Inkallelse om injicering enligt lagen om tolerans mot invandrare (2018:666)

Pga. att det kommit till vår kännedom att du det senaste året inte varit öppen och inte tagit emot en invandrare i ditt hem under minst tre månader skall du inställa dig till din vårdcentral för att injiceras med oxytocin den 6:e januari kl. 13.00! Har du missat andra vaccinationer kommer även dessa administreras.

Efter injektionerna kommer du medföra en av följande individer till ditt hem som vi välkomnat till Sverige genom vårt internationella samarbete med CIA:
– Mohammad Al Medina, IS-krigare från Syrien
– Ahmed Al Islam, CIA-agent och Taliban från Afghanistan
– Muhammed Al Rosengaard, Salafist från Irak
– Mpundu Al Unguru, Boko Haram-krigare från Nigeria.
– Obama Bin Laden, CIA-agent och Wahhabbist Saudiarabien

Innan den 4:januari måste du meddela oss om ditt val eller så kommer valet att göras åt dig!

Invandraren skall ledsagas av dig hem från mottagningen till din bostad.

Vi beklagar att invandrade kvinnor redo för giftermål tagit slut, men antar att detta inom några år kommer finnas i riklig mängd genom riksdagens beslut om utökat flerbarnstillägg. Vi beklagar även att andra folkgrupper, religiösa, ateister, samt homosexuella från krigförande områden tagit slut pga. halalslakt eller fritt fall från litet höghus.

Denna åtgärd har i samråd med Socialstyrelsen aktiverats i ditt ärende enligt lagen om tolerans mot invandrare. (2018:666) och hjälper samtidigt Sverige att få kontroll på den skenande statsskulden genom minskade kostnader för asylsökare, samt minskad klimatpåverkan på miljön genom samboende, samt behovet av ökad tillväxt. Kom ihåg att meddela berörda myndigheter om ditt nya samboende, samt eventuellt nytt TV-innehav!

Vi rekommenderar att du läser in dig på vald kultur, samt gärna konverterar till samma religion/ideologi som invandraren för att öka integrationen. Positivitet till öresundsbrons fria flöde till Europa, EU, Nato, TTIP, fri rörlighet av varor, kapital, människor, samt frihandel generellt, även med vapen, droger och olja, är också en fördel för ökad integration.

Polismyndigheten rekommenderar att du gör ditt allra ditt bästa för att bidra till att öka tryggheten för invandraren under integrationen.

I det fall du väljer att konvertera till annan religion innan den 4:e Januari är det fördelaktigt för dig om du meddelar din församlingsledare och registrerar detta hos ny församling redan innan du meddelar detta till oss tillsammans med ditt val.

Skulle ditt val av tro stå i strid med invandrarens tro ber vi att du i möjligaste mån undanhåller detta för invandraren. Om du valt Islam som religion föreslår vi att du praktiserar taqiah i de fall du valt annan muslimsk trosriktning än din nya sambo. I de fall du skulle hamna i tvivel eller känna behov av yttrandefrihet kom då ihåg att relgionsfriheten numera står över yttrandefriheten i svensk sharia-grundlag!

Om du är förståndshandikappad, fortfarande är miljöpartist, socialdemokrat, Allianspartist eller är pensionär med alzheimers och har svårighet att förstå kan du ringa din vårdcentral på deras jourtelefon.

Skulle du inte respektera Lagen om tolerans mot invandrare (2018:666) kan du riskera att bli intagen enligt Lagen om psykiatrisk tvångsvård (1991:1128)

Dessa krav bör ses som ett uttryck för omsorg och solidaritet, där tvångsåtgärderna ytterst ska syfta till att åter göra dig till en tolerant autonom person.

Eventuellt tvång har härmed tydliggjorts för dig öppet och du har härmed informerats om motivet. Om du är i stånd att frivilligt medverka till nödvändig vård och ta emot det stöd som du behöver kommer inte ordningsmakten att kopplas in i ärendet.

Satir eller sarkasm under behandlingen eller handläggandet av ärendet är inte att rekommendera och kommer betraktas som brott mot lagen om ärekränkning enligt 5 kapitlet i Brottsbalken. Satir eller sarkasm om bomber eller terrorism kommer oomkullrunkeligen leda till visitering samt vaginal/rektal undersökning.

Läs gärna mer om oxytocin innan behandlingen om du har frågor!

/Liselott Al Sahlin
Handläggare
Socialstyrelsen

3 reaktioner till “Inkallelse om injicering enligt lagen om tolerans mot invandrare (2018:666)

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s