Kritik av osanning och pladdermajor – Alternativ för Sverige om böneutrop – Centerpartiets dag på Almedalsveckan

Alternativ för Sverige påstår att ALLA partier är för böneutrop utom AfS. Osanning. Skulle ex. SD:s medlemmar vara för böneutrop? Knappast. Vetenskapliga partiet är för vetenskaplighet och frid i vårt samhälle, således är det helt evident att AfS far med osanning.

Alternativ för Sverige far med osanning på Almedalsveckan. (Klicka på bilden för att se ladda ned deras Youtube-klipp)

Ska du verkligen rösta för ett parti som far med osanning? Nåväl. AfS talar halvsanning också. Centerpartiet och Annie Lööf har undvikit att svara på hur många svenska medborgare det ska bli i Sverige i framtiden.

Klicka på bilden för att se intervjun med Annie Lööf på Youtube.

Lööf och Centerpartiet verkar vilja ha öppna gränser, vilket både helt evident, men även bevisligen, kan leda till total katastrof.

Siffran behöver nämligen inte landa på ”40 miljoner” medborgare, men kan även bli som folkmängden i Egypten eller i Kina. För om man inte bestämmer en nivå så beror det enbart på hur många som tar tåget hit och hur mycket flerbarnstillägg politikeradeln väljer att betala ut till sekteristiskt jollrande 12-barnsfamiljer.

Forskare anser att Hans Rosling kan ha fel om befolkningsmängden. I november 2017, signerade 15’000 vetenskapsmän en “varning till mänskligheten” i en pdf-fil. Forskarna identifierade befolkningsmängd som den “primära drivkraften” för miljöförstöring. Här har jag översatt forskarnas avslutande varning och bön om hjälp:

”Vetenskapsmännen som utfärdar denna varning hoppas att vårt budskap kommer att nå ut och påverka människor överallt. Vi behöver hjälpen från många. Vi behöver hjälp av världens gemenskap av forskare

naturliga, sociala, ekonomiska, politiska;
Vi behöver hjälp från världens företagare och industriella ledare;
Vi behöver hjälp av världens religiösa ledare; och
Vi behöver hjälp från världens folk.
Vi uppmanar alla att ansluta sig till oss i denna uppgift.”

”The scientists issuing this warning hope that our message will reach and affect people everywhere. We need the help of many. We require the help of the world community of scientists

natural, social, economic, political;
We require the help of the world’s business and industrial leaders;
We require the help of the world’s religious l
eaders; and
We require the help of the world’s peoples.
We call on all to join us in this task.”

ALLA partier i riksdagen, men särskilt Miljöpartiet och Centerpartiet, är med dessa evidens extremt miljöförstörande partier. Det undvikande svaret är talande från Annie Lööf. Lööf har inte en aning om vad forskning eller matematik säger om exponentiell tillväxt av befolkningsmängd, men hon är inte ensam om det.

albert_bartlett_80x80
”Den mänskliga rasens största tillkortakommande är vår oförmåga att förstå den exponentiella funktionen.”
/ Albert Bartlett

”The greatest shortcoming of the human race is our inability to understand the exponential function.”
/ Albert Bartlett

Vetenskapliga partiet menar att vetenskapsmän med kompetens inom biologi, arkeologi och jordbruksforskning skall utreda vilka populationsnivåer och konsumtionsnivåer som leder till ekologisk hållbarhet och att folket direktdemokratiskt ska få ta ställning till vilken standardnivå och folkmängd de vill ha inom de ekologiskt hållbara ramarna. Det vill INTE Centerpartiet eller Annie Lööf.

Floskel- och lögn-fabrikörerna är flitiga pladdermajor på Almedalsveckan, åt kortsiktiga intressenter, ex. bankirer och mediemoguler på Bilderberggruppen, men kanske är högerpartiet SD och AfS ändå ett mindre dåligt alternativ för den tillväxt-galna  högern med sin omvända Robin Hood-politik (d.v.s. att högern alltid velat ta från de fattiga och ge till de rika), vilket hela politikeradeln unisont nu gjort de senaste decennierna enligt den tekniske fysikern, Dr. Lars Bern.

Bild på Lars Bern
Klicka på bilden för att komma till Lars Berns blogg och här för direktlänken till Youtube-klippet från SwebbTV

Och kanske är AfS eller SD ändå ett alternativ för de tillväxtgalna lantbrukarna som vill ha ”närodlat” men är är emot EU:s frihandel, är emot GMO och dess tillhörande gifter i Sverige? AfS och SD vill ju ändå ut ur EU:s orättvisa konkurrenssituation, till skillnad från Centerpartiet och med ett Swexit blir faktiskt sannolikt samhället mer närodlat. Det blir det inte med Centerpartiets EU-politik som slår ut svenskt jordbruk.

Vissa anser kanske att AfS är fördomsfullt mot islamister, men det samhälle som Olof Palme ex. talar om i sitt tal om fördomar är inte direkt det samhälle som hans efterträdare skapat i George Soros ledband.

Palme och hans företrädare, innan EU-vurmen började, var hederligt intelligenta. AfS unga medlemmar kan inte direkt anklagas för att ha varit fördomsfulla i jämförelse med de citaten av dessa socialdemokrater. Visserligen har många i AfS nu givetvis gjort efterdomar, men det är naturligtvis ingen ”fördom”.

Bild på Jan Milld och Olof Palme
Klicka på bilden för att höra den f.d. socialdemokraten Jan Millds kommentarer till Olof Palmes tal om fördomar via Youtube.

Centerpartiet har helt tydligt i sin slogan ”Framåt!” en intention om att ha mer extrem invandringspolitik kombinerat med mer ojämlikhet, vilket med stor sannolikhet kan komma att skapa ännu mer kaos i Sverige, med ännu fler dödsskjutningar.

AfS och SD är i den meningen halvt bakåtsträvare, eftersom de vill bibehålla ojämlikheten som skapar ökad mordfrekvens, men stoppa populationstillväxten av extremt barnavlande kulturer. Vetenskapliga partiet är i den betydelsen komplett bakåtsträvande. Vi säger ett vetenskapligt ”Full maskin bakåt!” både vad gäller migrationen och ojämlikheten som högern skapat.

Klicka på bilden för att se Annie Lööfs tal i Almedalen 2018.

Vetenskapliga partiet vill att alla sekteristiska/djuriska/ideologiska/kommersiella avarter och oljud som stör, samt skapar splittring människor emellan, istället ska försvinna ur samhället och att hela samhället istället ska sträva efter ett enhetligt ekologiskt hållbart humant samhälle i Sverige och i världen, genom vetenskaplig metod, långsiktiga ekologiskt hållbara bistånd, utbildning i exponentialfunktion, preventivmedel, krav på befolkningsbegränsning i utbyte mot hjälp, samt genom meditation.

Utgången av valet är i princip redan given. Resultatet blir käbbel mellan de tre blocken ”EU-vurmande höger”, ”EU-vurmande högersossar med bihang” och ”högervriden Sverigevänlighet”, d.v.s. en total frånvaro av diskussion om vänsternationalism och ekologisk hållbarhet, fastän den balansen givetvis vore att eftersträva.

Tag därför tillfället i akt den 9:e September och ge istället politikeradeln en signal med din röst! Så här röstar man på Vetenskapliga partiet.

Mer intressant kritik om Almedalsveckan:

Almedalsveckan – demokrati eller vad?


https://sv.wikipedia.org/wiki/Almedalsveckan#Kritik
https://bloggardag.blogspot.com/2017/06/min-bojkott-av-almedalsveckan.html

En reaktion till “Kritik av osanning och pladdermajor – Alternativ för Sverige om böneutrop – Centerpartiets dag på Almedalsveckan

  1. Jag vill dessutom påstå att lantbrukare och bönder valt en snygg och retoriskt fulländad ros till sin soppa genom valet av Annie Lööf, men att potatis och lök som inte gått omvägen genom Bilderberggruppen, och trots att de inte är lika tilltalande som en ros inledningsvis, förmodligen ändå kan bli en bättre soppa, dessutom helt utan törnen.

Kommentera enligt kommentarsreglerna