god smak? Eller är det en tolerant Sverigehistoria? Nåväl. Låt oss läsa innantill i Alfred Nobels testamente!

Nobels frespris
”den som har verkat mest eller best för folkens förbrödrande”
Källa: http://www.nobelprize.org/alfred_nobel/will/testamente.html

Nobelstiftelsen gav den muslimske brodern Barak Obomba Nobels fredspris INNAN han verkställde de snälla fredliga bankirernas ”mission”-order om att att ”insats”-bomba 8 suveräna stater till den mer fridfulla stillheten och stenåldern. Godhetens fredliga bankirer i USA tjänade storkovan på spektaklet, vilket dessutom ledde till en enorm förbrödring av extrema islamister, vilket säkert även ledde fram till den patriotiska Donald Trumps dans med islamistiska svärd.

…eller menade Alfred Nobel Nobelbrödets allmäna ”förbrödning” med ”Hummer- och tomatterrin med löjrom” i munnen? Vad ska man tro?

”Ingen av er är i sanning en troende förrän han önskar detsamma för sin broder som han önskar för sig själv.”– Hadith 13 Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Gyllene_regeln#Islam

Så där är det bara. Det är lite som med den schizofrena Lottas hund. Den kan multiplikationstabellen. Lotta kan se det på hunden, såsom en muslim kan sanningen i en Hadith. Så är det bara, I sanning. Tro på Lotta! Hon fick insikten i en grotta i samband med lite vätskebrist, efter för mycket ”Champagne Crème de Bouzy Doux et Extra Dry”, i närheten av ett särskilt utsatt område med krigande drogade, men alkoholfria, klaner… och ett väldigt ömt rektum och skrev…

SD däremot satt i Riksdagen och röstade för s.k. ”fred”, som hade kunnat förhindra de ”missionerande” ”fredsbevarande” JAS-planens ”insats”.  SD röstade populistiskt nog emot godhetens förbrödrande krig, som drevs på av den fredliga Hillary Clinton.

Hade SD fått sin populistiska vilja fram hade de kunnat förhindra muslimbrödernas förbrödringar och spridning över Medelhavet i gummibåtar. Att förhindra den förbrödringen är väl INTE att hedra Alfred Nobels minne, eller? Läs innantill, von Otter!

Muslimska brödraskapet handlar just om förbrödring mellan gudibehagligt sekteristiska islamister, vars inflytande spär på den segregation och polarisering som svenska folket röstar för och eliten önskar sig i alla samhällen, så att arbetarklassen håller sig lagom upptagen, med de konstruktiva multikulturella diskussionerna, samt får ynnesten att bli totalt tryggt övervakade av den gudibehagliga eliten eller av den gudibehaglige allvetande Allah.

Där är ju SD till synes en illvillig motpol, eftersom de till synes vill stoppa att sådan gudibehaglig sharia-sekterism får fäste, medan alla andra partier villigt medverkar till den förbrödrande sekterismen BÅDE genom freds-bomber och massmigration, samt tillstånd för sekteristisk verksamhet och generösa statliga och kommunala bidrag till en och annan ”Hjortronparfait med mandelflarn”.

Nobels frespris
”afskaffande eller minskning af stående armeer”
Källa: http://www.nobelprize.org/alfred_nobel/will/testamente.html

”Står” västs freds-arméer eller rör de på sig? Står eller knäböjer fredens islamister? Nä. De tycks röra  betydligt mer på sig än den svenske ”Fingal Olsson” som framstår som i princip blek och död väl vid valurnan. Alltså kan man väl tolka det som om väst och islamismen tillsammans, likt bröder, avskaffar eller minskar ”stående” arméer?

De liksom flyger fram över stock och sten, in i land efter land, precis där godhetens axelmakters bankirer och diktatorer i USA, Saudiarabien och Israel vill ha dem, med svenska fredliga pass dessutom. Det är rart och rörande. som en ”Blomkålssoppa med mosaik på kungskrabba, ärtor och citronpicklad blomkål”, INTE ”stående”, såsom en ”Stekt kalvfilé med Polignacsås och tryffel” liksom står stadigt i givakt i munnen.

 

Nobels frespris
”samt bildande och spridande af fredskongresser.”
Källa: http://www.nobelprize.org/alfred_nobel/will/testamente.html

Å hur i hela den gudibehaglige store Allahs namn skulle man kunna bilda och sprida fredskongresser, utan att man först röstar för stödet av lite ofred och små fredliga etniska rensningar? Kom inte här å tjafsa, von Otter!

Bild på två Nato-apor på en jordglob med bomber inuti ett nobelpris
We’re bombing for peace,  Many pieces of all kinds of things, pieces of growth, pieces of land, pieces of resources , pieces of children…

Men SD har i vart fall förbrödrings-potential. Jimmie Åkesson försöker i vart fall bli en i det nobla gänget sådär lite indirekt, tycks det mig. Kanske kommer SD stödja ett nazi-sionistiskt anfall av Iran som leder till totalt kärnvapenkrig och då äntligen kanske får äta Nobelbakelse eller i vart fall ”Äppelharmoni med karamelliserade Fridaäpplen från Österlen, äppelsorbet, vaniljkräm, kolasås och havresmulor” som tack, ihop med alla andra nobla i godhetens axelmakter? Vad skulle kunna skapa mer fridliga ökenlandskap och förbrödring? ”En Chokladsiluett med nougat och havtornsexplosion”?

Insänt av
Nutte von Bäver-Klitten

Mer intressant:

Kickstart World Peace

Människor som äter mycket fisk, nötter och grönsaker kan ha större hjärnor


https://n.neurology.org/content/90/24/e2166
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/07/07/dokumentarfilm-fran-norge-om-det-muslimska-brodraskapet/
Varför får Åkesson inte gå på festen?

Ännu ett frontalangrepp på nobelpristagaren Peter Handke

 

Kommentera enligt kommentarsreglerna