EXPO en rasistisk judisk skrämsel-organisation som arbetar för ett rasistiskt Bonnier?

Via Blueshift läser jag verkligt vaken och alternativ journalism om de senaste attackerna mot vår yttrandefrihet som utförs av EXPO och den media som tydligen inte längre kan rapportera objektivt pga. ägarförhållandena. Samma ägarförhållanden som sannolikt gjort vår yttrandefrihet betänkligt handikappad medelst tveksam censurering av material som inte är önskvärd för makten.

Visserligen var David Duke en gång i sin ungdom (ca 30 år sedan) med i det rasistiska Klu Klux Klan, det är sant, men idag belyser han de facto rasismen från sionisterna och i hans rapportering ser jag ingen rasism från hans sida, snarare tvärt om, för han vill att alla olika raser ska få existera och behandlas med respekt.

Men min inledande fråga om huruvida EXPO kan anses vara en rasistisk judisk skrämsel-organisation som arbetar för Bonnier och sionismen synes mig relevant idag. För om EXPO verkligen var emot rasism borde de då inte vara för David Duke i hans exponering av judisk rasism? Följdfrågan om varför de är emot vanlig rasism men inte är emot judisk rasism står tills vidare obesvarad från EXPO. Det är synnerligen märkligt.

Jag tycker det är dags för EXPO att göra en stor anti-rasistisk och anti-sionistisk pudel.

David Duke belyser de facto extrem Israelisk rasism mot kristna och David själv är kristen och det måste väl ändå anses vara berättigat? Nu är visserligen Vetenskapliga partiet emot alla dogmatiska religioner eller ideologier eftersom de motverkar ett modernt vetenskapligt samhälle, men vi har inget emot att människor tyr sig till religion på eget initiativ som ett sags opium i en galen värld, där religiöst tänkande skapar överbefolkning in absurdum som i sin tur skapar resursbrist, svält och krig, men vi anser att verkligheten ses bäst med vakna öppna vetenskapligt lagda ögon.

Religion skapar de problem som människor flyr in i religionen för.

Vi i Vetenskapliga partiet tror att sanningen hjälper oss bäst, inte fantasier. Därför är nedväxt den absolut viktigaste frågan i vår politik i valet 2014, och med tanke på den religiösa infiltration de flesta partier lider av, säger jag därför med uppriktig seriositet och eftertryck att Vetenskapliga partiet är det enda rimliga partiet att rösta på för varje vetenskapligt lagd och mentalt frisk människa.

Kom i håg att en bägare fylls droppe för droppe. Så töm de dåliga bägarna och fyll de goda!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Vi har valt det mest seriösa presentationsverktyget vi kunde finna och det blev WordPress.com. Annonserna du ibland kan se nedan finansierar WordPress.com och har inget speciellt att göra med Vetenskapliga partiet.

3 reaktioner till “EXPO en rasistisk judisk skrämsel-organisation som arbetar för ett rasistiskt Bonnier?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s