Tacksamhet – Kvalitativa papperstidingar som ökar när monopolkapitalets tidningar störtdyker

Det är glädjande besked idag för yttrandefriheten och demokratin. Vetenskapliga partiet är tacksamt. Nya Tider och ETC har nu stärkts ytterligare ekonomiskt på monopolkapitalistisk medias bekostnad. Visserligen har kanske några av de journalister som medverkat i dessa tidningar sannolikt även gått monopolkapitalets ärenden ibland, förmodligen för en slant till rosa klänningar eller rysk kaviar, men nu kommer det sannolikt bli ändring på den saken … får vi hoppas. Blir inte ledarskapet lite barskare mot sådant blir det kanske att hänga i slipsen eller schalen i lyktstolpar när/om folket som nu hjälpt er gör ordentlig medborgar-revolt? …och det vill vi ju inte.

Vår förhoppning från Vetenskapliga partiet är ändå att det i Sveriges medier inte publiceras mer meningslösa personangrepp, men en mer objektiv och saklig rapportering om sådant som är viktigt för folket och berör på djupet på ett intelligent och känslomässigt korrekt vis. Vi hoppas även att meningslös pejorativ ”höger”- och ”vänster”-retorik förpassas till soptippen och att rapporteringen blir mer sakpolitisk. Vi hoppas även att tidningarna skaffar sig relativt öppna kommentarsfält och publicerar pingningar. Tacksamhet på förhand.

Floskler och självmotsägelser vill vi att tidningarna klargör ibland, men själva helst undviker. Hänvisningar till klimathotet som saknar hållbara vetenskapliga evidens vill vi också slippa, såväl som lögner om invandringens nyttighet. Dessa hänvisningar har varit orsakade och politiskt pådrivna av monopolkapitalet, asylbaroner och nyttiga pundhuvuden och varit onyttig ur flera aspekter och har varit direkt lögnaktig. Tack på förhand för att lögnerna slutar nu.

Tacksamhet på förhand för att ni rapporterar sakligt med namn, bilder och nationaliteter på de som dömts för allvarliga brott, för att varna allmänheten och öka laglydigheten, men gärna även att ni gräver djupare, likt trevliga skogsmurmeldjur, i intervjuer med förbrytarna för att öka förståelsen för vad som legat bakom brotten ur ett sociologiskt perspektiv. Tacksamhet för både förnuft och känsla i harmoni alltså, men helt utan att ex. låta sig luras av Muslimska brödraskapets lögner eller andra elitistiska sekter som lever på konflikt.

Självfallet önskar sig Vetenskapliga partiet mer fokus på världens absolut viktigaste fråga och ställer gärna upp på intervjuer om vår sakpolitik. Samtidigt som vi nu, tack vare Nya Tider, även tittar närmare på tidningen ETC gläds vi nu att en av våra önskningar delvis nu går i uppfyllelse.
ETC, som vi tidigare bojkottat p.g.a. uppenbart monopolkapitalistiskt fjäsk och vägran till kommentarsfält när det funnits bra komptetterande information att tillgå hos andra vänstermän som ex. Anders Romelsjö, söker nämligen folk.

Journalister som placerats i frysboxar eller sparkats från monopolkapitalistiska tidningar kan nu kanske tvätta ur sina hjärnor genom meditation och sadla om och framtidens skärpta medborgarjournalister kan kanske övertygas till att jobba för en papperstidning åt de tacksamma medborgarna medborgarna och gå till historien som något hederligt och fint?

Den högkvalitativa journalismen som vunnit mot monopolkapitalets billiga presstitution visar nu sin tacksamhet mot sina prenumeranter:

Dagens ETC, en socialistisk tidning, beviljas presstöd:

”Det var betalande prenumeranter och privata långivare som gjorde den här unika satsningen möjlig. Ni beställde och betalade för tidningen innan den ens fanns. Ni lånade ut pengar, totalt drygt sex miljoner kronor – den största crowdfundingkampanjen någonsin i den svenska medievärlden.

Alla prenumeranter är fortfarande den viktigaste ekonomiska komponenten för den här tidningens långsiktiga överlevnad. Och ni blir fler för varje dag. Nu är ni drygt 8 000, jag hoppas att ni snart ska vara fler än 10 000.”

Nya Tider, en etnocentrisk nationell och konservativ tidning, finns nu återigen bland de tidningar som ökade mest i Sverige:

”Nya Tider ökade med 27 procent under 2016, vilket är bland de största ökningarna i landet och den största för en fristående tidning. Detta samtidigt som systemtidningar upplever kraftig nedgång.”

”Stort tack till alla prenumeranter som på detta sätt bidrar till att bygga fria och oberoende medier i Sverige!”

Vetenskapliga partiet passar på att tacka för de anonyma donationer vi fått som kommer användas inför valet 2018, samt för alla fina, kritiska och konstruktiva kommentarer vi fått, samt att vi har fått kommentera när vi inte hållit med om saker också. Tack för det. Det hövliga samtalet är grunden för vår vår demokrati.

ETC och Nya Tider kommer nog inte fredligt hålla med varandra, kanske rentutav gräva ner sig i icke-konstruktivt negativt konfliktskapande, men jag hoppas istället på högintellektuellt utbyte där förnuft och känsla kan stråla samman och lyfta ett nationellt Sverige tillbaka till dess stora balanserade glansdagar 1945-1984, innan Novemberrevolutionen 1990, ett land i välfärd som internationellt hjälper andra länder att lyckas nationellt, ett demokratiskt Sverige som stöttar andra demokratier enligt FN:s regler och bojkottar eller bestraffar de som notoriskt bryter mot dem.

ETC och Nya Tider kan kanske bidra till ett neutralt och alliansfritt Sverige som håller sig utanför monopolkapitalets krig och stärker ett folkligt svenskt totalförsvar utan korruption, kanske stärker den hövliga diskussionen och direktdemokratin genom att verka för en ny folkomröstning och utträde ur globalisternas och monopolkapitalisternas EU, ett Sverige som utvisar eller deporterar de som inte vill integreras eller assimileras in i Sverige, ett Sverige som deporterar de som inte tror på yttrandefrihet och demokrati.

ETC och Nya Tider kan kanske bidra till ett Sverige som gör processen kort med bråkstakar och kriminella som går hatets väg mot antingen svenskar eller invandrare, ett Sverige som respekterar de som flytt från förtryck och begått apostasi från de religioner som förtrycker, genom att sätta stopp för förtryckare och utvisa dem permanent.

Tacksamhet på förhand för ert intensiva fokus på era goda intentioner även om vi alla har olika uppfattningar i bland om vad som är långsiktigt gott för framtidens generationer i Sverige och internationellt.

Mer intressant i sammanhanger om journalism:
http://newsvoice.se/2015/01/05/journalismens-tio-centrala-element-nio-yrkesetiska-regler-och-problemet-med-presstitution/