Beröm av Newsvoice rakt på! – Ja tack till Alternativ Emotionell Korrekthet och kritik mot konfliktskapande skribenter

Detta är en replik på: https://newsvoice.se/2019/08/alternativ-korrekt/ och får reproduceras på Newsvoice och andra nätmedier, fulmedier och bloggar i sin helhet, som hänvisar tillbaka till Newsvoice eller hit, samt har öppna kommentarsfält åt folket, likt Newsvoice, Global Politics, Lindelöf, Nyhetsbanken och Jenny Piper. Refuseringar eller förslag på ändringar innan publicering göres med fördel i kommentarsfältet nedan, där även godkännande sker. Detta för att undvika kommunikation via det system som blivit allt mer censurerande. Detta blogg-system, WordPress, är GNU Public Licence och rekommenderat av Free Software Foundation.


Beröm av Newsvoice rakt på! – Ja tack till Alternativ Emotionell Korrekthet och kritik mot konfliktskapande skribenter

Man kan kritisera Newsvoice för olika saker, på Newsvoice eller i sin egen blogg, och en viss del av den kritiken ska nog Newsvoice ta till sig, men Newsvoice ska även berömmas rikligt, för i Newsvoice finns faktiskt samhällskritiken av monopolkapitalismen, av bankmaffian och av politikeradeln.

På Newsvoice får man skriva om hur banker skapar kredit ur tomma luften, eller hur staten driver på inflationen genom sin vettlösa politik. Systemet får kritiseras på Newsvoice. Klimatalarmismen får kritiseras. Källan till klimatalarmismen, som forskaren Jakob Nordangård har analyserat på Linköpings Universitet, får redovisas. Inlägg får kommenteras och dementeras på Newsvoice. Så är det inte i de medier som ägs och kontrolleras av den odemokratiska och ovetenskaliga media-maffian, inte heller i alla nätmedier.

Psykologi, filosofi och empati kan inbakas i alla artiklar på Newsvoice, men varken s.k. ”politiskt korrekta” skribenter, eller andra grupperingar, som skapar onödiga konflikter på Newsvoice, är känslomässigt korrekta, i min mening, varken om de är höger eller vänster. För många av dem tycks arbeta för den psykopatiska maffia som livnär sig på konflikt, omedvetet eller medvetet.

Newsvoice är en möjlig mötesplats för hövlighet och enhet genom deliberativ sann diskurs, OM denna onödiga konflikt kan undvikas, men Newsvoice har helt riktigt även varit ett tydligt mål och ett offer för denna onödiga konflikt. Det är korrekt kritik, anser jag. Samtidigt så tror jag att många skribenter och kommentatorer själva är offer för massmedias konfliktskapande stil. Jag ger heller inte Newsvoice hela skulden för detta eftersom Newsvoice, helt tydligt, försöker bekämpa problemet.

Newsvoice är ingen ”filterbubbla”, även om högerns konfliktskapare, som kan liknas vid Måns, Bill och Bull, får raljera fritt och bekräfta högerns välkända lögner där, som tydlig kaviarvänster har tillåtits försvara sig dåligt mot, samt har mobbats ut av, på ett raljerande vis, för att sammanfatta bilden som säkert de flesta har.

Problemet har just varit dessa raljerande ”debatter” med dålig balans och dålig moderering av kommentarsfältet, som ibland får det att se ut som mobbning i en filterbubbla, men även artiklar helt utan kommentarsfält.

Dessa raljanta debatter, kopierar fulmedias debatt-stil och söker inget riktigt samtal, de finner heller ingen enande sanning, vilket ex. skulle kunna uppnås genom ex. neutrala dementier, faktahänvisning, vetenskaplig metod och sann argumentation, samt tydlig och öppen moderering av den värsta osanna smörjan av högerns Måns, Bill och Bull, men även moderering av det erkänt spelade teatrala Kaviarvänster-offret.

Redaktören har ett ansvar, vilket han nu uppenbarligen tänker ta, genom att ta över modereringen av kommentarsfältet. Kritiken publiceras inte enbart på Newsvoice av Newsvoice. Den lyssnas på. Det är evident. Så fungerar inte fulmedia.

Konfliktskapandet kan givetvis bero på demens också, eller oförmåga att skilja det sagda från den egna självbilden, men den fyller flera syften åt maffian som givetvis vill skada Newsvoice, samt vill sätta ord som ”extremhöger” och ”mobbning” på den.

Framförallt förvillar denna ”debatt” folket, d.v.s. 90%-99% av oss, så att vi inte lägger märke till vårt gemensamma intresse och vår gemensamma fiende, d.v.s. den psykopatiska konfliktskapande maffian, som äger fulmedierna, men vill hålla sig osynlig. Vi måste gå rakt på dem! Exponera dem såsom palestiniern och högerkillen Rabani gjorde!

Bild på Bechir Rabani
”Till Expo, Researchgruppen, kaviarvänstern och alla ni clowner som tror att ni besitter någon makt. Det gör ni inte, den sitter hos folket. Jag är här för att få folket att inse detta. För när folket har insett detta så kommer ni inte ha några jobb kvar. Ni lever på konflikt.”
/Bechir Rabani (Källa: Nya Dagbladet)

Kaviarvänstern är naturligtvis ingen riktig ”vänster”, i ordets traditionella betydelse av hög skatt och hög välfärd, men enbart en del av illusionismens etablissemang som drar in höga skatter och ger pengarna till sina kriminella polare i Bryssel, eller till andra folk som inte är flyktingar och inte är barn, samt till en massa andra korrupta projekt, medan svensk välfärd försvinner. Kaviarvänsterns och kaviarhögerns ljugande sker ofta till en förhållandevis dålig lön dessutom, vilket vänstertjejen Kajsa Ekis Ekman har noterat:

Bild på Kajsa Ekis Ekman
”Högerskribenter är som fixaresorkarna i Bamse. De går Krösus sorks ärenden för småpengar och bor själva i hyresrätter. De är de mest lurade av alla – svansar efter kapitalisterna utan att få något av kakan. Om du ska vara höger, bli företagare själv – varför går du där som någon jävla betjänt?”
/Kajsa Ekis Ekman (Källa: https://www.fokus.se/2018/03/biologi-avgor-konet-%e2%80%89inte-asikter/)

Inte Ekis och inte Åsa Linderborg, men ”kaviarvänstern” i övrigt, är allra oftast extrema högerskribenter i realiteten, anser jag. Den konstlade konflikten av de här ”fixaresorkarna” fyller även ett annat väldigt viktig funktion, likt allsång, Meeto, Pride, fotboll, spel och andra distraktioner, nämligen att dölja maffians verkligt allvarliga förbrytelser, vilka ex. Julian Assange, Olof Palme, Udo Ulfkotte eller Bechir Rabani har exponerat.

Folket hade kanske utan distraktionerna organiserat nya valsamverkande partier för att ersätta korruptionen och återta demokratin, men nu sker faktiskt inte det, mer än av 3-7 individer. Folk röstar på fortsatt maffia, inte på nya partier och inte på valsamverkan mot denna maffia. Två visa människor, både i högern och vänstern, är dock eniga:

Bild på Anne-Marie Pålsson
”Man ska vara medveten om att demokrati är inte, en gång för alla, huggen i sten. Demokrati är en levande materia som ständigt måste underhållas, förbättras, förändras, eller om du så vill, vårdas. Och som en god samhällsmedborgare måste man vara medveten om detta. Man ska ha ett kritiskt förhållningssätt, men samtidigt ett konstruktivt förhållningssätt. Så det är vårt gemensamma ansvar att se till så att den här demokratiska farkosten fortsätter att segla på haven. [Olof] Palme hade fullständigt rätt. Han sa att varje generation ska erövra sin demokrati och det gäller fortfarande.”
/ Anne-Marie Pålsson (DGS-TV Avsnitt 10, 20 januari, 2017)

olof_palme_80x80
”Historien ger många exempel på att demokratin krossats av människor som sagt sig kämpa för ”verklig demokrati” och ”folkets egentliga mening. Insikten härom kan leda oss till en försvarsposition som döljer att demokratin är ett utomordentligt krävande styrelseskick. Det måste ständigt hittas nya vägar till vitalisering, till att nå ut till människorna och göra dem aktiva. Diktaturer bjuder ett maskineri av lydnad, slutet och till det yttre väloljat. Demokrati bygger på lojalitet, öppenhet och pulserande liv. Den måste därför ständigt vinnas på nytt.”
/ Olof Palme

Nättidningen Proletären exponerar korruptionen och maffian, men den är inte öppen och pulserande likt Newsvoice och fåtalet andra nätmedier. Newsvoice är därför betydligt bättre i min mening. Denna artikel bevisar detta om den kommer in.

På Newsvoice får man säkert ex. skriva att högerns Fredrik Reinfeldt, sedan mars 2016 jobbar som ”senior rådgivare” åt den internationella finansjätten Bank of America Merrill Lynch där George Soros tidigare varit storägare. [Källa: Wikipedia.] Den monopolkapitalistiska högerns s.k. ”öppna era hjärtan” känner liksom inga gränser. *ironi*

Vissa i den s.k. ”vänstern” på Newsvoice gör kardinalfelet att, i blint raseri mot Trumps uttalanden, ställa sig okritiska på de amerikanska s.k. ”Demokraternas” sida, utan minsta vilja att se Demokraternas krigsförbrytelser och massmord i världen. Jag skulle inte kalla den positionen ”vänster”, eftersom den positionen går krigshökars och det militärindustriella komplexets ärenden, precis som de konservativa gör. Snarare bör dessa krigshetsande tvillingar, ”kaviarhöger” och ”kaviarvänster”, kallas för psykopatiska korrumperade massmördare, kort och gott, med Tulsi Gabbard och Ron Paul som lysande mentalt friska och fredliga undantag. Är de inte det så, så rätta mig gärna!

Många på NewsVoice är kritiska till Läkemedelsindustrin, tvångsvaccinationer, övervakningssamhället och sekteristisk klimatalarmism, vilka benämner vetenskapsmän, vilka bidrar med evidensbaserad skepticism, för ”förnekare”, som om vi levde på medeltiden.

Tyvärr är detta beteende från fulmedia inga konspirationsteorier, men en alltför verklig och medeltida reell rapportering och realpolitik, som helt evident är finansierad av intressenterna, samt får massivt stöd i den fulmedia som de äger, alltihopa inbakat med olika former av uppenbar osanning, i en enda stor surdeg, medan vetenskapsmän med motsatta och goda evidens, som inte använder osann argumentation, men faktiskt håller sig vetenskapliga, enbart får komma ut via egna bloggar, fria nätmedier som Newsvoice, Klimatupplysningen eller liknande.

Det är riktigt att det säkert finns en och annan dement tant, som betraktat klickbeten på maffians Youtube, i Newsvoice kommentarsfält, precis som de existerar i vissa grannskap. De pekar kanske på kondensstrimmor i linjer eller kors från flygplan. Hur kondensstrimmorna annars skulle ligga om flygplanen flyger på samma eller olika rutter är ett mysterium som de dementa tanterna nog aldrig kommer kunna lista ut, ej heller varför maffian skulle bespruta sig själva, eller sina nära och kära med gifter.

Kom då ihåg att denna tokiga debatt är skapad genom klickbeten på maffians Youtube och Facebook, vilket i det konstanta massbombardemanget av desinformation döljer det faktum att maffian hållit på med verkliga giftbesprutningar av folkets mat, bevisade krigsförbrytelser, ex. Agent Orange, samt helt evident har bedrivit molnsådd, samt lagt fram idéer om just massiv besprutning av himlavalvet med svavelsyra och dessutom planerar fullskaligt kärnvapenkrig, likt en verklighetens katrikatyr av Dr Strangelove. Att bli konspiratiorisk i ljuset av detta är naturligtvis fullt friskt, även om det skulle kanaliseras fel p.g.a. demens och klickbeten på Youtube som maffian trycker fram medvetet där genom sina hemliga algoritmer.

Men varför skulle maffian bespruta sig själva, eller ens nära och kära, med farliga gifter, när denna maffia ändå kan ha sina lakejer i Riksdagen att stödja massmord på andra raser och andra nationaliteter, där deras nära och kära inte befinner sig? Det ville ex. bombliberalens egen major, när Irak skulle jämnas med marken, i strid med Hans Blix analys som visade sig vara helt sann. Kritiken av dementa konspirationsteoretiker och mot rasistisk extrem bombliberalism får alltså också komma fram på Newsvoice.

Man får även kritisera att en välkänd ”medkännade”,”social” och ”demokratisk” statsminister sålde drönare ihop med en välkänd svensk storföretagare till en diktatur, som numera sannolikt begår krigsförbrytelser och massmördar medelst dessa drönare. Folk som flyr misären och mördandet flyr ofta in i slaveri, samt ofta illegalt över det dödliga Medelhavet, som helt saknar medkänsla för de anhörigas floder av tårar. Hur ”medkännande”, ”socialt”och ”demokratiskt” är det? Varför inte fråga Svenska Freds om vad de tycker om den saken?

”Kaviarvänstern” är ingen äkta ”vänster” som den var för tre decennier sedan. De står INTE i opposition till eländet, men har medverkat till massmord genom sin vettlösa elaka signalpolitik, dålig biståndspolitik, galna segregerande friskolor, sämre vård och försämrad omsorg. De har sänkt de reella pensionerna, försöker höja både arbetslösheten och pensionsåldern, samt diskriminerar svenskar.

”Kaviarvänstern” har, i maskopi med ”Kaviarhögern”, skapat grogrunden för intolerans, visar ingen empati med de som drabbats av diskrimineringen, kriminaliteten och rasismen, fastän diskriminering, kriminalitet och rasism är helt naturligt när människor känner sig pressade och hotade av denna nedmontering, enligt psykiatriprofessorn Tara Swart:

Bild på Tara Swart
”Jag vill vara väldigt tydlig. Det handlar inte om din eller min åsikt, eller att ha rätt eller fel, eller ens våra politiska val. Det handlar om utvecklingen av den mänskliga hjärnan, från stam-ursprung, genom etnisk och geografisk diversifiering till skapandet av nationalstaten, hela vägen upp till modern nationalism.
/ Tara Swart

”I want to be very clear. It’s not about your or my opinion, or being right or wrong, or even our political choices. It’s about the evolution of the human brain, from tribal origins, through ethnic and geographic diversification, to the creation of the nation state, all the way up to modern nationalism.
/ Tara Swart Källa: Neuroscience and Nationalism | Tara Swart | TEDxLSE

Bild på Tara Swart
”Till grunden för våra omedvetna fördomar, så är det, även om du inte tror att du har ett rasistiskt, åldersdiskriminerande eller sexistiskt ben i din kropp, om den stereotypen finns i världen, så är det till viss del kopplat till vår hjärnor, och detta var tänkt att hålla oss säkra, för vår hjärna prioriterar att säkerställa vår överlevnad tills vi kan reproducera oss. ”
/ Tara Swart

”To the bases of our unconscious biases, is that, even if you don’t think you’ve got a racist, ageist or sexist bone in your body, if that stereotype exists in the world, then it’s to to some extent wired into our brains, and this was ment to keep us safe, because our brains priority is to ensure our survival until we can reproduce.”
/ Tara Swart Källa: Neuroscience and Nationalism | Tara Swart | TEDxLSE

Doktor Tara Swart är neurovetenskaplig ledarskapscoach, prisbelönt författare och läkare. Hon arbetar med ledare över hela världen för att hjälpa dem att uppnå mental motståndskraft och högsta hjärn-prestanda, förbättra sin förmåga att hantera stress, reglera känslor och minnas information.

”Kaviarvänstern” såväl som ”kaviarhögern” har har således skapat dessa naturliga rasistiska känslor hos många människor och samtidigt försökt påtvinga folk onaturliga värderingar och onaturliga normer, samt säger planet-miljö-klimat, men gör raka motsatsen, eftersom de bedriver en ohållbar och icke-ekologisk och icke-ekonomisk tillväxtpolitik som leder till främlingsfientlighet och rasism och de är därför givetvis rasistiska i realiteten. ”Kaviarvänstern” såväl som ”kaviarhögern” har motverkat allt som skulle kunna skapa enhet och samverkan människor emellan. Det gör INTE Newsvoice, i min mening, i vart fall INTE medvetet.

Vad gäller feminism så skiter väl folk i allmänhet i om det är en matriark, patriark, invandrare eller en hen som begår maktövergreppen mot dem, eller hur? På så vis är även maffians falska antirasistiska HBTQ-feminism en förvillande väg bort från en riktig vänster. En riktig vänster, såväl som en riktig och balanserad höger, säger givetvis  Nej till EU och vill att alla blir mer jämlika ekonomiskt, vilket de lägst betalda skulle gynnas av, helt utan konflikt mellan människorna. Denna balanserade åsikt för äkta jämlikhet och äkta jämställdhet får man säkert ha på Newsvoice.

Rättsövergreppet Metoo, som spridit sig likt en epedimi i Sverige genom ”Kaviarvänstern”, såväl som ”kaviarhögern”, är en fars. Att döma människor på förhand p.g.a. av kön, hänga ut dem i fulmedia, förstöra deras liv och ge uppmärksamhet till psykopatiska snyfterskor, som långt efter eventet/eventen ifråga, övergivna av mannen eller inte fått betalning (vilket faktiskt vore olagligt), därefter pratat ihop sig i grupp och förmodligen ofta har ändrat sina historier för maximal effekt, är givetvis fullkomligt vidrig sexism och olaglig ärekränkning och ska givetvis INTE vara en del av en rättsstat.

I fulmedia finns enbart fåtalet kritiker mot detta spektakel, men på Newsvoice får de drabbade och kritikerna säkerligen uttrycka sin förtvivlan om de skulle bli utsatta för drev eller bli utfrysta av media-maffian, när de kritiserar de allt mer makabra nya normerna, helt oavsett om de är vänster eller höger. Får offrena göra det i fulmedierna? Tveksamt. Där skall de drevas in-absurdum.

Olika sektofobi-ord eller anti-ism ord i fulmedia är oftast felaktiga hittepåord, vars tydliga avsikt är att både kunna raljera om en rasism, som trots allt knappast finns … än, samt att dölja det faktum att vissa sekter faktiskt innebär allvarlig rationell rädsla. Fobier är nämligen irrationella rädslor.

Apostater från extrema sekter, eller komiker som skojar med allt, samt väljer att kritisera sekters profeter eller skrifter, är nämligen inte ”fobiska”. Deras rädsla är oftast mycket rationell. Vissa kritiker, med insikter om sekter, har ju uppenbarligen inte varit rädda nog, inte skyddat sig väl nog, men faktiskt mördats av medlemmar i sådana sekter.

Dessa nedsättande sektofobi-ord eller anti-ism ord figurerar tyvärr fortfarande i både fulmedia och på Newsvoice, men man får kritisera dem sakligt på Newsvoice. Det får man inte i fulmedia. Det får man inte ens göra på Wikipedia. På Newsvoice får man kritisera sekter, både migrations- och integrationspolitik och varför skulle man inte få göra det, när man har evidens mot dem?

Vilka samhällen som lyckats integrera muslimer? Den gröne forskaren Kopmans åsikt:

Bild på Ruud Koopmans
”Inget västerländskt samhälle har lyckats integrera muslimer”
Källa: https://samnytt.se/forskare-inget-vasterlandskt-samhalle-har-lyckats-integrera-muslimer/

Forskaren Koopmans tycker efter sin forskning på muslimers integration att:

Bild på Ruud Koopmans
”Mångkultur är en dålig idé.”
Källa: https://de.wikipedia.org/wiki/Ruud_Koopmans

Sociologen Ruud Koopmans har tidigare engagerat sig i Nederländernas marknadsliberala globalistiska Gröna, http://www.groenlinks.nl/, ekvivalent med marknadsliberalerna Miljöpartiet i Sverige, alltså INTE en traditionell nationell ”vänster” för nationell demokrati, ekologisk hållbarhet och mer jämllikhet, men alltså ett globalistiskt högerparti för mer ojämlikhet i samhället.

Även om uppfattningen, om vad en muslim faktiskt är, skiljer sig våldsamt åt, så är min egen idé är att vi i Sverige ska värna och skydda människor som flytt den våldsamma och etniskt rensande islamismen istället, ex. apostater som Bassam Al-Baghdady, Mona Walter, Ayaan Hirsi Ali och Salman Rushdie, samt låta islamistiska flyktingar utvandra till de islamistiska länder där de passar bäst in och kan få sina älskade böneutrop fem gånger per dag i gigantiska högtalare. Vore inte det allra mest medmänskligt mot alla parter och alla kulturer?

Fulmedia har även gjort ”nationalism” till ett nedsättande ord, men det är faktiskt ett intressant övergripande ord, med många olika delar, även s.k. ”vänsternationalism”. Slå gärna upp ordet! Maffian är säkert jätte-jätte-arg på just vänsternationalismen, varhelst den uppstår, tror jag.

Med vänsternationalismen förlorar nämligen maffian tvåfalt och blir av med både den utsugande frihandeln som förstör nationers egen beredskap, men även all förmögenhet som de har lurat till sig med olika omoraliska och ofta rent kriminella metoder. Länder och deras folk befrias och därefter bjuds vi in på semester dit för att uppleva deras länder och deras stärkta kulturer. Denna vänsternationella åsikt får man ha i Newsvoice.

Många som kritiserat högernationella skribenter är faktiskt också vita medleålders män, så även om forskningen kan stämma generellt så kan detta lika väl vara ett s.k. confounding-fel i forskningen, men det kan även vara orsakad av fulmediers och tankesmedjors medvetna och riktade indoktrinering av just vita medleålders män, ex. via maffians egna sociala medieplattformar, eller den reella politikens effekter som inriktats på att just missgynna denna minoritet allra mest.

Själv är jag en ganska solbränd nordeuropéisk missnöjd medelålders man, som känner mig marginaliserad av realpolitiken och ibland bubblar av ilska, men jag kanaliserar denna ilska på elefanten i vardagsrumssoffan, nämligen EU-medlemskapet och maffians ljugande medier, samt dess massmord i världen, samt mot den ekologiskt ohållbara tillväxten, som folket och regeringarna stöttat i decennier under skönskrivningar som ”nyttig”, ”samarbete”, ”missioner” eller ”insatser”.

Jag betecknar mig själv som mer ”vänster” än Vänsterpartiet, och mer grön än Miljöpartiet som båda är för monopolkapitalismens EU, som undergräver varje rimligt försök till en bättre välfärd och miljö för folket i Sverige och i resten av världen. Jag ser mig även som mer nationell än AfS, samt mer vänster än kommunisterna, som enbart gör att folket kastar bort sina röster, eftersom de inte valsamverkar brett, trots alla hållbara fördelar med valsamverkan, både för nya högerpartier och nya vänsterpartier. Kan vi inte komma ur sandlådan allihop och valsamverka allihop, ex. för ett Swexit och fred? Vad är det för fel på er? Var är er superintelligens?

Trots min ilska, som egentligen enbart bottnar i besvikelse och ledsamhet, att folket har röstat för maffians globalistiska EU-lakejer i val efter val, så bär jag på ett lugn inom mig och det är nog endast i det lugnet som vi människor kommer kunna finna både friden och den mer sannolika sanningen, d.v.s. i introspektionen/meditationen, genom vilken vi ser vår egen oförmåga och förmåga att bidra sant, hövligt, positivt och konstruktivt.

Allt detta får man förmedla på Newsvoice, hoppas jag. Och det är därför Newsvoice, tillsammans med fåtalet andra nätmedier, i min mening är en helt fantastisk nätmedia.

Bild på Martin på valdagen till EU-valet 2019 med Nej till EU-knapp

Martin Gustavsson
iningenjör och globetrotter som upplevt många olika länder och kulturer, samt politisk organisatör, Rikdsagskandidat och säkerhetsvakt för Vetenskapliga partiet och Valsamverkanspartiet


Kommentarsfältet är öppet på begäran av skribenten.

Kommentera enligt kommentarsreglerna