Att majoriteten tror på den osanna självmotsägelsen ”hållbar tillväxt” är att likna vid kollektivt massmordsförsök

Jag har tidigare skrivit till Newsvoice om hur vi ökar intelligensen genom att känna till olika former av osanning, även om Newsvoice inte publicerade den. Nu vill jag att vi dyker djupare ner i en av de allra största och värsta lögnerna, så att vi hjälper fler att bli intelligentare. Här vågar vi ha relativt öppna kommentarsfält och det är utmärkt, eftersom det har verklig potential att öka intelligensen, så vad passar bättre än att börja med ett citat av Einstein?


”Överbefolkning i olika länder har blivit ett allvarligt hot mot människors hälsa och ett allvarligt hinder för varje försök att organisera fred på den här planeten.”
/ Albert Einstein (Käll: http://einstein.biz/quotes.php)

Först är det viktigt att poängtera att avskiljt från ordet ”tillväxt” så är ”hållbarhet” ett vackert ord, väl värt att kämpa för och leva för. ”Hållbar tillväxt” ska heller inte sammanblandas med ”Hållbar utveckling”. För det andra finns Malthus med kort i denna artikel, men märk väl att det ovälkomna kontrollordet ”Malthusianism!”, som säkert kommer dyka upp som en slags inkvisitions-besvärjelse av någon indoktrinerad, betyder endast att denne individ inte gillar evidens och bevis, inte vill att ni ska bli medvetna om motsägelsen ”hållbar tillväxt”, att ni inte ska våga nämna den i framtiden, eller allra helst inte vara motiverade att komma ihåg Malthus bidrag och inte ära prästen Malthus när så sig bör.

Till saken! Kombinationen av orden ”hållbar” och ”tillväxt” är likt ett slags gemensamt massförstörelsevapen där en överväldigande majoritet sitter med varsin avtryckare och märkligt nog leker med den varje dag p.g.a. inkompetens, till synes i något slags vilselett hopp om att inget ont kommer hända som kan leda till allt sämre tider eller total ödeläggelse, trots de överväldigande evidensen och de mycket enkla tydliga matematiska bevisen för exakt just det. Jag återkommer till det.

Självmotsägelsen ”hållbar tillväxt” tycks vara särskilt väl utbredd, faktiskt mer accepterad än USA:s alla handeldvapen, vilka ofta är i händerna på inkompetenta människor, samt i frånvaro av vapenskåp, men oxymoronen i fråga är förmodligen ändå betydligt farligare, eftersom handeldvapen ännu inte har massmördat hela civilisationer, snarare mest naggat den i kanten.

Mycket få politiker i Sverige talar klarspråk om antagonisterna hållbarhet och tillväxt, men för att vara rättvis så har Gudrun Schyman, Carl Schlyter och Birger Schlaug delvis tagit upp saken. Schlaug är irrelevant, eftersom han inte medverkar i något nytt hållbart parti, än. Schlyter vägrar att gå ur det s.k. ”Miljöpartiet” där han inte ens vill ställa upp som riksdagsman, av förklarliga skäl, men att vägra regera löser naturligtvis inte problemet.

Hur Feministiskt initiativ är hållbart i praktiken det kan jag faktiskt inte se, men Schyman kan givetvis gärna kontakta mig och berätta om planerade effektiva åtgärder mot den galna tillväxten och hur deras politik hänger ihop med vurmen för den extrema kvinnoförtryckande importen av människor som stöder sekterism och terrorism. Jag får i alla fall inte ihop det matematiskt.

Hållbarhet betyder respekt, medkänsla och tolerans, men bara mot det som långsiktigt leder till respekt, medkänsla och tolerans, naturligtvis, precis som Ayann Hirsi Ali, helt riktigt konstaterar på liknande vis:


”Det finns en enorm skillnad mellan att vara tolerant och att tolerera intolerans”
/ Ayaan Hirsi Ali (Källa: Wikiquote Ayaan Hirsi Ali)

Hållbarhet betyder en så djup respekt för naturen att det leder till något bra för barnen i massvis med generationer, en respekt för fortlevnaden av alla olika arter. ”Hållbarhet” är ett ord som ger ett intryck av bevarad natur, ekologi, stabilitet, likt en stark bro, med en skyddande bur och följaktligen en känsla av trygghet. Vi vill alla ha hållbarhet. Vi alla som är mentalt friska vill köpa hållbart, äta hållbart, stärka våra kroppar med de hållbara molekylerna, såsom vi alla vill beträda hållfasta broar och tåg som tar oss mot våra olika mål.

Men visst är ”tillväxt” ett ord som lockar vem som helst. Ordet lockar inte enbart den extremt girige. Ordet pockar på själva grunden i varje del av naturen som likt en ståndare sträcker på sig och girigt vill befrukta, och fröet som vill tillväxa, komma i god jord, slå ut och blomstra.

Detta medvetande finns djupt befäst i allas vårt DNA, även i getternas DNA, med bockskägg och get-fötter, där de äter och förökar sig och tillväxer i antal, alltmedan de renrakar vegetationen, rycker upp nya skott med rötterna och gnager bort barken och därmed utrotar träden och därmed skapar öken om de inte kontrolleras i antal regelbundet.Är mänskligheten verkligen lika dum som en skock getter? Tyvärr så verkar det inte bättre.

Tillväxten finns likaså i flugornas DNA, där de tillväxer i antal i öknens kadaver och runt munnen på utmärglade barn till föräldrar som låtit sig luras att tillväxa över sina tillgångar och gjort som getterna. Så djävulskt lockande är det sekteristiska ordet ”tillväxt” att där folk låtit sig luras av tillväxtens charlataner, där visar tillväxtens gud snart upp sitt fula tryne i miljöförstöring, undernäring, konflikt, kaos och ödeläggelse, där fiendskap gör att det upplevda värdet av den andra sidan helt försvinner.


”Demokrati kan inte överleva överbefolkning. Människovärdet kan inte överleva den. Bekvämlighet och anständighet kan inte överleva den. När man sätter fler och fler människor till världen, minskar inte enbart värdet av liv, det försvinner.”
/Isaac Asimov (Källa: http://www.asimovonline.com/asimov_home_page.html)


”Vilken är den största faran – kärnvapenkrig eller befolkningsexplosionen? Det senare absolut! För att åstadkomma kärnvapenkrig, måste någon göra något; någon måste trycka på en knapp. För att åstadkomma förstörelse genom trångboddhet, massvält, anarki, förstörelsen av våra mest omhuldade värderingar- finns det inget behov av att göra någonting. Vi behöver bara göra ingenting utom vad som kommer naturligt – och fortplanta oss. Och så lätt det är att inte göra någonting.
/ Isaac Asimov (Källa: http://www.asimovonline.com/asimov_home_page.html)

Ordet ”tillväxt” lockar ändå varje ekonom som vill tillväxa sitt företag och få större vinst. Ordet lockar varje fascistisk oligark, regim eller mafioso som vill invadera nya territorier. Ordet tilltalar varje kommunistisk centralkommitté som vill tillfredsställa sitt eget folk med en tillväxande mängd konstbevattning av bomull till kläder, samt på så vis tömmer en gigantisk sjö, ex. Aralsjön, samt på så vis gör om den till en öken, likt en ökenskapande enfaldig skock getter som saknar högre förstånd.

Tillväxten sker naturligtvis på bekostnad av något, eller någon annan, som ofta försvarslöst måste ta smällen. Den sker på en bekostnad av balans, bekvämlighet och respekt, men nästan ingen som tillbeder sin tillväxt-gud, oavsett vad personen kallar den, är motiverad att se ”tillväxtens” ohållbara intolerans mot balans och kärlek till framtidens generationer och till vår Moder Natur.


”Det är vår befolkningstillväxt som ligger bakom nästan varenda ett av de problem som vi har tillfogat planeten. Om det endast fanns några få av oss, så skulle de otäcka saker som vi gör egentligen inte spela någon roll och Moder Natur skulle ta hand om det – men det finns så många av oss.”
/ Jane Goodall (Källa: http://populationmatters.org/making-case/quotations/)

 

Inte ens när tillväxt-döden stirrar människan i vitögat, i form av cancer, så är människorna motiverade att förstå att tillväxten är en cancer. Ordet ”tillväxt” lockar ändå fåfängan i varje människa som vill se sin egen sekt tillväxa för att sprida den ”sanning” som de i blindo dyrkar, likt en cancer. Sekten vill omvända varje otrogen förtappad själ till ”den rätta läran”, som de själva tillber utan minsta skepticism.

Snabbt tillväxande sekteristiska läror har det helt evident funnits många av genom mänsklighetens historia. Det finns det fortfarande en hel del av, fastän vi lever år 2017. T.o.m. pengaguden Mammon och vilseledda vetenskapsfanatiker har skapat en ny sekt tillsammans som på ett sekteristiskt vis inbillar människorna om hur allting är i deras egna fabelvärld, till Big Pharmas och Mammons stora förtjusning. VoF heter den sekten.

Trots Kemal Mustafa Atatürks religionskritik, som ledde till mer frihet, vetenskap och upplysning för turkarna, så utrotades inte sekterismen från landets yta och där har nu en berömd kompetens-resistent sekt, på några få generationer, tillvuxit och helt demokratiskt tillsatt en allt mer extrem sekteristiskt orienterad politik.


”Jag har ingen religion, och ibland jag önskar att alla religioner låg på havsbotten. En svag ledare, han behöver religionen för att upprätthålla sin regering; det är som om han skulle vilja fånga sitt folk i en fälla. Mitt folk kommer att lära sig demokratins principer, sanningens diktat och vetenskapens läror. Vidskeplighet måste bort. Låt dem dyrka som de vill; varje människa kan följa sitt eget samvete, förutsatt att det inte stör mentalt friskt resonerande eller ställer honom mot hans medmänniskors frihet.”
/Mustafa Kemal Atatürk (Källa: Citat om demokrati Vetenskapliga partiet)

Trots Atatürks upplysthet, vilket gjorde honom till Turkiets högt ärade landsfader, så visste han och de uppvaknade turkarna förmodligen inte hur ohållbart farligt ordet ”tillväxt” faktiskt var för Turkiet. Han kanske rentutav hade lurats av engelsmännen att tillbedja ordet ”tillväxt” utan att själv veta vad det verkligen betydde? Väl värt att tänka på rent matematiskt även för oss svenskar.

Dagens folkvalde president i Turkiet, som tyvärr förefaller vara mycket lättkränkt och påminner mig om en teckning från Charlie Hebdo, vill nu ha ännu mer tillväxt av sin egen sekt och har därför uppmanat den att tillväxa i ex. Tyskland, så att sekten ska kunna ta över Europa demokratiskt, sannolikt för att yttrandefriheten ska kunna avskaffas även i Tyskland, såsom i Turkiet.

Tillväxten av extrem sekterism inskränker nu våra turkiska medmänniskors frihet i Turkiet och hotar alltmer vår egen yttrandefrihet i Europa och Sverige. Den hotar vår egen demokrati och vårt eget välstånd i hållbar balans med vår egen natur allt mer även om det inte syns för alla än. Tillväxtens barbariska terrorism har även attackerat demokratin i Syrien, där Bashar Al-Assad valts demokratiskt att leda den regerande koalitionen Nationella fronten mot den extrema terroristiska fascismen.

Tillväxtens fulmedier i Sverige och väst vill inte förmedla att Bashar al-Assad har majoritetens demokratiska stöd i Syrien. Replikerna censureras. Osanningen regerar i fulmedierna nästan ostört. Endast Internet tycks vara en liten ventil för evidensbaserad kunskap åt folket, men även Internet är utsatt för osanningens attacker, på sätt som t.o.m. övergår min egen fantasi. De har nu börjat att bryta sig in på folks hemsidor för att ändra orden och länkningarna. Internet börjar således likna en dålig parodi på filmen Matrix, tyvärr.

Tillväxt-vurmen hos imperialismens intressen har lett till verklighetsfrånvänd sekterism genom de fulmedier som sitter på den heliga ”sanningen”. Fulmediernas chefs-profeter ägs av monopolkapitalet och dessa profeter och deras journalist-lakejer blir ilskna om de granskas i Sverige.

Fulmediernas profeter och lakejer levererar den påhittade sekteristiska ”sanningen” som inte tål ljuset. Skillnaden mot helt vanlig sekterism är minimal. De som hädar mot samhällets nya lättkränkta profeter stängs av på Facebook, eller får kanske t.o.m. en fatwa på sitt huvud, likt Ulfkotte.

Först tillväxte fascismen i Syrien genom att den, via religionen och människornas naivitet, tog över kontrollen av människorna i allt fler byar och städer. Det var främst diktaturen Saudiarabien, det monopolkapitalistiskt korrumperade Washington och dess Nato-lydstater som finansierade och drev på den terroristiska sekterismen och levererade vapnen.

Nästan all svensk politikeradel ställde sig på tillväxt-fascismens sida, på asylbaronernas sida och på vapenexportören Wallenbergs sida och således på den extrema terrorismens sida, mot svenska folkets vilja och mot våra grundprinciper av neutralitet, demokrati och yttrandefrihet.

Stolt hävdade utvald politikeradel vid köttgrytorna att vi har ”tillväxt” i Sverige. Fåtalet tog upp ämnet tillräckligt tydligt, men vissa ifrågasatte ändå vilken slags tillväxt det var frågan om, d.v.s. om huruvida tillväxten var gynnsam för Sverige på lång sikt och blev då genast dränkta i pejorativa kontrollord.

Stora delar av politikeradeln uppmuntrade medvetet importen av en extrem tillväxt-sekt som följer de extrema skrifter som jagat människor med verklig flyktingstatus. Riktiga flyktingar har hotats av ritualslakt, det är särskilt kvinnor och barn med annan, mindre sekteristisk tro, som har haft rimligt skäl till asyl, men de har ofta placerats i det som idag följaktligen kallas för ”särskilt utsatta områden”, där deras plågoandar försöker förtrycka alla kvinnor och bedriver mass-avel av nya rekryter genom dessa förtryckta kvinnor som tvingats in under hucklen. De tillåts t.o.m. bygga politiskt extrema sekteristiska byggnader finansierade av samma herrar som finansierade den extrema terrorismen i Syrien.

Vladimir Putin insåg tidigt faran med att stötta extremism och terrorism och varnade alla i FN, eftersom han tidigare sett liknande problem inom Sovjetunionens och Rysslands gränser. Putin ingrep och hjälpte hela världen genom att krossa den olagliga terrorismen i Syrien så effektivt så att denna tillväxande cancer fick dö på plats, eller likt en cancer skicka ut nya celler, raka av sig skägget och fly i skräck med svansen mellan benen för att besätta andra delar av världen, där cancern, märkligt nog, tagits emot och tilldelats egna tillväxt-center och börjat odla skägg och förtrycka kvinnan igen.

”Ryssland förhandlar inte med terrorister. Det utrotar dem.”
/Vladimir Putin (Källa Engelska Wikiquote)

”Människor lär alltid ut demokrati till oss, men de människor som lär oss demokrati vill inte lära sig det själva.”
/Vladimir Putin, München, Februari 10, 2007. (Källa: Engelska Wikiquote)

I en strid ström av oviktigheter, antingen religiösa metafysiska funderingar, tillbedjande av änglar, snabbproducerad skitmusik, industrins skapade mode för att öka konsumtionen, kändis-fjolleriet i TV, sport, porr och billig humor, uteblir tystnaden och upplystheten för människorna, precis såsom upplystheten förhindras av politikeradelns lögn ”hållbar tillväxt”. Ryssland och Sverige ser ut att vara glesbefolkat jämfört med andra länder och vi kommer kanske, om vi vaknar upp ur massmigrations-idiotin, klara oss lite längre än andra länder, ex. det tropiska Indien.

I det gravt överbefolkade Indien tävlar exempelvis de olika religiösa sekterna mot varann i befolkningstillväxt. Som ett direkt resultat av det så tillväxer naturligtvis misären. Det inser varje normalt funtad människa som möter de tiggande barnen när de borstar golvet i tågvagnarna på sina bara knän eller ser storfamiljer som lever under presenningar intill Bombays vägar. Så ser den ut, den ohållbart lögnaktiga och grymma i oxymoronen ”hållbar tillväxt”. Öppna ögonen och ta dig en ordentlig titt!

Men det är naturligtvis inte konstigt att ”tillväxtens överstepräster” repeterar självmotsägelsen ”hållbar tillväxt” och kanske rentutav börjar tro på lögnen själva, trots alla evidens. Dumhet och likgiltighet är nämligen delvis ärftligt. Trots de matematiska bevis som enkelt kan erhållas av vilken normalintelligent tolvåring som helst med enkla sifferexperiment från matematikprofessorn Albert Bartlett eller några egna provande tillväxt-formler i ett eget LibreCalc- eller Excel-dokument så kvarstår ändå dumheten. Det konstaterar även denne matematiklärare:

albert_bartlett_80x80
”Den mänskliga rasens största tillkortakommande är vår oförmåga att förstå den exponentiella funktionen.”
/ Albert Bartlett (Citat ur The Most Important Video You Will Ever See)

Min slutsats är att de som idag tillhör politikeradeln helt enkelt fötts alldeles för narcissistiska, likgiltiga och korkade för att ens kunna förstå. Gör tankeexperimentet att du är riktigt riktigt narcissistisk, likgiltig och korkad! Föreställ dig sedan hur du då ska kunna förstå att du är så pass korkad? Egenskaperna i sig förhindrar naturligtvis upplysningen.

Ingen, inte heller den medvetne prästen Malthus, kunde förutspå den plötsligt lyckade revolutionen inom jordbruket, men inte alla revolutioner inom jordbruket fungerar så otroligt bra som den.

Revolutionen med Genetiska Manipulerade Organismer och deras tillhörande gifter är ex. den senaste i raden av tillväxtens revolutioner som nu tycks slå helt fel. Inte enbart för att ingen vill äta GMO eller dess märkliga gifter, men för att manipulationen utarmat jorden och gjort den obrukbar och gjort ogräsen resistenta mot giftet.

Det senaste lovande hoppet som jag stött på är nedsänkta fiskburar i haven och odling av tång och kanske kan det rädda oss alla, kanske  fyra fördubblingar till, men det är det ingen som vet. Vi vet inte heller vad det kan resultera i. Haven blir till både odlingsplats och experiment samtidigt, helt i onödan och ingen frågar sig om vi faktiskt inte borde försöka uppnå balans med naturen istället.

Motivationen att titta djupare på världens i särklass mest lögnaktiga självmotsägelse ”hållbar tillväxt”  är ändå förvånansvärt låg. Oförmågan att se evidens och bevis om ”tillväxt” tycks vara mänsklighetens i särklass största svaghet trots att en klar majoritet har ett IQ över 80 och ca hälften av oss har ett IQ över 100. Men människorna ansluter sig inte till balans och respekt ändå. Se på dem! Se på dig själv! Vilket tillväxtparti är du med i? Vilket i raden av tillväxtpartier tänker du stötta i valet 2018?

Inte ens historiska och arkeologiska evidens om mänskligt driven artutrotning biter på ”den hållbara tillväxtens överstepräster”, ej heller på deras lättstyrda likgiltiga mänskliga get-skock som dras till dem likt flugor. Jordbruksforskares varningar biter heller inte. Inte ens den intelligente f.d. FN-chefens skickligt retoriska varning biter på de inkompetenta människorna:


”Tanken att befolkningstillväxt garanterar ett bättre liv – ekonomiskt eller på annat sätt – är en myt att bara de som säljer blöjor, barnvagnar och liknande har någon rätt att tro.”
/Kofi Annan (Källa: Kofi Annan Foundation)

Beviset för människornas nästan totala inkompetens syns varje dag, då människor inte är motiverade att organisera hållbarhet för sig själva, för sina barn och sina barnbarn. I bland ser man några som gör sitt bästa för att återgå till stenåldern, i tanken på att de ska föregå med gott exempel, men det håller sällan någon längre tid. Varför inte då? P.g.a. tillväxtens och den korrumperade politikeradeln naturligtvis, som sätter käppar i hjulen för dem.

Miljoner evidens på total inkompetens syns varje valdag när folket röstar på alla de partier, som med sina självmotsägelser pacificerat folket ned i den mentala istidens krubba via fulmedierna. Välj mellan ”rött tillväxtbajs”, ”grönt tillväxtbajs” eller blått tillväxtbajs”, men välj inte ”blågult tillväxtbajs”, säger fulmedierna finurligt och folket betraktar den konstlade striden, med kontrollerad opposition, om vilket tillväxtbajs som smakar bäst.

Vilket tillväxtbajs ger flest kortsiktiga kulor i fickan? De frågan övertygar många idioter. Sedan lassar folket, beroende på individuell läggning, upp sitt favoritbajs på en tallrik förnöjt, eller i olydig protest eller empati till det tillväxtbajs som bespottats för grovt, eller vägrar rösta eller slänger bort sin röst på ett icke-valsamverkande parti och blir följaktligen serverade skit i alla fall.

Sedan äter de lydigt den tillväxtbajsande politikeradelns bajs i fyra år till under gnäll om hur miljön krossas av tillväxten, biståndet till riktiga flyktingar lokalt dras in p.g.a. ”tillväxten” av asylbaronverksamhet, skuldsättningen av staten ökar för att finansiera ”tillväxten”, pensionerna blir sämre för att betala för ”tillväxten”, brottsligheten ökar för att man medvetet skapat ”tillväxt” av en ny underpresterande underklass, skolorna blir sämre för att man inte vill ha självständigt tänkande elever, vården och omsorgen blir dyrare och sämre för att vårdföretagen vill ”tillväxa” antalet behandlingar, samt vill sälja dyrare beroendeframkallande hittepå-piller, allt för att ”tillväxa”.

Säg mig: – Vad förväntar du dig när du röstar på tillväxtbajs? Är det INTE en smaklig måltid? Nåväl. Organisera dig då innan valet 2018 och rösta på ett parti för nedväxt till balans med naturen som dessutom har vett att valsamverka sig över 4% via en regnbågskoalition!


Martin Gustavsson

Martin Gustavsson är utbildad till maskiningenjör, har arbetat som teknisk konsult och har varit anställd inom fordonssäkerhet. Han har varit medlem i Miljöpartiet, samt varit medgrundare av det parti som idag kallas för Direktdemokraterna. Martin är idag politisk organisatör för Vetenskapliga partiet och Valsamverkanspartiet.

2 reaktioner till “Att majoriteten tror på den osanna självmotsägelsen ”hållbar tillväxt” är att likna vid kollektivt massmordsförsök

Kommentera enligt kommentarsreglerna