Monopolkapitalets medier ger sig på Donald Trumps säkerhetsrådgivare Sebastian Gorka som vågar ifrågasätta mediernas relevans

Monopolkapitalets krympande medier försöker nu, enligt Informationskriget, demonisera president Donald Trumps rådgivare Sebastian Gorka. Varför? – Jo. Eftersom han är:

… “helt orädd när han har med medierna att göra. Som exempel kan nämnas att när han var med på BBC så kallade han dem rakt ut för ’fake news’.”

Enligt Engelska Wikipedia verkar Gorka också ha åsikten att extrem islamism är en stor del av orsaken till terrorismen, samt att att detta har stöd i Koranen. Det är relevant religionskritik, men han är inte ”islamofob”. Nej.

Gorka verkar mena att vi måste vara på sekulära muslimers sida mot de extrema islamisterna eftersom de sekulära också utsätts för islamism-terrorn, som i Syrien, och att vi därför inte ska stödja IS längre såsom Israel, USA, EU, Saudiarabien och Qatar har gjort, men istället bekämpa IS tillsammans med dagens nationalkonservativa Ryssland och den syriska Nationella fronten som leds av Bashar al-Assad.

Det är förmodligen därför de stora medierna, enligt Informationskriget, nu försöker bevisa att en ungersk medalj från Vitézorden, som Sebastian Gorka har setts bära, är ett bevis på att han är ”nazist”, vilket Informationskriget inte anser stämmer. Enligt Engelska Wikipedia verkar Informationskriget har helt rätt och monopolkapitalets medier förmedlar ”fejkade nyheter” igen. -Någon förvånad?

Orsaken till attackerna mot honom är således en annan. De maktfullkomliga monopolkapitalisternas viktigaste verktyg, medierna, vilka monopolkapitalisterna numera äger till ca 90-97%, får nämligen inte kritiseras eller förlöjligas, eftersom människorna då kan börja skratta åt deras rövarhistorier, överdrifter, drev och regelrätta lögner ock kallar dem för exakt det de är, nämligen “fejkade nyheter”/”fake news”. Då är det kört för monopolkapitalets agenda.

Då är de kört för Bilderberggruppens alla schackrande girigbukar. Det är då även kört för Kalergiplanen och det är även kört för girigbukarnas världsherravälde. Då kommer folket att ta varje tillfälle de kan att bojkotta allt som ägs av monopolkapitalister och deras lakejer 1% och rösta för alternativa lösningar som valsamverkar. Folket 99% kommer rösta på partier som är för alla nationers väl i hela världen och sedan är det kört för monopolkapitalet. Då kan det beskattas tillbaka igen och fred kan uppstå i hela världen.

Det är sannolikt därför monopolkapitalets lakejer nu attackerar varje uppstickare med en annan version av verkligheten än monopolkapitalets egna illusion. Först Trump, sedan Gorka, men jakten går även med omoralisk ”quote-mining”på helt vanliga medborgare som ex. Peter Springare i Sverige som pekar på problemet han upplever.

Lögnmedierna påminner om en totalitär sekt i jakten på de som är otrogna mot sektens “hjärnförsmutsade” uppfattning. Alla språkliga principer och journalistisk etik är då ett minne blott. Alla inser då att på monopolkapitalets tidningar arbetar inte journalister. Där arbetar enbart politruker, eller ska vi kanske hellre kalla dem “presstituerade” eller kanske rentutav “monopolitruker” som blir dubbelt roligt då ”mono” betyder apa på spanska och antyder att de är enfaldiga som apor.

På skoj slår jag upp lite mer om Vités-ordern. Enligt Wikipedia visar det sig att Vités-ordern är en ungersk orden. Sannolikt vill således monopolkapitalisterna kanske antyda att Ungern, som INTE vill understödja monopolkapitalets militärindustriella komplex, är nazister. Blir man ”nazist” för att man INTE vill understödja religiöst motiverade krig, religiös massavel, påföljande folkvandringar, smuggling av illegala invandrare, massmord på kristna, asylkaos och asylbaron-verksamhet? Nej.

Anledningen att Gorka bär ordern är att hans far, Paul Gorka, som aldrig var en medlem av ordern mottog en ”Vitéz”, d.v.s. en ”tapperhets”-medalj från ungrare i exil 1979 för ”motstånd mot diktatur”. Gorka själv har sagt att han bär medaljen för att ära sin far som skapade en anti-kommunistisk, pro-demokratisk organisation vid ett ungerskt universitet.

Detta är således ytterligare ett befängt försök av monopolkapitalets oligark-medier att försöka göra en anti-kommunist till en ”nazist”. Man behöver naturligtvis inte vara nazist för att vara emot kommunismen, endast gilla kapitalism eller monopolkapitalism i allmänhet och tillhöra politikeradeln eller media-adeln, likt vilken socialdemokrat, miljöpartist, kaviarvänster-presstituerad eller allians-partist som helst.

Är det något som påminner om nazismens, Frankrikes eller Storbritanniens härjningar så är det exakt det som monopolkapitalet driver på och skapar i land efter land i världen. Det skulle inte alls förvåna mig om mordet på Olof Palme är ett monopolkapitalistiskt projekt, precis som importen av extrem islamism och att detta givetvis kan skapa samma kaos i Sverige som i Syrien.

Olof Palme har med saken att göra också. Han var för fred, till skillnad från monopolkapitalet. Redan i programmet kvällsöppet 1971 hade den fantastiske Vilhelm Moberg redan vilseletts av ett ljugande DN. Palmes svar på Wilhelm Mobergs frågor, med DN-artikeln i näven i TV-studion, löd ungefär: “Det är typisk. Du är vilseledd av massmedia”.

Efter en lång kamp med depression och skrivkramp dränkte sig två år senare Vilhelm Moberg, han som hela sitt liv trott på kapitalliberal media. Det sista meddelandet:

”Klockan är tjugo över sju. Jag går att söka i sjön, sömnen utan slut. Förlåt mig, jag orkade inte uthärda.”

Tro fan han fick skrivkramp. Allt han baserat sin världsbild på blev han tvungen att ifrågasätta. Den folklige och populäre Olof Palme, som avrättades var för övrigt INTE för någon massimport av Vietnameser. Det finns för övrigt en välkänd imperialistisk nazism på riktigt kvar i världen, långt värre än apartheid, förutom den extrema islamismen.

Det är lite som att betrakta katterna Bill och Bull i släptåg med katten Måns. Vi ser Sionism och Extrem islamism i släptåg med monopolkapitalet för att krossa den hedervärde Pelle Svanslös. Föreställ er ingen religion! Det är förmodligen något som Stefan Löfven aldrig kommer klara av.

 

Kommentera enligt kommentarsreglerna