Kamrater! – Låt er inte luras av globalisternas konfliktretorik och regelrätta lögner!

På kamrat Anders Romelsjös blogg huserar lögnen idag, tyvärr. Jag känner kamrat Romelsjö väl och han är ingen typisk lögnare alls. Han är hövlig, har moral och värderar sanningen högt. Därför vill jag upplysa kamrat Romelsjö, och andra kamrater, om de lögner som motverkar vänstern idag, för lögnen kan naturligtvis inte övertyga någon om hur sann vänstern är. Jag har i dag hållit mitt första maj-tal där jag går in på samma sak.

Nu som svar till några av de lögner som huserar fritt på Romelsjös blogg idag:

Hatets retorik är lögnens retorik. I Vetenskapliga partiet får alla oavsett ras medverka, men vare sig lögnen eller konfliktskapande retorik kan hjälpa vänstern till enhet eller locka över arga nationella arbetare till välfärdspolitiken. Denna retorik är girigbukrnas konflikt-retorik, krigets retorik, den respektlösa retoriken och bör förpassas till vänsterns soptipp. Vi måste göra som Ekis och Kommunistiska partiet funderat ut, anser jag.

De som angrips på Romelsjös blogg vill själva kallas ”nationalsocialister” eller ”nationella”, inte ”nazister”, vilket är ett onödigt och nedsättande ord som hetsar mot deras grupp, och de har ett öppet kommentarsfält, faktiskt med alltför mycket yttrandefrihet. Något om avskaffande av yttrandefrihet har de alls inte heller i sitt program, vad jag kan se.

De ”nationella” har tvärtom en yttrandefrihet som de allra flesta vänstersidor inte vågar ha, vilket är ett svaghetstecken hos vänstern och tyder på oförmåga att bemöta kritik och argument, precis såsom lögnmedia inte klarar av att besvara när Romelsjö försöker replikera, även om Romelsjö inte nedlåter sig till en sådan feghet på sin egen blogg.

Kärnan i de ”nationellas” budskap, punkt ett i deras program, d.v.s. ut med nästan alla rasfrämlingar, kan naturligtvis uppfattas som ”hets mot folkgrupp”, om man tänker för snabbt vilket är lätt hänt, men de pekar faktiskt inte ut någon speciell folkgrupp. De har visserligen en mängd anonyma kommentarer som helt tydligt hetsar mot olika folkgrupper, kommentarer som faktiskt likväl kan komma från Expo eller andra girigbukar som önskar sig konflikter, människor som lever ekonomiskt på konflikter.

Jag har faktiskt själv en konspirationsteori om att Expo eller liknande konfliktskapande högerorganisation kan ligga bakom denna trolling mot de ”nationella” eftersom det är korkat och ett självskadebeteende för de ”nationella”, men man kan inte heller förvänta sig hög intelligens hos en hel organisation. Alla tänker inte innan de talar.

Läser man de ”nationellas” program ser man att de alls inte hetsar mot någon folkgrupp där, men faktiskt är emot rasismen i ordets ursprungsbetydelse, inkl. rasismen mot svenskar, så som det uppfattar saken. De sätter inte någon ras över eller under någon annan ras i sitt program, men de sätter sin egen folkgrupp svensken i centrum i Sverige såsom kanske 80% av vietnameserna säkerligen satte vietnamesen i centrum i Vietnam och kastade ut rasfrämlingen, den imperialistiske amerikanen, vilket många svenskar stöttade. De ”nationella” vill däremot freda sin egen ras, svensken eller nordbon som de ser saken, och anser därför att främst nordeuropéer hör hemma i Sverige.

Att utmåla någon som brottslig utan att det finns skäl för det är dessutom ett lagbrott, även om det kan ligga sanning under ytan. Känslan av rasismen finns naturligtvis, både som fördom och efterdom, men den känslan är INTE olaglig. Så I all välmening till hela vänstern, se upp med förtal! Det räcker att någon anmäler er så kan ni dömas i domstol.

Att arbetare organiserar sig nationellt och demonstrerar är dessutom precis vad första maj handlar om och när de nyliberala globalistiska Socialdemokraterna förstört vårt land, stick i stäv med vad äldre riktiga demokratiska socialister rekommenderat, vilket drivit fram motreaktionen, är det naturligtvis idiotiskt att försöka motverka exakt det som söker kamp mot etablissemanget, eftersom då kan man uppfattas som en del av etablissemanget eller gynna etablissemanget som då kommer undan sitt ansvar. Revolutionen måste dessutom alltid vara nationell. Det är uppenbart. Revolutionen måste uppstå inuti nationerna och avsätta elitens icke-demokrati med nationell demokrati.

Vad jag kan se vill de ”nationella” alls inte införa ”apartheid” i Sverige, men etablissemanget har skapat ett slags apartheid i Sverige med något som liknar ghetton och hög arbetslöshet. Socialdemokraternas etablissemang vaktar EU och 8 timmars arbetsdag, stick i stäv med socialismens princip om att befria arbetaren allt mer från löneslaveriet, trots att 30 timmars arbetsvecka hade kunnat skapa en naturlig och frivillig assimilation och högre löner som hade kunnat minska rasismen och konflikten.

Socialdemokraterna är med på apartheidstaten Israels terrorism och krig mot demokratin i Syrien tillsammans med USA och Saudiarabien. Att då kritisera svenska nationella arbetare som faktiskt är helt oskyldiga till detta för ”apartheid” är naturligtvis absurt i kubik. De ”nationella” vill visserligen inte ha några ”rasfrämlingar” i Sverige, men det är inte samma sak som att vilja ha ”apartheid”. Det är visserligen fullt jämförbart med Israels politik även om det där handlar om religion. De betydligt mer etniskt västerländska israelerna rensar palestinierna från det ”heliga landets” områden i strid med FN-stadgarna, på religiösa och säkerligen även rasistiska grunder.

Rasdiskriminering och religionsdiskriminering pågår alltså för fullt både öppet och dolt i världen. Människor har olika estetisk smak och olika moral beroende på kultur och de väljer (diskriminerar) både lika och olika.

De ”nationella” känner sig också rasdiskriminerade. De tror att det pågår en medveten utrotning av den svenska rasen i Sverige enl. Kalergiplanen, vilket naturligtvis inte är omöjligt när man tittar på mängden migration per capita som riktats mot just Sverige, när man tittar på diskrimineringen som kallas för ”positiv särbehandling” och när man räknar matematiskt på saken. Det är en hypotes med ganska mycket evidens även om Lars Bern verkar ha en annan hypotes. Båda hypoteserna kan naturligtvis vara sanna samtidigt i olika hög grad.

Kommentera enligt kommentarsreglerna