Propaganda från Kina? – De ”döende och dödssjuka” dansar?

De ”döende och dödssjuka” dansar tydligen i Kina. Inget märkligt att de 80-98% relativt friska, men inlåsta, göra det, medan de 2% döda sannolikt inte dansar med, förutom kanske om de monteras med ståltråd i rullstol.

Det vore naturligtvis mer intressant att lära sig HUR traditionell kinesisk medicin appliceras vetenskapligt i det här fallet, samt hur effektiv den är jämfört med placebo, än ATT den appliceras, för ATT olika mediciner appliceras i Kina är naturligtvis ingen stor nyhet. Har de fått kinesiska neural-stimulerande droger så förklarar detta naturligtvis också dans-stilarna.

Att dans och rörelse stärker kroppens egna funktioner, även hjärnans funktion, är f.ö. välkänt. Att kinesiska doktorer och sköterskor således dansar med är inte förvånande. De är sannolikt intelligentare än genomsnittskinesen. Hoppas att dansen även leder till oskyddad sex på lämpliga ställen och till fler intelligenta kineser!

F.ö. tror jag på svensk-kinesen Karl Wang när han påstår att Kina har demokrati och en regering. Varför? Jo. För det första hade ett riktigt ”kommunistparti” givetvis inte tillåtit monopolkapitalismens utveckling och den enorma ojämlikheten i Kina. Det går emot kommunismens strävanden. För det andra så har svensk fulmedia ljugit om andra demokratier konstant i tre decennier, ex. Kubas, Venezuelas och Syriens demokratier. Där tror jag alltså mer på Karl Wang än på svensk fulmedia.

Upprorsstämning tror jag inte heller på. Varför skulle det vara upprorsstämning för att en regering försöker rädda gamla sjuka och barn från döden? Motsatsen vore endast mer sannolik, om  människor ev. hade förlorat när och kära i brist på vård och åtgärder, vid en allvarligare pandemi.

Så det är sannolikt svensk fulmedias vanliga fabricerade fejknyheter, eller andra troll, som de villigt släpper in, eftersom det gynnar CIA:s geopolitiska konfliktskapande propaganda, vilket journalister och medier ofta arbetar för, enligt Ulfkotte. Det är ytterst sannolikt att kommentarerna som visas upp är journalisternas egna trollkonton, för vem bryr sig annars om dem?

Kina behöver INTE reta upp sig! Svenska folket är på väg att vakna. Varför stöder inte Kina och Karl Wang de som har vaknat och länkar till dem istället? I högerspalten har jag fullt av sådana relevanta länkar. Varför länkar Karl Wang till fulmedias troll egentligen?

Svensk fulmedia är, helt tydligt, irrelevanta i en modern tid när folket har massvis med alternativ media att tillgå. Så varför ökar Wang  fulmedias relevans i sökmotorerna? Får Karl Wang betalt för den tjänsten av Fulmedia, eller är Karl Wang ett fulmediatroll under täckmantel, vars uppgift är att stärka konflikten i vårt samhälle? Varför skapar inte Wang en mer relevant länklista eller relevanta RSS-feed:ar som Widgets?

Folkstyret må fungera excellent i Kina, samt anses avskaffat i Sverige på flera punkter, eftersom regeringarna i tre decennier har arbetat mot folkets bästa intresse i Sverige. Däremot anser jag inte att demokratin är helt förlorad i Sverige.

Jag tror ex. på valresultaten i Sverige, efter samtal med människorna. Folket är vilselett av fulmedia och främmande makts shadowbannade sociala medier. Folket stödjer således sin egen undergång i Sverige.

Sverige har, i min egen mening, och i två anonyma tyska psykiatrikers mening, drabbats av en ohälsosam media-inducerad masshysteri, sannolikt genom nazi-sionistisk monopoliserad media, samt snärjda/mutade politiker. Bakom detta ligger sannolikt ett nazi-sionistiskt hat mot den ariska rasen, som sannolikt, enligt deras psykopatiskt galna visa protokoll-sekt, utrotade judar i Europa.

Ca 99% av arierna är dock oskyldiga precis som 99% av semiterna är det, men massimporten av extrema barnavlande sekterister ses förmodligen en hämnd mot arierna, i dessa ca 1% nazi-sionisters sätt att se på saken.

Rasismen mot etniska kineser, via fulmedia, är sannolikt bara ytterligare ett sätt för opatriotiska troll att hålla hat och konflikt vid liv hos en obildad massa i Sverige, som Rabani poängterar och som jag har förevigat i dessa demokraticitat:

”Till Expo, Researchgruppen, kaviarvänstern och alla ni clowner som tror att ni besitter någon makt. Det gör ni inte, den sitter hos folket. Jag är här för att få folket att inse detta. För när folket har insett detta så kommer ni inte ha några jobb kvar. Ni lever på konflikt.”
/Bechir Rabani (Källa: Nya Dagbladet)

Det var sannolikt därför han med största sannolikhet mördades och sedan snabbt raderades från Wikipedia, till mångas vakna människors stora protester. Fulmedia vill på samma vis glömma bort Ulfkotte givetvis. Därför är det viktigt att uppmärksamma och påminna om dessa sannolika politiska mord.

Att det statliga Sveriges Radio ljuger kan verka mer oförklarligt, eftersom uppdraget är ”public service” men SR är givetvis infiltrerat av opatriotiska CIA-agenter, precis som svensk politik är. Det är deras sätt att skriva, rapportera och agera som avslöjar dem. Konfliktskapande istället för förståelse och enhet.

Att ljuga åt monopoliserad privat media är inget brottsligt i min mening, så vida det inte blir opatriotiskt. Ingen förväntar sig egentligen sanningen av bankmaffians kortsiktiga privata ägarintressen som lever på konflikt, krig och överkonsumtion.

Mer klandervärt, samt i min mening straffbart i folkdomstol eller Nürnbergrättegång, för propaganda-ministeriet, är naturligtvis att begå trolöshet mot huvudman, mot de som betalar lönen för SR:s chefer och journalister, i detta fallet svenska medborgare.

Det är dessutom folkförräderi att arbeta åt främmande makt, enligt brottsbalken. Brottet är då dubbelt från SR/SVT. Folket skulle kunna utdöma stränga straff i framtiden, t.o.m hängning eller giljotinering. Brottet är naturligtvis synnerligen allvarligt i en demokrati, där folket ska fatta beslut med långtgående konsekvenser för landet och framtidens generationer, när de röstar.

Att kurvorna för smittade och döda nu vänder neråt och att vi nu har nått kulmen för coronaviruset kan säkert vara sanningen. Det beror på. Nu när vetskapen om virusets låga dödlighet är känd och motmedlen är kända så sjunker sannolikt viljan att internera smittade också, eller?

Stöd och prisande av myndigheternas arbete, samt ris till några byråkrater, verkar fullt rimligt. Att många avskyr och föraktar svenska ”journalister” kan jag intyga efter samtal med folket, men jag skulle mer vilja beskriva den svenska reaktionen som uppgivet passiv. En vanlig svensk uppgiven kommentar är ungefär: ”Jo, jag vet. Men vad kan man göra?”, eller, ”Man kan inte säga någonting i det här djävla landet längre”. De fortsätter sedan, precis likt Wang, att betrakta fulmedia och ev. länka till den och klaga, men oftast anonymt, i rädsla för repressalier.

Jag håller med Wang om att vi ska kunna förvänta oss bättre från en skattefinansierad statlig media, men även från folket att rösta rätt. Jag skulle gärna vilja se tre chefer som håller i SR och SVT tillsammans. Dels den rakryggade Jens Ganman, som verkar vara åt SD hållet, dels den rakryggade kommunisten Åsa Linderborg, tillsammans med mig själv, så att SVT/SR börjar hålla sig mer till sanningen, och blir mer kvalitativ och underhållande samtidigt, men detta lär väl aldrig bli verklighet?

Annons

4 reaktioner till “Propaganda från Kina? – De ”döende och dödssjuka” dansar?

 1. Både nazister och islamister fungerar som vapen mot Ryssland.
  De förra från väster genom Ukraina analogt med Hitler och de senare främst via de muslimska enklaverna söder om Ryssland.

  Om folk tror att zionister’s hämndlystnad mot arier är den primära drivkraften underlättar det för rekryteringen av nazister och passiviteten mot den ovannämnda utvecklingen.

  Därför är troligen avsikten från imperiets sida att man ska uppfatta det motivet.

  Israeliska soldater var under nazi befäl på Maidan 2014 och Israel såg inget stort problem med det.
  Som du vet samarbetade dom även med IS.

  Det verkliga motivet är enligt mig västimperiets aggression mot Ryssland och Kina.

  Zionismen är ett av imperiet skapat verktyg och ingen separat makt.

  Den numerärt största delen av zionisterna är de kristna evangelikerna.

  Det är viktigt att notera det tidsmässiga sammanfallet mellan massinvandring av folk som är eller har prognos att bli extrema islamister och å den andra sidan Syrienkriget där Khalifatet var tänkt att organisera attacker österut.

  Att myndigheterna i väst varit passiva mot icke-anpassliga parallell-samhällen står i överensstämmelse med att dessa västländer däribland Sverige var en del av förberedelser för krig med Ryssland genom islamistiska legosoldater.

  Väst har ju redan visat prov på det mot Syrien.

  Tyskland och Sverige vore särskilt lämpliga återhämtningsplatser för dom enligt imperiet’s kalkyl gissar jag.

 2. Ytterligare en intressant dokumentär på Kunskapskanalen (fr Australien?) visar hur faciststaten Kina hanterat krisen.

  Läkare förstod tidigt att nått okänt och farligt var på gång men blev hotade och tystade av regimen. Sen var spridningen redan igång.
  Mobilfilmer från sjukhus där patienter och personal vrålar i desperation. Militärer som sliter och drar ut skrikande folk från deras hem. Regimtrogna som svetsar igen misstänkta smittades dörrar i deras hem.

  Gatorna var sen tomma och öde, inte en kotte ute. Och de som inte var ute dansade heller inte på gatorna.

  1. Man ska inte tro på allt som fulmedia producerar och publicerar. De begår inget brottsligt i väst när de presstituerar sig åt CIA, eftersom deras lögner är tillåtna.

   Det kallas för ”pressfrihet”, men det gör i sin tur att vi inte har rätt till frihet från sådan propaganda som vilseleder oss.

   Fulmediernas propagandister rättar inte ens sakfel och tar inte in dementier från de som angrips.

   De som angrips är tvingade att dementera lögner från egen blogg eller skyddas av medborgarjournalister på fria öppna system som WordPress.com och Archive.org.

   Tack för dem och Internet. Det blir nog fulmediernas död, även om de presstituerade givetvis har sina egna små anonyma desinfo-trollkonton.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s