Medkänslans Stefan Löfven blir Årets Förvillare 2019

Flera bra motiveringar finns på hemsidan Årets förvillare och jag stödjer verkligen valet av Stefan Löfven. Ett utmärkt val som jag tipsas om via Newsvoice. Jag är demokratisk socialist, förutom att jag är för fred och ekologisk hållbarhet, av moralfilosofiska och vetenskapligt evidenta skäl.

Stefan Löfven är galjonsfiguren för tre decenniers extrem brutalkapitalism inom EU, som har gjort 90% av folket fattigare, men talar ändå om, välfärd, skola, vård och omsorg och låtsas som ingenting.

Löfven är även medskapare, ihop med resten av högern och Vänsterpartiet, till en fullkomligt otyglad och elak massinvandring av icke-flyktingar och icke-barn över et dödsfarliga Medelhavet, varav alltför många överlevare är ointelligenta inkompatibla element som utgör en ren social dumpning, detta i maskopi med borgarna som vill höja arbetslösheten och vill krossa välfärden, samtidigt som vi är med i ett EU-frihandels race mot bottnen.

Löfven har sålt drönare ihop med Wallenberg till Saudiarabien, som bombat sönder Jemen med dem. Sedan talar han om ”medkänsla”. Han är en av Sveriges huvudansvariga förvillare som leder Sverige bort från ekologisk hållbarhet, åt bankmaffians kortsiktiga finanskapital, samt medansvarig för barn som slits i bitar med svenska drönare, barn som efter denna bombliberalism sedan frågar sjuksystrar när de ska få tillbaka sina armar och ben, samt vars föräldrar vill migrera med sina barn. De kriminella som har råd att muta människosmugglare gullar Löfven med, medan flickor och kvinnor utan medel får alltför dåligt bistånd i flyktinglägren.

Stefan Löfven och sossarna stödjer djävulsk imperialism, olagliga invasioner och andra krigsförbrytelser, inkl. terrorism mot suveräna stater. Vad har han att säga? ”Medkänsla” och är sedan med på att välkomna extrema sekteristiska krigsförbrytare och massmördare från Syrien till Sverige som nu spankulerar omkring på Sveriges gator.

Löfven och Sossarna är för Brysselmakt, långt bort från svenska medborgare, där finansspekulanten och bankägaren Soros, som krossat flera nationers valutor, spankulerar omkring fritt som PR-konsult och ”gillar” svenska politiker i sina egna dokument.

Bihanget Isabella Lövin och Miljöpartiet är med på hela det icke-ekologiska spektaklet och bör givetvis få tröstpris, för nu ligger det förvillande Miljöpartiet rimligt nära 4% och många riktiga f.d. miljöpartister vill att detta falska ledarskap åker ur Riksdagen, bl.a. Schlyter, Schlaug och jag.

Men rösta nu INTE på något ännu mer bombliberalt högerparti, eller något icke-valsamverkande mikroparti, men stöd, gå med gratis och rösta givetvis på ett nytt fräscht valsamverkande parti!

Har du hittat ett mikroparti som du gillar, men som inte valsamverkar, övertyga dem med hållbara argument, eller fraktionera partiet, samt se till att ansluta det till Valsamverkanspartiet! Gör du INTE det så anser jag att även du indirekt är en klandervärd förvillare och barnamördare som stödjer lemlästning och massmord, precis som jag anser att Löfven och Lövin gör.

Var bättre än förvillarna, själv! Det är enkelt.

Kommentera enligt kommentarsreglerna