Trygghet genom Logik – En tryggare Anders Romelsjö med något mindre klimatofobi och mindre atomofobi samt med mer rationell islamkritisk hållning?

Det är lätt att drabbas av fobier vad gäller klimatet och hotet om kärnvapenkrig om man inte ser upp, även för en mycket intelligent läkare som Anders Romelsjö. Den trygga räddningen mot fobierna ligger ofta i själva logiken, men ibland även direkt i bevisen.

Visserligen har mänskligheten, eller Romelsjö, inte visat större prov på logik vad gäller ex. matematiska verkliga bevis om exponentialfunktionens mycket galna effekter eller vid val av ledare som ständigt repeterar “tillväxt” likt galna idioter… än… ,vilket vore synnerligen rationellt, men vad gäller den irrationella rädslan för kärnvapenkrig mellan Nato och Ryssland är logiken ändå relativt glasklar.

1. Sannolikt finns det INGEN risk för kärnvapenkrig i norra hemisfären mellan Nato och Ryssland eftersom det vore rent självmord. Båda parterna har med stor säkerhet redan placerat ut atombomber, i eller nära varandras storstäder, för att säkra att terrorbalansen kan levereras även om det nu byggts idiotiska anti-kärnvapen-robotar och andra försvarssystem i rymden för att försöka kullkasta denna terrorbalans som tryggar freden.

Neutralitet och egen intelligent diplomati är sannolikt den bästa vägen att kunna undvika utplaceringen av sådana atombomber på egen mark och därmed även kunna undvika olyckor. Men freden kommer sannolikt vara länge ändå mellan dem, eftersom ingen i norra hemisfären vill ha varken förödelse eller nukleär vinter.

Ledarna i norra hemisfären, inkl. Stefan Löfvén, verkar visserligen vilja ha långa utdragna konventionella krig i Mellanöstern som Wallenberg kan profitera på, så att skatt tillfaller staten, även om de endast indirekt, genom sitt Nato-vurmande, står för det radioaktiva utarmade uranet som barnen leker i där nere numera.

Men våra mer eller mindre “demokratiskt” valda ledare inkl. våra storbolags-oligarker som mutar dem, tror själva ändå inte på vare sig Valhalla, himmelriket eller ett paradis med 72 jungfrur om vi dör i ett kärnvapenkrig … än … är väl värt att tillägga … eftersom pisa-resultaten verkar sjunka dramatiskt i Sverige.

2. Det är uppenbart att USA och Nato vill skrämmas med ryssofobin. Kanske även ryssarna skrämmer sitt folk med Nato av samma anledning? Anledningen är med stor sannolikhet att de militärindustriella komplexen på båda sidor gynnas av kapprustning, men även att en splittring mellan EU och Ryssland är i USA:s geopolitiska intresse som självutnämnd världspolis.

Jag anser därför att man ska ta kärnvapenhotet i norra hemisfären med en stor nypa salt och satsa på konventionellt statligt modernt och brett folkligt totalförsvar med mestadels defensiva vapen, mat och hemliga skyddsrum som tillverkas i Sverige av riktiga svenskar med garanterad lojalitet för Sverige och Sveriges folk, samt hålla sig väl, speciellt med sina nordiska grannar runt Baltikum.

Fick du “Nazifobi” när jag sade Sverige och svenskar så många gånger i rad? Det var i sådana fall irrationellt eftersom det var exakt den nationella politiken vi hade under Olof Palme. Då hade vi dessutom nästan noll religiös eller nationell extremism i Sverige. Invandrare från Jugoslavien och Chile som hade liknande kultur som oss fick jobb och assimilerades relativt enkelt.

3. Iran och Israel däremot styrs av religiösa sekter med ljuvliga fantasier om hur den siste Imamen Mahdi ska kravla sig ur en brunn i Iran vid det totala muslimska nederlaget och förkunna den nya religionen. Sionisterna tror på samma vis ofta på Armageddon. Båda sidor är således dödskulter som båda tror sig vara utvalda av Demiurgen. Detta är således ingen irrationell rädsla, likt en “fobi”. Detta är således ingen “Judeofobi” eller “Islamofobi”, men rimliga antaganden när man tittar på verkligheten. Detta är nämligen religiösa stater med fascistiska doktriner som styr både de krigiska sektledarna och en stor del av de grundlurade paranoida folken.

Israel är precis som Iran en fasciststat som skulle kunna tänkas attackera Iran först med kärnvapen i förebyggande syfte, om de känner sig trängda med konventionella vapen, ex. om USA och Europa slutar med sitt bistånd till den sista nazi-lika apartheidstaten (enligt en vettig Israel) och kanske tillsammans med resten av världen skulle sätta dem under bojkott tills de följer den FN-överenskommelse som gäller, och samtidigt ex. Iran skulle attackera dem med ryska moderna konventionella vapen.

Iran har nämligen länge styrts av religiösa aggressiva mullor med bomber i turbanen som sannolikt skulle kunna trycka på knappen i självuppoffrande syfte, utrota judarna, likt Muhammed själv ville, och sedan få sin belöning i himlen med sina 72 jungfrur eller sina 72 gudibehagligt söta vindruvor. Även andra liknade religiösa fanatiker, som USA och Saudiarabien ger vapen till, härjar fortfarande i området.

Det vore således mer sannolikt att det sista kärnvapenkriget utspelar sig där, mitt i den extremsekteristiska regionen, såvida inte någon naiv ledare importerar dem till norra hemisfären eller radikaliserar dem i ghetton där denna fascism ges bidrag för att bygga religiösa byggnader eller bidrag för massavel genom flerbarnstillägg…

4. Slutligen “klimathotet”. Tag en titt på diagrammen, oavsett vem som levererar dem oavsett om de manipulerats något av NASA eller ej! Titta på historiken! Bob M Carters presentation är ex. mycket intressant. Titta långt tillbaka i tiden på istider och varma perioder! Har du inte gjort det? Då är du sannolikt vilseledd av massmedias bajs-journalistik.

Är du totalt hjärnförsmutsad genom fulmedia? Sluta då läsa den en stund! Har du svårt att se samband? Lågt IQ? Meditera då först rikligt i enskildhet så att du kommer ner i ett naturligt lugn! Tag sedan hjälp av Vetenskapliga partiet eller någon annan med högre IQ, ex. en läkare, en lärare eller en ingenjör! Då kan du kanske börja förstå, för det är ändå ganska enkla diagram från Carters presentation, alltså inget som man behöver vara raketingenjör för att förstå.

När du är redo och känner dig lugn och öppen för nya intryck titta då först på diagrammen! Där ser du att jorden under årmiljonernas lopp har utsatts för både varma och kalla perioder. Även CO2-nivåerna har varit skyhöga vid olika tillfällen utan att temperaturen tycks ha påverkats.

Fråga dig vilken temperatur som vore den mest ideala för oss i Sverige! Istid?

– Nej. Istider är inte ideala för oss, speciellt inte i Sverige, men att det kommer istider och att de ofta kommer abrupt, helt utan vår inverkan, det kan man se tydligt i diagrammen.

Kommer isbjörnarna dö ut vid en uppvärmning?

– Nej Det är politisk propaganda. Enligt diagrammen har de redan utsatts för uppvärmda perioder och de har ändå bevisligen överlevt.

Finns det kortsiktiga ekonomiska/politiska intressen av att skrämma folk?

– Ja. Alltid. Politiker och ekonomer använder ofta vilka ovetenskapliga argument som helst och beskjuter sedan folket med dem i syfte att få makt eller för att tjäna pengar. De bryr sig föga om vetenskap, men fungerar mer likt religiösa sekter med en gemensam agenda. Den som kritiserar sekten med vetenskapliga bevis fryses oftast ut på olika vis. Människor är ofta rädda för att bli utfrysta ur grupper, därför väljer de hellre lögnen som känns tryggare.

Ljuger alla dessa politiker, journalister, meteorologer eller medborgarjournalister alltid medvetet?

– Nej. De är ofta vilseledda av masspsykologin från fulmedia, ägd av de som tjänar på skrämselpropagandan, ex. en vilja att stoppa tillväxten i andra nationer eller ett politiskt partis önskan om att dra röster till valet eller av egen irrationell rädsla, s.k. “fobi” av att gå emot strömmen. Vi skulle faktiskt helt korrekt kunna kalla dem medvetet ljugande eller förskrämda “klimatofober”.

Hur känner man igen lögnen?

– Den som ljuger använder inte vetenskapliga data, ex. diagram, använder heller inte vetenskapliga argument, samt försöker heller inte med skepticism falsifiera sin egen åsikt, men använder oftast auktoritets-argument, masspsykologiska argument och irrationell skrämsel-retorik.

Utgör klimatets förändringar ett hot för mänskligheten?

– Både Ja och Nej. Först Ja. Klimatet har alltid utgjort ett hot mot mänskligheten ex. vid ett nytt “Snowball Earth”, men, Nej, en “klimatofobi” för 1-2 grader Celsius är irrationell enligt diagrammen och hotar inte på något vis hela mänskligheten. Stora asteroidnedslag är då bevisligen betydligt farligare för mänskligheten om vi tittar på jordens historia paleoarkeologiskt.

Och Ja. Olika hot förekommer i olika områden, men dessa klimatförändringar har alltid förekommit oavsett om temperaturen ökat eller minskat. Vissa kan få extrem torka och städer som byggts nära eller under havsnivå kan naturligtvis få fler översvämningar, men Nej, detta hotar inte mänskligheten alls.

Och Ja. Stormar kan visserligen bli starkare vid ökad temperatur. Vi kan i Sverige behöva ställa om till mer naturlig och artrik blandskog och mer ekologiskt permakultur-jordbruk som är mer resistent mot kraftiga stormar och temperaturväxlingar. Men Nej, detta hotar inte mänskligheten alls.

Kommer mina barnbarn kunna åka pulka i framtiden också i Sverige?

– Ja, med mycket stor sannolikhet enligt diagrammen, men när nästa istid inträffar, vilket kan inträffa plötsligt enligt diagrammen, så kommer du snarare bekymra dig mer över allt för mycket pulka-åkande, huruvida du ska börja göra som inuiterna, klä dig i isbjörnspäls, eller förmodligen vilja emigrera söderut.

En reaktion till “Trygghet genom Logik – En tryggare Anders Romelsjö med något mindre klimatofobi och mindre atomofobi samt med mer rationell islamkritisk hållning?

Kommentera enligt kommentarsreglerna