Första Maj-tal – En enande fråga för hela folket – Ut ur EU!

Klicka här för att se mitt första maj-tal via Youtube.

Transkription:

Hej kära läsare och trevlig första maj! Jag heter Martin Gustavsson och har skrivit detta tal till alla människor i Sverige. Det parti jag leder heter Vetenskapliga partiet, men idag är varken jag eller Vetenskapliga partiet det viktigaste. Det viktigaste, anser jag, är en gemensam vilja att ta oss ut ur EU och att säga ”Ja” till Europas alla nationer och till världens alla nationer samtidigt!

Viljan att ta oss ut ur EU finns hos människor inom nästan alla partier, från höger till vänster, t.o.m. hos människor som många kallar ”extrema”. Ja, så extremt har EU varit för många att EU skapat extrema politiska positioner.

Även om du kanske lurades till att rösta för EU, så trodde du kanske aldrig att det skulle kunna gå så här illa. Kanske har du sett tiggarna på gatorna, otryggheten och hur frihandeln ställer människor mot varann och leder till orättvist välfärds-race mot botten?

Du har kanske hört dessa slitna ordvård, skola och omsorg”, men du vill kanske inte bara höra dessa ord längre. Du vill kanske inte höra ”vård, skola och omsorg”, från politiker som faktiskt INTE menar det?

Jag ska berätta en hemlighet! Du kan få välfärd, men du kan INTE få det när EU faktiskt ser ut som det gör. Du kan inte få välfärd av politiker som ljuger dig rakt upp i ansiktet om hur bra EU är och sedan skyller på samma EU när du efter valet inte kan få din välfärd. Du kan inte få välfärd så länge både EU och EU-vurmande politiker levererar kattskit! Så enkelt är det.

En socialdemokrat kan medverka idag på första Maj med respekt, OM, och jag säger OM, denne har motverkat OCH motverkar EU-medlemskapet inom sitt allt mer krympande ljugande socialdemokratiska EU-parti, men inte annars. Respekt måste man nämligen förtjäna och Socialdemokraterna har INTE förtjänat den respekten allt sedan Olof Palme kuppartat togs ifrån oss.

Det är dock tveksamt om förvirrade Vänsterpartister eller Miljöpartister, som säger sig vilja förändra detta extremkapitalistiska EU-projekt, till ett nytt slags Sovjetunionen, kan gå med i tåget med självrespekt, så länge dessa inte försöker inse den OMÖJLIGA uppgiften och lägger ner den tanken på momangen! På MOMANGEN! Och jag ska förklara varför!

Att ändra EU i grunden är nämligen en så makaber tanke att det kan liknas vid att mitt under brinnande 2:a världskrig föreslå att hakkorset ska göras om till en fredssymbol, i hopp om att detta ska övertyga en välkammad mager spelevink med hybris och hans lydiga generaler att INTE invadera Ryssland, likt Napoleons misslyckade försök.

Många kommunister kan vara med på 1:a Maj med självrespekt, kommunister som säger ”frihet, jämlikhet och broderskap” OCH dessutom menar det. Det har jag full respekt för. Jag har faktiskt mer respekt för en sådan kommunist än alla andra som talar om ”alla människors lika värde”, men sedan INTE menar det i realpolitiken. Men jag kan INTE heller respektera alla kommunister på 1:a Maj.

Jag kan inte respektera kommunister som utmålar sig själva som medkänslans och godhetens människor, samtidigt som denna använder hatets retorik mot svenskar som kanske drabbats av kulturschock p.g.a flyktingkaos och dyrköpt asylbarons-verksamhet som drivits fram genom olagliga krig skapade av EU:s och USA:s girigbukar.

Detta är ofta svenska människor som reagerat nationellt eller rasistiskt mot globalismens fula tryne som påtvingats dem. Rasisten hade kunnat vara kommunist idag om rasisten hade kunnat känna enhet med alla i Sverige och inte hade drabbats av rasismen som ”mångkulturen” fört med sig.

Jag talar om svenskar vars familjer kanske utsatts för illegala invandrares våld, sänkta löner, arbetslöshet och sämre vård, svenskar som verkligen behöver vår medkänsla och vårt förnuft, men rasisterna behöver inte vårt hat. Rasisterna har rätt att hata politikerna och medierna som, helt utan godtagbara skäl, har förstört deras land och deras välfärd, även om hatet inte leder till något medmänskligt bra alls. Rasismen är en fullt mänsklig reaktion på EU-politiken som ska förstås, INTE hatas.

Rasisten är en människa som behöver vår medkänsla och vårt nyvunna förnuft, så att vi snart kan mildra rasistiska känslor i samhället, som naturligtvis kan drabba vemsomhelst i en hård kapitalism i striden om det där jobbet man ville ha, men inte fick, eller den där hyresrätten man ville ha, men någon annan fick gå före i kön.

Rasismen kan även drabba invandrare naturligtvis som känner sig diskriminerade. Vi kan inte heller tala om att rasisterna har fördomar idag. Rasisterna har gjort efterdomar. Rasismen är ett resultat av egna upplevelser och egna känslor.

Likväl har rasisterna, av olika folkgrupper, en sak gemensamt. Alla rasister och deras länder har missgynnats, oftast av EU:s frihandel och krigspolitik, precis så som EU missgynnar alla andra.

EU-medlemskapet är en del av globalismen och frihandeln som ställer människor i konflikt med varann, helt i onödan. Även rasister tar gärna ett arbete och en rättvis lön. Även rasister respekterar gärna en demokrati som respekterar dem. Men EU motverkar exakt det som skulle kunna leda till lugn, medkänsla och sunt förnuft. Så fungerar det ju inte.

Även småföretagaren har ofta drabbas hårt av EU-medlemskapet genom att utsättas för en orättvis konkurrens från monopolkapitalets girigbukar och monopolkapitalets omoraliska skatteplanering i utländska skatteparadis.

Den anständige kapitalisten däremot, kapitalisten som betalar sin skatt och kapitalisten som är för ett utträde ur EU, kan helt klart respekteras på 1:a Maj, eftersom orättvis monopolkapitalism alls inte är samma sak som rättvis kapitalism i balans med välfärden. Den anständige kapitalistens plakat kan säga ”Ut ur EU – Balans nu!”

Även miljön gynnas av ett rungande ”Ut ur EU”, inte bara vår välfärd. Många miljöpartister kan därför respekteras på 1:a Maj, även om långt i från alla Miljöpartister kan respekteras, eftersom miljöpartister ofta motverkat varje försök till balanserat beteende och respekt för helheten i vår demokrati.

Den nationelle svensken som gillar den där svenska flaggan gynnas också av ett Sverigevänligt ”Ut ur EU”, såväl som invandraren som viftar med sitt eget lands flagga, i hopp om att dennes land ska fredas från EU:s terror- och krigspolitik.

Svenska flaggor, såväl som andra länders flaggor, kan stå enade och vi kan undvika den klandervärda EU-flaggan, eftersom EU skapat terrorism och ekonomiskt elände för så många människor i alla möjliga olika nationer, vilket sedan lett till den beklagliga migrationen, genom vilken barn och vuxna drunknat i horder i Medelhavet och nu återigen löper vind för våg utan papper i Europa.

Den röda socialistiska flaggan, såväl som nationers flaggor, kan därför respekteras på 1:a Maj, men EU-flaggan eller andra terror-flaggor ska vi givetvis INTE ta i med tång på 1:a Maj! EU och terrorism medverkar inte till vår demokrati.

EU har länge fört en oanständig handelspolitik och krigspolitik som lett till ytterligare misär och migration i världen. Det är inte enbart överpopulationen som är skyldig till flyktingkaos, även om det är en stor del av bilden i många afrikanska länder. Har man jobbat för att skapa familjeplanering ska man också ha all respekt.

Även Fredsaktivister kan medverka med stolthet 1:a Maj. Att på sitt plakat skriva ”Nej till EU” jämte en fredssymbol eller ett leende barn passar otroligt väl.

Totalförsvaret gynnas också av ett stolt ”Ut ur EU”. En tekniskt avancerad nation som Sverige, som kan stå på egna ben och blir tryggare för oss alla. Ett neutralt Sverige blir även en buffertzon, medan en lydstat som samverkar med Nato eller Ryssland militärt, automatiskt har gjort sig till både slav och måltavla samtidigt.

När så EU och USA, via NATO, muckar gräl med nästan allt och alla i hela världen, så är det naturligtvis inte heller särskilt intressant att medverka, om man har minsta anständighet i kroppen. En militär med plakatet ”Ut ur EU – Ja till totalförsvaret” kan stolt medverka till ett återuppbyggt totalförsvar idag på 1:a Maj.

Idag behöver man bara säga ”Stockholm och Drottninggatan” för att även kapitalisten som köpt vapenindustri-aktier ska inse att INGEN människa med självrespekt vill ha detta kaos som EU, EU:s terrorism och EU:s krig har lett till. Alla som bor i Sverige, i Europa och i världen gynnas av att vi går ut ur EU, eftersom trygghet och hälsa är viktigare än vapenindustrins vinster.

Även religiösa och ateister kan enas om att EU är dåligt, eftersom den gyllene regeln gäller alla. ”Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem!”. Den moralen hänger inte på om man tror på den senaste i raden av uppfunna gudar.

Våra djupaste inre känslor, oavsett någon guds existens, pekar med hela handen på hur moraliskt korrekt det är att dela brödet och vinet rättvist i alla våra olika nationer. Det är moraliskt korrekt att sträcka ut en hjälpande bistånds-hand när det kniper hos något land i världen, för att lösa deras kortsiktiga och långsiktiga problem, men det är inte OK att göra som EU gjorde med Libyen, Irak, Syrien eller Grekland! EU är en skurk-union.

Vi känner också inom oss hur rätt det är att nationalisera korrumperade privata banker i hela EU och i hela världen så att dessa kommer åter i folkens ägo. Sådan anständighet sitter djupt rotat i oss oavsett om vi tror på en gud eller inte. Moral är det enda som krävs.

Frågan som vi kallar ”Ut ur EU” kan därför ena hela folket och hela samhället. Tyvärr enar inte ”Ut ur EU” en majoritet av politikerna, som ofta ser EU som en hägrande karriärväg, men det kan både hederliga politiker och hederligt folk ändra på tills September 2018, eftersom vi fortfarande har nationell demokrati i Sverige.

Vi har visserligen inte demokrati när EU stöttar terrorismen mot vår vilja och vi har inte demokrati när EU försöker störta demokratin i Syrien, mot vår vilja. Det är sant.

Vi har inte demokrati mellan valen än. Det är helt uppenbart. Vi ser det alltför tydligt, men vi har demokrati på valdagen 2018. Organisera er tills dess! Se till att ta era partier över 4%-spärren tillsammans! Valsamverka om ni måste! Valsamverka även om ni inte måste, för att hjälpa era ”Ut ur EU”-vänner, även om ni inte tycker exakt lika som dem i allt!

Huvudsaken är att vi ska hjälpa varandra Ut ur EU, eftersom makten ska tillbaka till folket! Freden ska tillbaka till folket! Terrorismen, som EU och USA tidigare skapat och närt vid sin barm, måste utrotas!

Du kan rösta på vad du vill, men jag uppmanar dig att rösta på ett parti om tar oss Ut ur EU, för folkets väl, för framtidens generationers väl och för ditt eget väl! Tack för mig och ha en jättetrevlig första maj nu!

2 reaktioner till “Första Maj-tal – En enande fråga för hela folket – Ut ur EU!

Kommentera enligt kommentarsreglerna